Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kívülről is jó ránézni a csinos épületre, az üvegezett terasz csábít arra, hogy mi is betérjünk. A teraszról remek kilátás nyílik a Duna felé. A benti tér fiatalos, modern, de mégis barátságos, életteli, meleg. Az étlap rövid, de kreatív, a fogások elnevezésre is személyességet árasztó. Tojásételek, bundás kenyér, grill szendvics, pulled pork burger, hummusz, rizottó. A pultban lévő izgalmas sütemények (790-1600 Ft) közül választhatunk, amelyeket a Ribizli Édesműhely helyben készíti. Példaképpen körte-karamell-mogyoró monocake, pisztácia-csoki-kókusz torta, vegán erdei gyümölcsös sajttorta, banánkenyér. A heti ajánlatban leves + szendvics kapható 3990 Ft-ért. Nagyon finom és kiváló minőségű az újhullámos kávé, az eszpresszó 750 Ft, a cappuccino 950 Ft-ba került. Az én választásom a Téli Buddha nevű fogás volt (3490 Ft) a Late Brunch kategóriából, mangós chai lattét ittam hozza (1350 Ft). Selymes fetakrém, quinoa, sütőben sült édesburgonyával és céklával, pirított kesudió, angolzeller és alma - tulajdonképpen egy vegetáriánus super bowl, ami nemcsak egészséges, de laktató és finom, az ízek lágy harmóniája. Kötelező szervizdíj 12%. Igazán jó volt itt lenni!