Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya.
Gyönyörű környezet, pazar kilátás.Az ételek finomak, a wellnes részleg kiváló! Csendes, nyugodt hely, pihenésre kiváló! Fokozatosan újítják fel.Még biztosan visszatérünk a gyermekeinkkel együtt.
Csodálatos 3 napot töltöttünk a Galya hotelben. Az ételek nagyon finomak voltak.A személyzet nagyon kedves. A hotel nagyon tiszta, gyönyörü környezet. Nagyon jòl éreztük magunkat.
Családdal töltöttünk el itt pár napot. Nagyon jó volt a hely. Udvarias kiszolgálás, nagyon kedves alkalmazottakkal. A hely csodálatos, az erdő, a csend maga a paradicsom. A wellness kiváló. A szolgáltatások szintén. Az étterem ízletes, választékos. A pincérek kedvesek. A kinti vadaspark, az akadálypálya a gyermekek kedvence.
Először jártam ezen a gyönyörű helyen,remélem nem utoljára! Mindenhol nagyon kedves volt a személyzet. A szobában és a szálló egész területén is tiszta volt minden. Az ágynemű minősége és a tisztasága szintén kifogástalan volt. A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt. Nagyon sok mindenből lehetett választani.
Sok kenyérféle reggel, a magvastól a fehérig,zöldségek,gyümölcsök,saláták,többféle inni való. Sokféle hideg-meleg reggeli. Felsorolni is sok lenne. . . A vacsora úgy szintén. Mindenki találhatott kedvére valót. Aki ott ebédel és szereti az édességet, kóstolja meg a Galyai galuskát! Nagyon-nagyon finom. Még hosszan sorolhatnám a pozitív élményeket. Egyetlen apróságot tudnék mondani,ami nem volt pozitív,hogy a sószobát csak felár ellenében lehetett használni. Arra gondoltam,annak olcsóbb az üzemeltetése,mint a szaunáknak. . . Persze ettől még bármikor szívesen vissza mennék.
Párommal töltöttünk itt 5 gyönyörű havas napot nagy,nagy kényelemben. A szobák tiszták,nagyon készséges személyzet,Jó kaja Programokban gazdag szálloda ,torna különböző séták vezetéssel,A szobánk a gyönyörű parkra nézett,sajnos az állatokat nem tudtuk megnézni,mert fél méteres hó esett.
A szálloda előtt és a szerpentint is azonnal takaritják klassz nagy sétákat tettünk a gyógyito levegő mellett. öSSZeségében nagyon feltöltődtünk,és visszatérünk még biztos.
2 éjszakát töltöttünk a hotelben, már bánom, hogy nem többet. Remekül éreztük magunkat. A szobák tisztasága tökéletes, az ágynemű hófehér, illatos, az ágy kényelmes. Az étterem tökéletes, hatalmas választékkal. A wellnes is szuper, kellemes meleg volt még az úszómedence hőfoka is. Télen voltunk, csodálatos volt a környezet, vissza fogunk térni nyáron is.
Tavasszal jártam ott 2 gyermekemmel. A személyzet kedves volt, az ellátás tökéletes. A szoba felszereltsége nagyszerű volt. A szolgáltatások színvonal kiváló. Gyermekbarát hotel, ahol lehetőség van a kisebb és nagyobb gyerekeknek is különböző programokra. A szálloda elhelyezkedése csodálatos.
Novemberben 4 napot töltöttem itt a gyermekeimmel. Parkra néző szobát kaptunk,egyszerűen lenyűgöző a kilátás! A személyzet udvarias,kedves. A szoba tiszta,nekem a bútorzata is tetszett. Svédasztalos reggeli és vacsora volt,nagy választékkal,az ételek finomak voltak. . Mindenki mosolyog,előre köszön,nagyon udvariasak.
Egy dolgot találtam furcsának:4 csillagos szálloda ugyebár de amikor lázcsillapitót szerettem volna kérni kisgyermek számára,nem tudtak adni. A wellnes részleg szerintem kicsi a szálloda befogadóképességéhez mérve bár most nem volt teltház,igy élvezhető volt. Összességében meg voltunk elégedve mindennel,szivesen visszamegyünk máskor is(lázcsillapitót majd viszünk. . ) :) :)
Ajánlom mindenkinek! Az Ország legszebb helye és legjobb szállodája minden szempontból! Kíváló a személyzet,, a tisztaság, az ételek igen széleskörű választéka, A WELLNESS részleg korlátlan használata, Csodás a kinti jacucci , a játszótér minden igényt kielégítő! Igen sok helyen voltunk már a országban de ilyen jó helyen még sohasem voltunk! Ide vissza kell térnünk!
Három napot töltöttünk a szállodában,4 szobát foglaltunk,de sajnos nem tudtak egy szinten elhelyezni bennünket. De a Wellness kárpótolt minket. Gyönyörű kilátás jó tiszta levegő,kinti szauna szeánszok. Nagyon választékos reggeli,vacsora volt. Kényelmes szobák. Nagyokat lehet sétálni és gyönyörködni a táj szépségében. Mindenkinek csak ajánlani tudom.