A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat.
Ha valaki egy csendes, családias vagy romantikus hangulatú kikapcsolódásra vágyik, annak merem ajánlani a Hotel Villa Naturát. Párommal egy csodálatos hétvégében volt részünk ott, sok-sok extra szolgáltatással. Külön kiemelném a Halloweeni tökfaragást, sült gesztenyével és forralt borral, ami még számomra is meglepetés volt.
A teljes csapat igen barátságos a takarítóktól egészen a vezetőségik. Semmiben sem volt hiányunk. Remek, laktató étel a tóra néző kilátással. A párom és én köszönjük ezt a csodás hétvégét a Hotel Villa Natura vezetőségének és alkalmazottainak.
Aki pihenni és kikapcsolódni szeretne, ez a szállodát bárkinek ajánlanám. Nagyon sok gyerekes család pihent ezen a hétvégén. A félpanziós ellátás bőséges volt, reggelire friisen sült kaláccsal is kedveskedtek a vendégeknek. A vacsoránál nem tettek különbséget a gyerek és felnőtt adag között. Szerintem mindenki jól lakott.
A személyzet udvariasvolt és kedves. A gyerekeknek nagyon tettszett a saját tó , vizibicikli és a csónak, tutaj. A stég nagyon népszerű volt a pihenőágyakkal. A szálloda nagyon jó kiindulópont a kirándulásokhoz. Mi biciklivel mentünk be este Zalakarosra 10 perc. A kisbalaton -megkerülő biciklitúrát mindenkinek ajánlom. Negatívumként nem tudok mit felhozni, a biciklitároló nem készült, de ezt is megoldották. MI még biztosan visszamegyünk , mert nagyon jól éreztük magunkat.
A szállás, kiszolgálás, környezet fantasztikus, a személyzet tényleg a vendégekért van. Figyelmesek, kedvesek, minden "problémát" megoldanak. Olyan hozzájuk érkezni, mintha az ember hosszú út után hazaérkezne. Aki elmenekülne a város zajától, pihenni, vagy aktívan kikapcsolódni szeretne (kerékpártúra,nagy séták, horgászat, ijászat, csónakázás), itt valóban megteheti akár házikedvencével együtt. Áraik mérsékeltek, a szolgáltatások magas színvonalúak.
Ez a szálláshely ajánlott minden olyan családnak, akár párnak akiknek fontos, hogy kedvencükkel együtt pihenjenek. A képek már tükrözték, hogy ezen a helyen igenis fontos szerepe van a házi kedvencüknek. A tó csodálatos, a tény, hogy egyszerre az ember és kutyája is ugyanazon helyen fürödhet maga a pompa. Igazi kutya paradicsom.
A szoba felszereltségében teljes mértékben elegendő, az étterem kulturált, tiszta és isteni finom a kaja. A környék is csodálatos, de a hotel területe igazi zöld övezet. Határozott szándékunk még visszatérni.