A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat.
Párommal, unokával és 3 mini yorki kiskutyával érkeztünk a hotelbe. végig jól éreztük magunkat, sajnos épp esős időszakot fogtunk ki, így pont a lényeg, a hotel ás a tó körüli szabadidős programok lehetősége csökkent le.
Az eső nélküli órákat viszont jól használtuk, részben ott részben Nagykanizsán, Zalakaroson /a csodálatos fürdőben is/, valamint új és érdekes felfedezésként a Zalaszabaron lévő zoo és kalandparkban. A hotel megfelelt az ár/érték aránynak, az ételek finomak voltak, a személyzet közvetlen, készséges és segítőkész volt. Összességében sem mi, sem a kutyusok nem bántuk meg, hogy a Pünkösdöt ott töltöttük.
Második alkalommal voltunk ott. A fűtés légkondival van megoldva, amit nem ártana kitakarítani, mert szemmel láthatóan poros, így egészségtelen. Reggelinél a hangyák megjelentek az ételekben, cserélni kellett, mert volt olyan vendég, aki szólt. A személyzet sajnos nem nagyon tudott válaszokat adni néhány kérdésre, ami a szállással kapcsolatos, de segítőkészek.
A sok rossz hozzászólások miatt félve mentünk el a családommal. De elmondhatom hogy az első pillanattól kezdve kellemes csalódás ért. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Nálunk a jakuzzi is mükődött minden nap. A reggelinél is folyamatosan figyelték az étel fogyását.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kutyabarát szálláshelyet, aki kikapcsolódásra vágyik a családjával és/vagy a házikedvencével. Gyönyörű a környezet, a tó, barátságos a személyzet!
A SZUPER KUTYÁS szálloda!! Jó érzés, hogy a kutyák TÉNYLEGESEN szívesen látott vendégek!! Szuper helyen van, személyzet kedves, ételek a 3 csillagos kategóriának megfelelnek és szerintem minden egyéb is. 1 hetet töltöttünk ott 2 kutyával Augusztusban. Extra szuperül éreztük magunkat! Megjegyezném még: tisztaság van!
A múlt hétvégét töltöttük ott párommal és 10 éves gyermekünkkel. A pesti élet után maga a paradicsom, gyönyörű elhelyezkedés, tiszta szoba, kedves személyzet. A vacsoránál figyelembe vették külön kérésünket a gluténmentes étkezésre. Kértünk módosítást érkezéskor, felár nélkül teljesítették.
Egyszerűen tökéletes! Év végén jártunk a párommal és kutyánkkal a szállodában, és fantasztikusan éreztük magunkat: a kenneles szobának a kutya örült, a tóra néző látványnak pedig mi. Finom a konyha, nagyon kedves és rugalmas a személyzet, minden kérésünket azonnal teljesítették, és a kutyát is ott tudtuk hagyni 2-3 órára, amikor a karosi fürdőbe mentünk. Mindenkinek ajánljuk télen nyáron, mi biztosan visszatérünk,
Jól megközelíthető, Zalakarostól tényleg csak egy ugrásra lévő szálloda. Amiért ide mentünk és nem Zalakarosra-ahová persze fürdeni átmentünk-az a csend és nyugalom. Mintha egy lakatlan környéken lennénk, a közeli úton is alig volt forgalom. Gyönyörű a tó és környéke, a szálló terasza, étterme is a tóra néz, este és reggeli után is ki lehet ülni akár a tó partjára is, nyugágyakba.
Igen szépen van lenyírva a pázsit az egész tó környékén. A szobánk kényelmes, csendes volt, légkondi működött. Kellett is már délelőtt, mivel a nap betűzött az erkélyajtón. Megérné az erkélyek fölé tetőt készíttetni, akkor nem sütne annyira a szobába a nap és nem kellene annyit működtetni a légkondit. A hotel wellnest nem próbáltuk. /Elég nagy jacuzzi és szauna/ A koszt megfelelő volt. /Legalábbis 3 csillagnak megfelelő/ A személyzet igen udvarias. Mindenkinek ajánlani tudom, csak azoknak nem, akik nem szeretik a kutyákat. /Mert abból volt bőven, kicsi is, nagy is/
Egy márciusi hétvégét töltöttünk el párommal ezen a szép helyen. A Kis-Balaton szerelmese vagyok,a párom pedig a horgászaté. A három nap alatt kirándultunk,"kulturálódtunk",fürdőztünk,bivalyokat látogattunk,horgásztunk. . . . A végén meg is fogalmazódott bennünk,hogy ide vissza kell menni a négy gyermekünkkel is,mert mindegyik találna magának szórakozási lehetőséget.
Csodálatos 3 napot töltöttünk el párommal a Villa Naturában. A wellness részleg gyönyörű, családias, baráti környezet, bőséges étel, gyors kiszolgálás. Pecáztunk, életem első halát itt fogtam :) Ha lesz gyermekem, Őt is biztos elvisszük ide, mert szívet-lelket melengető, természetközeli hely!