A berendezés hangulatos, a kerthelyiség is szép. Az ételek ár-érték arányban drágák és az adagok kicsik még egy gyereknek is. A szépkártyás fizetés problémákba ütközött, de végül sikerült rendeznünk a számlát. A cigánypecsenye igen gyenge volt, mind ízre és tálalásra egyaránt.
Rég vágytam rá, hogy kipróbáljam ezt a helyet és egy spontán jött alkalommal végre ki is próbáltuk a párommal. A kiszolgálás, kedves, udvarias, előzékeny. Az étel amit rendeltünk viszont csalódás volt. . Velőrózsa rántva - nagyon halízű! ! mindketten megkóstoltuk és valóban, mintha halrudacskát ennénk velővel kombinálva.
. . A kacsacomb ami elvileg narancsos, gyakorlatilag sima fűszeres volt és nem volt elég puhára sütve. Az, hogy narancsos maximum a díszítésben (egy narancskarika a tányér szélén) mutatkozott meg. A párolt káposzta ízletes volt, de kevés. Sajnálom, pedig szívesen mentünk volna többször is. . .
Hogy mitol van zsufolasig tele folyamatosan ez a nagyon kozepes vendeglato hely? A parkoloban auto auto hatan, ezert tertunk be mi is a csaladommal, igaz, h nem egy atlagos napon. Akkor ugyan is csak ez volt nyitva a kornyeken , ahol, mukodott a konyha is. . . Ez januar elso napjaiban volt, es orultunk ,h egyaltalan nyitva van valami.
Rendeltunk, de amit kihoztak az kritikan aluli volt, mind a latvanyban, talalasban, mind izeiben. Gondoltuk, ez csak az ujev szamlajara irhatjuk, megprobaltuk masodszor is. Oriasi hiba volt! Majgomboc-leves cimen zacskos levest, v annak megfelelo, vegetas leben uszo gocsortoket kaptunk, a foetelt nem minositenem. . . . Az epulet gusztusos, a berendezes hangulatos, de ez is csak a boxos helysegre igaz, a Duna feloli oldal a Szot udulok etkezdejere hasonlit. Kar erte . . . De ugy latszik igy is jo. . .