Barátaink ajánlották, nem csalódtam. Hangulatos hely! A konyha remek, rég láttam ennyire széles választékot. Ár-értéknek megfelelő. A személyzet barátságos és közvetlen. Szimpatikus volt, hogy külön van a teraszon is a dohányzó rész. Nem vagyok egy magamtól elájuló gasztróbloger, aki mindenhez ért. Csak egy vendég. A házbora is bőven megfelelő ajánlás volt. Szerintem szuper!
Jó a megközelíthetősége, tábla is jelzi Pest felől a régi 2-es úton. /Bp. -ről mentünk egy meghívásra/ Mindkét étel, amit a párommal ettünk (egymásét megkóstoltuk), bőséges és finom volt ,konkrétan harcsapörkölt túróscsuszával és őzpörkölt sztrapacskával. A levesek is jók voltak és az elvitt palacsinták is.
Szivesen tértünk vissza ebbe a csárdába, mert kellemes élményeink voltak. Többféle térből lehet választani: az épületen belül van egy ún 'box-os' (fából készült ülőalkalmatosságok, elválasztva egymástól) rész, ami nekünk kicsit ételszagú volt. Még mindig az épületen belül, de megszokott asztalokhoz is le lehet ülni.
Illetve, van egy teraszos rész, ami kellemes szép időben. Ami a legfontosabb (mert mégiscsak egy étteremről van szó): az ételek jó izüek és bőségesek. Az árakat középkategóriásnak mondanám. A felszolgáló megfelelő szolgáltatást nyújtott. Nem volt hangos az étterem. Sok apró dekorációs elem le tudja kötni a gyerekek figyelmét amig az ételre várunk.