Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája Gosztola bemutatkozása
A Zalai-dombságban, a Nyugat-Dunántúlon található a Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel, a Lenti Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől öt kilométerre. A szálloda huszonhét szobával várja vendégeit, családoknak, pároknak is kellemes időtöltési lehetőségeket nyújtva.
Képek alapján a szállás/wellnes rész nagyon jònak tűnt,emiatt választottuk,hogy 5 hònapos kisbabánkkal wellnesezünk kicsit. Viszont mikor beléptünk a medencébe a vìz jég hideg volt,a légtér is csak 20 fokos volt,ìgy nem tudtunk fürödni,igazàbòl üres volt a wellnes ahhoz képest hogy teltház volt! ! !
ez volt a legnagyobb csalòdásunk! A személyzet nagyon kedves,segìtőkész. A szállodában lévő kutya is barátságos. A vacsora és a reggeli szörnyű volt,kevés választékkal. A szobában az ágy kényelmetlen,a wc-t nem lehetett lehùzni. Nagyon rossz élménnyel távoztunk,ìgy nem éreztük jòl magunkat,többet nem megyünk oda.
Nyugodt ,csendes környezet. A csodás Őrségbe és a közeli országokba könnyű kirándulni és néha eltévedni is. A szálloda minden kényelmet biztosított a szobánkban és a Spa részlegben . A személyzet kedves. udvarias és szolgálatkész. /Ottfelejtett tárgyunkat utánunk küldte. /,az étterem kiváló ezt sajnos a súlygyarapodásommal is igazolni tudom. Csak javasolhatom mindenkinek.
Nagyon tetszett a szálloda nyugodt, csendes környezete. A személyzet (recepciós, felszolgálók) kedves, barátságos, türelmes és segítőkész. A szervezett programok jók. Örülünk, hogy részt vettünk a lendvai kiránduláson az esős idő ellenére. Az ételek bőségesek, ízletesek és változatosak voltak.
Külön említésre méltó a plusz délutáni étkezés lehetősége. Számunkra csak az ágyak viszonylagos keménysége okozott némi kényelmetlenséget.
Kedves Pelikán Béláné,
köszönjük, hogy pihenése helyszínéül szállodánkat választotta. Örülünk, hogy kellemes napokat töltöttek el nálunk és jó élményekkel tértek haza. A matracokat igyekeztünk nagy gonddal kiválasztani, van három fajta is.
Felemàs érzéseim vannak a nyaralással kapcsolatban. Gyönyörű környezetben van a szálloda,nagyon finomak voltak az ételek,bőséges a választék. Klímát azonban csak este 9 után lehetett bekapcsolni,úgy kellett lemenni a recepciós a távirányítóért. Érkezésünk napján volt kislányom szülinapja,e-mailben egyeztettünk,hogy külön köszönteni fogják,ez elmaradt.
A masszázst 1 nappal előtte kellett lefikszálni,mi 2 nappal előtte szóltunk,mégis ér tétlenkedtek,mikor rákérdeztünk,hogy mehetünk-e. Utána fél órán belül azért szereztek masszőr. Étkezés után egyből fizetni kellett az italt,nem lehetett a számlához íratni. Összességében jól éreztük magunkat.
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája válasza
Kedves Hujber Úr, köszönjük értékelését. A standard szobáinkba beszerelés alatt vannak a klímák és nem hírdettük még meg sehol, hogy ezek a szobák klimatizáltak. A rendszer nem bírja el a terhelést (az EON bekötésre várunk) és ezért tudjuk csak este 9 óra után, amikor a wellness részleg bezár, engedélyezni a klíma használatot.
Az italokat szállodánkban a fogyasztás után fizetni kell, ahogy bejelentkezéskor tájékoztatjuk is vendégeinket. A többi jelzett észrevételével kapcsolatban egyeztetni fogok a kollégákkal. Örülök, hogy jól érezték magukat szállodánkban.
2017. szeptember 22., Horváth-Balogh Bernadett, Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája
Nagyon hangulatos hétvégét töltöttünk a párommal itt. Valentin nap alkalmából nagyon jó zenés est volt, élőzenével. Utána egész éjszaka pezsgőfürdőztünk. Az ételek kiválóak, kimondottan Valentin naphoz illőek, minden erről szólt. Kiválóan éreztük magunkat a három napban párommal együtt.
Csendes,nyugodt,családias légkörű,jól lehet romantikázni. Az erdő meseszép,a madarak csivitelnek. De a fogyasztást azonnal kell fizetni,nem irják a szobához,és a foglaláskor is jelentős előleget kérnek. A szobában kettőböl csak az egyik radiátor működött,és az is csak este. A zuhanyt sokáig kellettengedni,hogy meleg legyen.
A sarokkádat zuhannyal kellett megtölteni,mert a csap olyan vízköves volt,hogy alig csordogált a víz keresztül rajta. Nem volt szobaszéf,csak egy mobil lemezkazetta. Az ágy nyikorgott,nagyon kemény volt,és a párna pedíg túl alacsony. Ezeket leszámítva kellemes volt,és felejthetetlen.
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája válasza
Kedves Lukács Úr, köszönjük értékelését. Egyes időszakokban a foglalásnál 20-30ezer Ft előleg befizetését kérjük, mely a távozáskor fizetendő összegből levonásra kerül. Erről már az ajánlatban tájékoztató is érkezik. A szobában említett hiányosságokat elhárítottuk, azonban szívesen veszünk, ha itt tartózkodásuk alatt jeleznek felénk vendégeink, hogy tudjuk azokat rögtön orvosolni.
2017. május 8., Horváth-Balogh Bernadett, Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája
A fürdőszobában nincs fűtés. 1db szappant kaptunk, tusfürdő nincs. A fürdőszobák igen alapos takarítást igényelnének, a közös helyiségek tisztasága elfogadható. A tetőtér miatt a szobákban a közlekedés, az ágy megközelítése nehéz. A francia ágy nagyon kisméretű volt. Olcsó alapanyagokból főznek,de rendkívül ízletesen.
Az étel választék reggelinél és vacsoránál is bőséges volt. A jakuzzi mindössze 4 fős. A Lenti termál-élmény fürdő viszont kiváló, mindenkinek ajánlom.
A pici falu tábláján ott virít a "Nemdohányzó falu" tábla. Ez már eleve szimpatikus. Egy hétvégét töltöttünk a kicsi panzióban, melynek talán a wellness része számított a legkisebbnek. A jakuzziért szó szerint sorba kellett állni, de mikor végre odafértünk, akkor hatan (ebből öt testes) is beszálltunk egyszerre. Ki is öntött.
Párommal 7 napot töltöttünk a szállodában. Egy napja jöttünk el, de már mennék is vissza. . . A hotel egy kis faluban van, ahol tiszta a levegő, a helyi lakosokon kívül nem sok emberrel lehet találkozni. A szállodában azonban kedvesek, segítőkészek, ugyan nem ül minden percben valaki a recepción, de bárkihez is fordultunk, mindig segítőkészséget tapasztaltunk.
Családias szálloda, ahol a tulajdonosok köztünk "élnek", ahol szinte minden napra akad program. Rengetek látnivaló, kirándulási lehetőség, kis hazánkban és a környező országokban egyaránt, a hét nem is volt elég még csak a kinézett kirándulásokra sem. A wellness részleg nem túl nagy, de elegendőnek mondható, ha az ember nem akarja egész napját ezzel tölteni. /Ebben a környezetben vétek is lenne. / Én pl. minden nap úsztam, szaunáztam, s a jakuzziban ejtőztem, nekem így tökéletes volt. Maradt idő hosszabb, rövidebb kirándulásokra. A félpanziós ellátással tökéletesen meg voltunk elégedve, mint a választékkal - 7 nap alatt mindig tudtunk mást és mást enni, - mint az ételek ízvilágával. Udvarias kiszolgálásban volt itt is részünk. A szállodát azoknak ajánlom, akik a családiasabb vendéglátást részesítik előnyben. Mi még mindenképpen visszatérünk, mert számunkra ez a barátságos, vendégszerető szálloda, több egy szállásnál!
Pozitív: Gyönyörű környezet, nagyon finom ételek, 3 csillaghoz kellemes wellness fürdő. Negatív: elolvasva a véleményeket több helyről is azt vártuk, hogy n agyon kedves lesz a személyzet, segítőkész stb. . de sajnos inkább mindenki végezte a dolgát a vendég ott van, ami ok de ennyi. Mosolyt másnap a pincértől tudtunk kicsikarni némi borravaló után.
Kérdeztünk valamit a portán Pl: mikor lesz a borkóstoló erre a válasz: miért Lesz? Ja a hölgy mindezt úgy közölte közben fel sem nézett a számítógép képernyőjéből. Írjak azért jót is : az ételek fenségesek voltak nem volt nagy választék de pont elég volt a pudingok igazán 5 csillagot érdemelnek de minden étel! ! A tisztaság példaértékű volt mind a wellnessben, mind a szobában. A környezet csodálatos és a levegő . Összességében jól éreztük magunkat de nem ér a ceglédi Aquarell nyomába(nekünk az a kedvenc:)