Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája Gosztola bemutatkozása
A Zalai-dombságban, a Nyugat-Dunántúlon található a Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel, a Lenti Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől öt kilométerre. A szálloda huszonhét szobával várja vendégeit, családoknak, pároknak is kellemes időtöltési lehetőségeket nyújtva.
Képek alapján a szállás/wellnes rész nagyon jònak tűnt,emiatt választottuk,hogy 5 hònapos kisbabánkkal wellnesezünk kicsit. Viszont mikor beléptünk a medencébe a vìz jég hideg volt,a légtér is csak 20 fokos volt,ìgy nem tudtunk fürödni,igazàbòl üres volt a wellnes ahhoz képest hogy teltház volt! ! !
ez volt a legnagyobb csalòdásunk! A személyzet nagyon kedves,segìtőkész. A szállodában lévő kutya is barátságos. A vacsora és a reggeli szörnyű volt,kevés választékkal. A szobában az ágy kényelmetlen,a wc-t nem lehetett lehùzni. Nagyon rossz élménnyel távoztunk,ìgy nem éreztük jòl magunkat,többet nem megyünk oda.
A szép: a zalai dombokat borító, a sok csapadéktól harsogóan zöld gyönyörű erdők között található Gosztola, ez a kedves, pici falucska és benne a hotel. A jó: az épület és a hozzátartozó park ápolt, mindenütt nagy tisztaság. A közös helyiségek közül az ebédlő szépen berendezett, a wellness részleg nem túl nagy (egy kis fedett medencécske és egy jakuzzi, valamint szauna) de szépen kivitelezett.
Sajnos az udvaron lévő kis medence a rossz idő miatt nem üzemelt. És ami egyik sem: a korrektség jegyében meg kell jegyeznem, hogy a szobáról és a hozzátartozó helyiségekről leírtak kizárólag a tetőtérben lévő szobára vonatkoznak, az első szint szobáit nem láttuk. Szerencsétlenségünkre a mi szobánk a tetőtérben helyezkedett el. A folyosóról belépve egy aprócska előtérbe jutottunk, innen nyílt a szoba és a fürdőkuckó-szobának nevezni elég vicces lenne. A kicsiny szoba berendezése megfelelő és ha kizárólag alvásra kívánják használni, tulajdonképpen elfogadható, de hosszabb benntartózkodásra két ember számára nehezen elviselhető. Az igazi döbbenetet azonban a fürdőszobának elnevezett helyiség okozta. Egy elképesztően pici helyiségbe próbálták beleszuszakolni azokat az alap dolgokat, amik egy ilyen helyiségbe nélkülözhetetlenek. Az eredmény egyszerre szürreális és elképesztő. A honlapjukon található bemutatkozásból sajnos kimaradt a korosztályos filmeknél szokásos figyelmeztetés (csak ellenkező előjellel) miszerint: 10 éven felülieknek nem ajánlott! További bosszúságot okozott, hogy az épület ezen szintjén egyáltalán nem volt elérhető az internet, pedig manapság az már nem számít luxusnak-szerintem. Gulliver érezhette volna magát így Liliputban-ha létezett volna. A félpanziós ellátás reggeli része igen jó volt, bőséges választék, finom ízek és ételek. A vacsora megítélése nem egyszerű. Az első napon kínált igen szűkre méretezett "svédasztal" egy szem levese és három főétele közül csak az egyik főétel érte el az éttermi szintet. Másnap valószínűleg "megjött a szakács" mert bár a kínálat nem bővült, de az ételek ízletesek, jól elkészítettek lettek. Az ár-érték arány erősen eltolódott az ár irányába. Mindent egybevetve ajánlani tudom a szállodát másoknak is, azzal a megszorítással, hogy a tetőtéri szobákat csak a testméretük függvényében, alapos megfontolás után válasszák.
A fürdőszobában nincs fűtés. 1db szappant kaptunk, tusfürdő nincs. A fürdőszobák igen alapos takarítást igényelnének, a közös helyiségek tisztasága elfogadható. A tetőtér miatt a szobákban a közlekedés, az ágy megközelítése nehéz. A francia ágy nagyon kisméretű volt. Olcsó alapanyagokból főznek,de rendkívül ízletesen.
Az étel választék reggelinél és vacsoránál is bőséges volt. A jakuzzi mindössze 4 fős. A Lenti termál-élmény fürdő viszont kiváló, mindenkinek ajánlom.
Pozitív: Gyönyörű környezet, nagyon finom ételek, 3 csillaghoz kellemes wellness fürdő. Negatív: elolvasva a véleményeket több helyről is azt vártuk, hogy n agyon kedves lesz a személyzet, segítőkész stb. . de sajnos inkább mindenki végezte a dolgát a vendég ott van, ami ok de ennyi. Mosolyt másnap a pincértől tudtunk kicsikarni némi borravaló után.
Kérdeztünk valamit a portán Pl: mikor lesz a borkóstoló erre a válasz: miért Lesz? Ja a hölgy mindezt úgy közölte közben fel sem nézett a számítógép képernyőjéből. Írjak azért jót is : az ételek fenségesek voltak nem volt nagy választék de pont elég volt a pudingok igazán 5 csillagot érdemelnek de minden étel! ! A tisztaság példaértékű volt mind a wellnessben, mind a szobában. A környezet csodálatos és a levegő . Összességében jól éreztük magunkat de nem ér a ceglédi Aquarell nyomába(nekünk az a kedvenc:)
Kezdésként egy lakhatatlan szobát cseréltünk egy kicsit jobbra. Rakodófelület csak a szekrényben, asztalnak nyoma nincsen, a fürdőszobában szintén csak egy keskeny polcocska. Fűtőtest nincs, annak ellenére, hogy helye lenne bőven. Ez elfogadhatatlan november végén és egyáltalán.
Három éjszakát töltöttünk ott, takarítással, ágyazással, törülköző cserével nem zavartak minket. . . . Az étterem kellemes, a pincérek szintén, az ételek ízletesek. A kert gyönyörű, a wellness rész kicsi, a konditermet remélhetőleg csak viccnek szánták, lefotóztam a "gépparkot":))))
Nagy izgalommal vártuk az utazást mert még nem jártunk azon a vidéken. A környék nagyon szép viszont a szoba kicsi és meleg, egy kis ventilátor biztosította a klímát. A fürdőszoba sem praktikus elég régi és a tetőablakon át lehet látni a szomszédba. A szoba árában benne volt a masszázs is de masszőrt nem tudtak biztosítani.
Tavaly augusztusban jártam itt a párommal és a kisfiammal. A szoba tágas jól felszerelt,az ágy alatt igaz találtunk szőlőszemeket. Az étkezés kitünő, nagyon finom és rengeteg. Ami miatt biztosan nem mennék többet: a gyermeknek nem volt semmi lehetősége, hogy jól érezze magát. A játszósarok kicsi ócska játékokkal, a játszótér teljesen használhatatlan.
Ami a legnagyobb csalódás volt,hogy a kisfaim miatt választottuk ezt a helyet,mert nagyon szeret úszni. NINCS gyerekmedence. Ott derült ki, hogy csak egy jéghideg mély úszómedence és egy sarokkád alakú zsúfolt pezsgőfürdőnek nevezett valami volt. A kisfiamat úszópelusba ,kisköntösbe öltöztetve, hónom alatt a gumicsónakjával,lesétáltunk és amikor megláttuk mindezt teljesen ledöbbentünk. A mélyvízbe még én sem mentem bele olyan hideg volt. a kisfiam nem értette, most meg miért megyünk vissza a szobába, volt nagy sírás ,de hogy magyarázzam el egy 16 hónapos gyereknek, hogy mi sem erre számítottunk. Másnap elmentünk Lentibe és egésznap lubickolhatott. Ott volt normális játszótér,több gyerek medence,minden ami egy kisgyereknek kell. Bejelentkeztünk az állatsimogatóba ahol két vizslát megsimogattunk és volt pár ló. Munkások szereltek egy traktort Ők mondták hogy kikocsikáztak és mindjárt jönnek,kb. másfél órát vártunk, közben a kisfiam elaludt és visszamentünk. Összefoglalva:gyerekkel soha többet nem mennék oda.
Kellemesen éreztük magunkat a gyönyörű környezetben lévő szállodában. Csend, nyugalom, kedves ,segítőkész személyzet, Tiszta, kényelmes szobák. Apró hiányosságnak említenék: a vacsoránál hiányoltam a főzeléket vagy párolt zöldségeket és a friss gyümölcs választékot. A fürdőszobában jó lett volna több akasztó a törölközőknek. Ezeket leszámítva nagyon jól éreztük magunkat az unokákkal együtt
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája válasza
Kedves Pálné,
köszönjük, hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották. Örülünk, hogy itt tartózkodásuk jól telt és kellemes élményekkel gazdagodva tértek haza. Létesítményünket folyamatosan karban tartjuk, fejlesztjük, vendégeink elégedettségére. Szeretettel várjuk Önöket a jövőben is.
2024. július 22., Balogh Alexandra, Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája
A szoba felújításra szorul, nagyon foltos a szőnyeg, kopottak a szekrények, az ágyban új matrac van, de judo szőnyeg keménységű, legalabb nem gödrös . Az ételek nagyon finomak, a személyzet kedves, a wellness kisebb, mint a nagyobb hotelekben, azonban csendesebb, családiasabb. 4-es határ miatt a közelben rengeteg látnivaló, jó elhelyezkedés.
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája válasza
Kedves Vendégünk, köszönjük visszajelzését és látogatását szállodánkba. Fontos számunkra vendégeink véleménye. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük illetve a berendezéseket karbantartjuk. Szállodai itt tartózkodás során jelzett hiányosságokat a helyszinen azonnal orvosoljuk és megoldást keresünk rá.
Az ágy még egy egyedül alvó embernek is nagyon hangos iszonyatosan nyikorog, minden pozíció váltásnál. Az étkezésre, 3 csillagot adnék, sajnos aki nem érkezik elég korán az ebédlőbe, annak már van hogy nem jut desszert, vagy valamelyik főétel is elfogy addigra. Az ételek nem voltak elég ízletesek, változatosak.
Az a la carte kifogástalan volt viszont. A wellness részlegben nem voltak túl sokan, így élvezhető volt a pihenés. Csend van és szép a környék, csak sokat kell utazni Gosztolára. A személyzet nagyon kedves és készséges volt. :)