A nyáron jártunk ott, 2 gyerek, 2 felnőtt. Megérkezésünkkor először a foglalásunkat nem találták -pedig előleget is fizettünk-, majd várnunk kellett, mert a szoba nem volt kész. A családi szoba természetesen legfelül van. 1 hétig voltunk, ebből 2 napot működött a lift és akkor is csak hellyel-közzel.
A szobában a franciaágy kényelmes, de az un. pótágy használhatatlan, ezért a gyerekeknek inkább a földre ágyaztunk. Szappanért, WC-papírért szinte könyörögni kellett. A fürdőszobában a kádat egyszer sem takarították ki, pedig kértük. Az ételek minősége és mennyisége erősen kifogásolható, változatosság semmi, a reggelinél külön vadászni akár 1 szelet kenyérre, volt olyan nap, hogy férjem kiment boltba, hozott a reggelihez tejet, mert arra nem lehetett szert tenni, se gyümölcslére. Hiába volt nyári forróság, a teraszra nem lehetett kiülni sem reggelire, sem vacsorára. A személyzet viselkedése roppant eltérő volt. 2-3 fiatalabb munkatársa külön dicséret illet, ők vitték a hátukon a "boltot", ha sikerült valamelyiküket kifogni, akkor minden megoldhatóvá vált. A környezetről el kell mondanom, hogy nagyon szép és kellemes. A tó kicsi, kavicsos, de hangulatos.
A Fogadó csodálatos környezetben van. Ami megmérgezte a kikapcsolódást az a dilettáns személyzet az étteremben. Amikor vacsorára került sor, és helyet foglaltunk, 25 percig "ránk sem bagózott" a felszolgáló. (Fél- ill. háromnegyed óra elteltével előkerült másik két kolléga).
Sorolhatnám még a bosszantó dolgokat (akadt belőlük bőven az este folyamán), de legyen elég annyi, hogy bő 2órai tartózkodás után hagytuk el a vacsora színhelyét. :-( Pozitívumot a maratoni vacsorában az ételek íze jelentette. Amit választottunk az ízletes volt. Másnap reggelinél, helyet foglaltunk, de terítéket nem találtunk az asztaloknál. Majd kaptunk tányért, villát, kést, de csészét pl. már nem. Bár szerintem ez nem extra terítéknek számít, pláne, hogy ki volt készítve tea, kv, tej. Miután kértem csészét, hoztak is, de sajnos a tisztasága erősen kifogásolható volt. A csésze belsejében az előzőleg elfogyasztott – vélhetően – kv-s ital maradványai „mosolyogtak”. :-( Ajánlom a Fogadót kizárólag pihenés céljából a csodálatos környezete miatt. Az étkezési szükségleteket érdemes kihagyni, illetve máshol megoldani! Az (éttermi)személyzetnek van még hova fejlődni!
2 hete jártam itt egy akciós ajánlat folytán. Sajnos nagyot csalódtam, ugyanis a wellnesshez semmi köze az ételek mennyisége és minősége erősen kifogásolható. A reggelire adott parizer és a vacsorára adott gyümölcsleves kicsit unalmas volt.
Maga az elhelyezés sem volt az igazi mivel ugyan lifttel fel tudtunk menni az 1 emeletre de onnan gyalog kellett visszajönni a földszintre /nevetséges egy megoldás/ a fürdőszobában wc papír nemvolt kád kilépőért külön kellett szólni a teregető teraszról be lehetett látni, mivel az ablakon se egy függöny, se tejüveg nem volt. Maga a tó az szép volt a környéke rendezett, talán ez nyújtott egy kis vigaszt. Én 1 csillagot le vennék a 3-ból. A személyzet nem mindig állt a helyzet magaslatán
Kettő éjszakát töltöttünk el a közelmúltban a Bagoly Fogadóban. Elhelyezkedése kiváló, a tó melletti terület nagyon szépen kialakított. Sajnáljuk, hogy nem nyáron jártunk ott amikor lehet fürödni a tóban. Kicsit kedvtelennek tűnő, de készséges a személyzet, legkedvesebb volt számunkra a medencénél dolgozó idősebb úr, ha lehetne külön értékelni őt mindenképp maximálisan értékelnénk!
! ! ! Hideg vizes medence (26-nak írják/kb. 18 fokos), hanyagolható/gyengén felszerelt konditerem. A svédasztalos reggeli korrekt volt, a háromfogásos választható vacsora alulmúlta elvárásainkat. A szoba megfelelő volt, habár az ott létünk idején nem takarították.
2015. szeptemberében jártunk férjemmel a fogadóban. 3 éjszakát töltöttünk itt,de nem volt jó tapasztalatunk. A tisztaság nem kielégítő,a személyzet hanyag, nem sokat törődig a vendéggel,kivéve az idősebb korosztály egyik hölgy tagját! Az étkezés nagyon spórolós, szegényes , a menzán is különb adagokat kapni!
Átlagos 2015. augusztus 9.üzleti partnerrel járt itt
5 napos vakációs csomaggal voltunk a fogadóban. A fogadó gyönyörű környezetben helyezkedik el. Az ételek minősége és mennyisége kritikán aluli, célszerűbb étkezés nélkül, csak szállást foglalni. Nem lehet eldönteni, hova ülsz étkezéskor. A svédasztal iszonyú szegényes, a vacsora a leggyengébb SZOT-üdülőket idézi.
A szobában hajszálak voltak, szúnyogháló nincs. Az iszonyú melegben vagy megsülsz vagy nem, de ekkor agyoncsípnek a szúnyogok. A személyzet kedvetlen, udvariatlan, csupán 2 fő az,aki vendégszerető és kedves:Tamás, a felszolgáló és Gergő, a wellness részlegben. Nem az e-mailben egyeztetett szobát kaptuk, mondván, elfelejtették, hogy tóra nézőt ígértek.
A sok negatív értékelés ellenére foglaltunk szállást a Bagoly Fogadóban. Bár mi jól éreztük magunkat, de láttuk a problémákat, értettünk a rossz kritikákat, amik valóban vannak. Sajnos a vezető fönökasszony tényleg mogorva, köszönni nem köszön, barátságtalan. A vendég elött alázza meg az alkalmazottakat.
Akik úgyláttuk túl terheltek, kevesen vannak. Mindenki csinál mindent. Spórol olyan apró dolgokal, mint pl. kukászsák, szalvéta. . . Ami igazán nem nagy összeg, de szükséges. Az ételek finomak voltak, de a kiszolgálás lassú, volt olyan este, hogy 35 percet vártunk egy kicsi gyerekkel a levesre. A szobák tiszták voltak, a személyzet segítőkész. Nagyon közel van a strand, ami nagyon szép. Az ottartózkodásunk alatt kevés vendég volt a fogadóban pedig egy igazi aranybányát lehetne csinálni ebből a helyből , ha a vezető változtatna a gondlkodásán. Első a vendég lenne, nem az, hogy kamerán nézi melyik alkalmazott mit csinál. A különböző negatív kritikák és hiányosságok a vezető rovására írhatók a tapasztalatom szerint. Mindent összevetve jól éreztük magunkat, nem bántuk meg hogy itt töltöttünk a pihenésünket.
A fekvése csodálatos, a szoba, ahol voltunk tágas, kényelmes, tiszta, az erkélyről pazar kilátással a tóra. (superior szoba) Igaz klíma nincs, de ezt tudtuk is. A lift viszont kifejezetten jó. Az étkezésnél senki ne várjon 4 csillagos svédasztalt, de amit a honlapjukon ígérnek azt tartják is, kontinentális reggeli és egy meleg étel reggelire, szerintem elégséges volt.
(virsli, vagy lecsó, vagy rántotta volt amikor ott jártunk, háromféle szalámi, barna kenyér, paprika, paradicsom, uborka) A vacsoránál a hússal kicsit spóroltak, de levessel és desszerttel jól lehetett lakni, és ne felejtsük el az ár-érték arányt. Az étterem árai is barátságosak. A wellness jó, különösen a medence és a nyakzuhany. A tófürdő éjfélig nyitva, pezsgőbb az élet, mint Lellén, vagy Siófokon. Aki úgy érkezik ide, hogy tisztában van azzal, hogy ilyen olcsó áron nem kap 4 csillagos wellness hotel ellátást, az nem fog csalódni.
Gyömrői esküvőnk egyik célpontja a Bagoly Fogadó volt, ugyanis itt tartottuk meg a lagzit. Borzasztóan sok negatív dolgot hallottunk, de végül a fogadó mellett maradtunk, mert vendégeket szállásoltunk el és így tartottuk a legkényelmesebbnek, hogy akkor a lakodalmat is itt tartsuk meg. Nem ért bennünket semmilyen kellemetlenség, sőt!
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek nagyon finomak voltak. A dekoráció is kellemes volt. Egyszerű hely, csodálatos helyen, panorámával a tófürdőre. A szobák is a főépületben már kissé kopottasak, de alapvetően rendben voltak. Mi nagyon hálásak vagyunk az élményért!
Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a fogadóban. Az új szárny nagyon szép és tiszta. A személyzet nagyon udvarias és szolgálatkész. Kifogásaink a következők voltak az ott tartózkodásunk alatt. A reggeli kritikán aluli volt. Nagyon kevés (un. svédasztalos) csak hosszú várakozás után töltötték fel és mindig csak egyféle felvágottal egy lapos tányéron.
Pillanatok alatt kiürült és megint várakozás. A zsemle már a reggeli elején elfogyott és nem éppen friss kenyérrel pótolták. Az ellátás többi része megfelelő volt. A fogadó étterme napközben nagyon finom és bőséges ételeket biztosít kedvező áron.