Többszemélyes (7fő) családi vacsora. . . Időpontra mentünk, más vendég nem volt, mégis sokat kellett várni az ételre (csalódás1). Kétszemélyes malomtálak voltak rendelve. Kaptunk talán másfél személyeset (csalódás2). Szerencse, hogy kisebb étvágyúak is voltak a családban, így talán éhes nem maradt senki, igaz jól sem lakott.
A tálon volt rántott gomba és rántott sajt, ezek finomak voltak. Volt valamiféle sonkával töltött, panírozott húsféle is, de azt olyan szárazra sikerült elkészíteni, hogy nem esett jól megenni (csalódás3). A sült húsról nem tudok véleményt mondani, mert arra a család férfitagjai rögtön lecsaptak. Az alig egyszemélyes rizs és hasábburgonya jó volt, de a párolt káposzta sós. A kétszemélyes tál 5500 forintba került, ha két egy személyes adagot kértünk volna, az 3600-4500 lett volna. Azt hiszem érthető a csalódás. . . Az első körben kihozott ásványvíz és üdítő kellemesen hideg volt, a második kör viszont langyos, hűtetlen. Mit írhatnék még? Imádtam azt a helyet, de többször nem akarok a vendégük lenni.
Nagyon finomak voltak az ételek és a hely is szép volt, hangulatos, a kiszolgálás pedig kiváló volt, a felszolgálók nagyon barátságosak voltak. Összességében mindennel elégedettek voltunk. A vasárnapi ebéd széles választéka nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudom a helyet annak aki egy finom ebédet szeretne megenni vagy sütit kóstolni a cukrászdában.
A vasárnapi ebéd minőségben és mennyiségben is kiváló. A cukrászda termékeit a vasárnapi ebéd után desszertként végig lehet kóstolgatni :)Családi rendezvényekre is alkalmas, ebédvendégeket családias környezetben tudunk vendégül látni. Már többször éltünk a lehetőséggel. . .
Lehet külön is rendelni desszertet, a feltöltött kép egy ilyen alkalomra rendelt somlói galuska remekműről készült, a maradékot természetesen hazavihettük. Fontos tudni, hogy bankkártyával & szép kártyával is lehet fizetni.