A környezet hangulatos, kellemes, különösen tetszik a sok fa, a kékfestő textília és a falvédők összhangja. A személyzet készséges, bár legutoljára az egyik pincér unottan és hanyagul szolgálta fel a fogásokat. Az ételek finomak, és bőségesek, még eddig mindig elégedetten és jóllakottan távoztunk. A Mátrai borzas a kedvencem, bár még sosem tudtam megenni egy egész adagot.
Nagyon finomak voltak az ételek és a hely is szép volt, hangulatos, a kiszolgálás pedig kiváló volt, a felszolgálók nagyon barátságosak voltak. Összességében mindennel elégedettek voltunk. A vasárnapi ebéd széles választéka nagyon tetszett nekünk. Csak ajánlani tudom a helyet annak aki egy finom ebédet szeretne megenni vagy sütit kóstolni a cukrászdában.
A vasárnapi ebéd minőségben és mennyiségben is kiváló. A cukrászda termékeit a vasárnapi ebéd után desszertként végig lehet kóstolgatni :)Családi rendezvényekre is alkalmas, ebédvendégeket családias környezetben tudunk vendégül látni. Már többször éltünk a lehetőséggel. . .
Lehet külön is rendelni desszertet, a feltöltött kép egy ilyen alkalomra rendelt somlói galuska remekműről készült, a maradékot természetesen hazavihettük. Fontos tudni, hogy bankkártyával & szép kártyával is lehet fizetni.