Aki az ország tetején akar étkezni, az egy önkiszolgáló étteremben megteheti azt, többre ne számítson. Igazából olyan mint amikor síelésnél gyorsan bekapunk valamit és gyerünk tovább! "Fantasztikus mátrai ízek mellé, fantasztikus panoráma jár. Legalábbis mi így gondoljuk. Az év bármely szakában jár éttermünkben, mindig felejthetetlen élményekkel gazdagodik.
" Ez a szöveg az étterem honlapján található igazából ezért mentünk oda, de felejthető az élmény, igazából nem is volt élmény számunkra! Az ízek teljesen átlagosak voltak, sőt a sztrapacska azt én nagyon gyengének titulálnám!
Jó kis túra után érkeztünk Kékestetőre. Éhesek voltunk, de kevés pénzt akartunk étkezésre fordítani. Erre tökéletesen megfelelt a Tető étterem. Viszonylag széles választékból, nagyon kedvező áron vásárolhattunk. És kis adagot is lehetett kérni. Önkiszolgáló jellegű az étterem. A minőségre semmi panaszunk nem lehetett.
Május 16-án jártam az étteremben. Annak ellenére, hogy már nyitva volt az étterem és voltak is készen ételek, vásárlási szándékomban a kiszolgáló személyzet megakadályozott! Közölték, hogy csak 11:30 után lehet meleg ételt vásárolni (erre még bő másfél órát kellett volna várni). Addig csak chips-et, üdítőket. . .
Az ételek minőségét nem állt módomban megvizsgálni, mivel addig nem jutottam el. Az egyetlen pozitívum, hogy van egy szép emlékbélyegzőjük, amellyel készégesen bélyegeztek.
A barátnőmmel a mátrai hosszú hétvégénken az ebédünket a Tető Étteremben fogyasztottuk el. A rántott hús hatalmas volt (1190Ft), a sült krumpli is korrekt mennyiségre sikerült. Annak ellenére nem volt olyan drága, hogy hol is van az étterem. A kávé finom, a forró csokit viszont meleg vízből és instant kakaóból készítik, így ezt kivételesen nem tudom ajánlani.
Egyszerű étterem a Kékestetőn, ahol többféle meleg étellel lehet csillapítani az éhséget. Az árak elfogadhatóak,finomak az ételek, önkiszolgáló rendszerben válogathatunk az ételek között. Gyönyörű környezetben a Mátrában a jó levegőn jólesik a pihenés, étkezés, érdemes kipróbálni.