Hotel Opál***superior 2012. márciusában nyitott Gyöngyösön, a Mátra kapujában a település egyetlen belvárosi szállodájaként, mely csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el 5 percnyi sétára a centrumtól. Busszal, vonattal és autóval is egyszerűen megközelíthető. A szálloda arculatában, berendezésében a modern, de barátságos stílust képviseli.
35 szoba mindegyike tágas, igényesen felszerelt. A standard kétágyas szobák mellett összenyitható családi szobák, teljes felszereltségű apartmanok és akadálymentes szoba is rendelkezésre áll. Új épületszárnyban kialakított Wellness területén igényes szolgáltatások várják a vendégeket, különleges masszázs-programokkal, fitness és wellness lehetőségekkel. Corporate vendégek számára szekcionálható 80 fő befogadóképességű, modern technikával felszerelt konferenciaterem található, melynek különlegessége, hogy borhoz kapcsolódó rendezvények szervezésére is alkalmas a beépített borhűtőknek és a konyhasaroknak köszönhetően. Mottónk: „Otthon az üzletben” vagyis az üzleti utazó otthon érezheti magát nálunk. Mindent megteszünk azért, hogy fizikai és szellemi fáradtságát elfeledtessük. Egyéni kiránduló utazóknak pedig segítünk, hogy élményekkel teli, kellemes és színvonalas pihenésben legyen részük.
1 éjszakát töltöttünk a szállodában. Kedves segítőkész személyzet. Finom vacsora. Wellness részleget sajnos nem tudtuk kipróbálni az idő rövidsége miatt. Ha legközelebb erre járunk, biztos itt fogunk megszállni.
Két gyermekkel (3 hónapos és 5 éves)érkeztünk, apartman szobát kaptunk. Ámultunk-bámultunk. . . Nappali Tv-vel, szoba Tv-vel, fürdőszoba, külön wc, hatalmas beépített szekrény, hatalmas konyha mikorval,hűtővel,mosogatókagylóval. Tiszta, otthonos környezet fogadott bennünket az egész hotel területén.
A babánkra külön odafigyeltek, mindent tudtak adni, amire szüksége volt. Több játszósarkot is találtunk, hatalmas kényelmes fotelekkel körbevéve, ahol a szülők is ki tudtak nyújtózni. Az étteremben hatalmas adag és hihetetlen finom vacsorákat kaptunk. A reggeli svédasztalos menü is megfelelő volt. A jakuzzit is kipróbáltuk,jólesett, kellemes kikapcsolódást nyújtanak a körülöttük lévő szaunák is. A személyzet hihetetlen kedves, mosolygós, segítőkész. Gyermekesek számára nagyon tudom ajánlani az 1-2 km-re lévő Állatkertet és Játszóházat. Hatalmas élmény!
Kiváló 2015. október 26.üzleti partnerrel járt itt
Választásomnál szempont volt a parkolási lehetőség is, ami itt nagyon megfelelő volt. Késői érekzésem ellenére készséges, kedves kiszolgálásban volt részem. Tiszta, rendes szoba fogadott. A reggeli minősége kitűnő volt. Elégedett voltam mindennel. Sajnosa a wellness részleget nem tudtam kipróbálni, mert reggel utaztam tovább. Máskor is igénybe veszem a hotelt és szolgáltatásait, ha arra járok.
Tökéletes - amennyiben röviden szeretném összefoglalni.
Nagyon segítőkész személyzet, finom ételek és italok, tiszta és csendes szoba. Minden adott volt ahhoz, hogy a mátrai kirándulás után jól (majd hogy nem otthon) érezzem magam. A wellneszt most idő hiányában nem használtam, de legközelebb fogom. :-) Mert még jövök. Bátran ajánlom mindenkinek a hotelt!
Ebben a szállodában a párommal már kétszer voltunk. Mikor az első itt töltött hétvégének vége lett, megfogadtuk - ide vissza kell jönni. Nekünk nagyon "bejött" a szálloda. A szoba kényelmes, szép, és imádtam azt a tisztaság illatot mikor beléptem az ajtón. . :) A wellness részleg is jó kikapcsolódást nyújtott.