Ezen az oldalon figyeltem fel erre az étteremre, mert állatbarát vendéglőt kerestem. A kitűnő értékelések kíváncsivá tettek. Biztosra mentem: telefonon foglaltam időpontot. Nem csalódtam! Sőt! Nagyon kedvesen fogadtak: a kiskutyát és minket is. Barátságos, türelmes, mosolygós személyzet, gyors és udvarias kiszolgálás, különleges, retró hangulat jellemezte az éttermet.
Nagyon jó, hogy cukormentes változatban is rendelhettünk a nagyon finom limonádéból. Nagyon hamar felszolgálták az ételt (Komédiás tálat rendeltünk). Nagy mennyiséget hoztak, jóllakottan távoztunk. Aki szereti a különleges, "alternatív", retró, századeleji (közepi) hangulatot, tárgyakat, életérzést, a költészetet, az feltétlenül menjen el oda: nagyon megéri!
Tegnap csodahelyen jártunk! Egy olyan hely, ahol a retro keveredik az újjal! Különleges időutazás, miközben isteni ételeket eszel, a kiszolgálás pedig csak csillagokban mérhető!
Nem túl nagy belső helyiség, de kompenzált mindent a gyors, kultúrált kiszolgálás, a finom íz, az elfogadható ár, és a hely szelleme. Szemben gyakorlatilag a színházzal, előadás előtt vagy után nyugodtan látogass el,bár lehet, hogy nem kapsz helyet, mert annyian lesznek.
Másodszor jártam az étteremben, első alkalommal, nagyjából egy évvel ezelőtt a menüt kóstoltuk meg, amiben nem csalódtunk, de most inkább étlapról rendeltünk. A kiszolgálás gyors és udvarias volt, az ételek pedig nagyon finomak. A tisztaságra szintén nem lehet panasz.
A mosdó kulcsát a kerthelyiségben találtuk, ahonnan szabadon elvihető, a pincérek igyekeznek erre mindenkit figyelmeztetni, de sajnos előfordul, hogy néhány ember tanácstalanul áll a zárt ajtó előtt. SZÉP-kártyát elfogadnak, bár az asztalnál nem tudunk vele fizetni, be kell menni az étterembe. Összességében elégedettek vagyunk, ha erre járunk, máskor is betérünk.
Kellemes hangulatos hely,főleg a teraszon és a pincében. színes programok várják az odalátogatókat. Kedves udvarias kiszolgálás. Finom ételek és italok. Fiatal tehetséges zenészek lépnek fel a kúltur pincében,akiket jelképes összegért meghallgathat aki arra jár. Esküvők osztálytalálkozók,vagy csak egyszerű baráti összejövetelre egyaránt alkalmas hely.
Hangulatos, kellemes designe, tiszta! , kiváló környezet. Előzékeny, kedves, barátságos, gyors kiszolgálás. Remek, változatos konyha, egyéni kérést is közvetlen természetességgel teljesítő személyzet, ízig-vérig kiváló vendéglős tulajdonosok, akik a finom fogások, kellemes italok mellé magas színvonalú kultúrát is szolgáltatnak. Szívből ajánlom helybélinek és túristának egyaránt! ! !
Hangulatos étterem,remek konyha és nagy adag,ízletes ételek. Csak így tudom jellemezni ezt a kiváló éttermet! A ballagási ebédem és a 10 éves osztálytalálkozóm is itt volt. Nagyon segítőkészek és barátságosak,mind a személyzet és mind a vezetőség! Én csak ajánlani tudom mindenkinek,aki Győrbe látogat,illetve egy jót szeretne vacsorázni,ebédelni! Jó helyen van,a belvárosban,így minden látnivaló is közel van :)
Kellemes kis győri étterem, remek konyhával, ízléses környezetben. A pincében kialakított étterem már önmagában kuriózum, amihez társul a jó gasztronómia. Széles ételválaszték, hétköznapokon menüzni is lehet. Finom borok, desszertek. Mindenkinek ajánlani tudom. Jó megközelíthetőség (belváros), biztosan nagy forgalmat bonyolít, mert jó! Ajánlom!
Az étteremben igényes a környezet, finom volt az étel,- amit rendeltünk, figyelmes volt a kiszolgálás. Tisztaságot tapasztaltam, és jó volt ott tölteni azt a rövid időt, amit étkezéssel töltöttem. Az éttermet nem ajánlotta senki, csak épp arra jártunk a lányommal, és gyors elhatározás után döntöttünk, hogy itt megebédelünk.
Ezt az éttermet még Budapesten kinéztem, egy félnapos győri látogatásra, a Nemzeti Színházban átellenben, jónak tűnt az étlapja alapján. Szerencsére az őszi idő még olyan volt a gangos udvaron kialakított "kerthelyiségben", hogy ott lehetett leülni. A kaja bőséges, mivel nem voltunk felkészülve erre, levest is rendeltünk, ami hiba volt, mert az is "túl" finom volt és óriási adag.
A főfogás is hibátlan volt (borzaska meg brokkolis pulyka). Így aztán desszertről szó sem lehetett, hiszen a köret felét is a tányéron hagytuk kapacitáshiány miatt. A tányérok alá híres magyar költők kézírásos verseinek fotókópiái kerültek, a rövid várakozás idejére, nagyon jó ötlet. A csúcs természetesen a falra írt irodalmi idézetek között az Anna and the Barbies, nagyon cool (lásd a fotót).