Többször is jártunk már ebben az étteremben, és mindig nagyon jól éreztük magunkat. A belső kert gyönyörű! Az ételek nagyon finomak, és a kiszolgálás is mindig teljesen rendben van. Legutóbb a 7 hónapos kislányunkkal mentünk, és nagyon segítőkészek voltak, még egy narancsot is kaptunk ajándékba :)
Kellemes hangulatú étterem,és nagyon szép. Olyan érzése van a betérő vendégnek mint ha Spanyolországban lenne. Nagyon finom volt a meg rendelt étel,és a hozzá ajánlott Sangria. Kiszolgálás nagyon jó. Hangulatos a belső udvar! Aki ebben a rohanó világban egy "falat" Spanyolországot szeretne, az térjen ide be. Gratulálok a vezetőnek és a dolgozóknak!
Egyedi étterem, tágas terekkel. A belső udvara (télikert) a kedvencem. Finom spanyol ételek, tenger gyümölcsei minden ízben. Jó ide betérni. A tálalás is nagyon exkluzív, hangulatos. Főleg mikor magában a serpenyőben sül az étel, amiben kihozzák. Nagyon finom volt a paella. Vannak zenés estek is, sajnos még nem volt szerencsém hozzá. Ajánlom mindenkinek e nagyszerű éttermet!