A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Konferencia miatt voltunk , 3 éjszakát. Amire nekünk kellett (gyakorlatilag csak éjszakára) tökéletesen megfelelt . A szoba jól felszerelt, az ágy kényelmes, légkondi is volt. A reggeli jó volt, egyedül az ülőpárnák voltak kissé megviseltek az étteremben. Csendes,udvarra néző szobában voltam, a nap is csak reggel sütött be, nagy melegben ideális fekvésűek az udvari szobák.
Saját, ingyenes parkoló van. Városnézésre, nyaralásra nem ezt a hotelt választanám, de üzleti megbeszélésekre, rendezvények miatti szállásra tökéletes.
A Hotel Famulus elhelyezkedése nagyszerű! Közel van a belvároshoz, azt könnyű elérni akár gyalogosan, akár gépkocsival. Érdemesebb gyalogosan bejárni, mert nagyon sok látnivaló van közelebb és távolabb is. Ezek eléréséhez a város sok szóróanyagot tudott adni.
Gépkocsival érkeztünk és a parkolás nem okozott gondott, mivel a szálloda sok parkolóhellyel rendelkezik, melyet közterületi kamerákkal láttak el. A szoba ablakából a kilátás sajnos a szállóda belső területére nézett, így többnyire a szállítást, rakodást figyelhettük meg. A személyzet udvarias, készséges volt!
Nagyon tetszett. Nagyon kedvesek voltak az ott dolgozó személyek. A szoba nagyon kényelmes volt, és nagyon tiszta. Ott található Pannon Étterem éjszakai rendezvényén a Pincérek kedvesek voltak. Az éjszakai buli végén a toalett tisztasága kiváló volt, amely manapság igen ritka. A hotel gyalogosan nincs messze a belvárostól.
kellemes szoba várt, még az illat is imponált. fél panzióban nekünk a vacsora választék jó volt, a reggeli kiváló. A városnéző program különösen tetszett, színvonalas idegenvezetőnk volt, aki még kedves meglepetést is tartogatott a végére. Kedvet csinált a nyári Fröccs fesztiválhoz.
Nem tartom korrektnek, hogy nem működött a bowling, holott a meghirdetett csomag része volt. Mivel a hotelben nincs wellness,de még egy bår sem, az égvilågon semmit nem lehetett csinålja. A dec. 30. -i reggelinėl vårni kellett kb. 20 percet, hogy feltöltsék a kåvé automatåt, pótoljåk ami elfogyott.
Nagyon kellemes a Hotel, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész, a szobák szépek, kényelmesek, az ételek ízletesek. Nagyon jól éreztük magunkat.Az éttermi kiszolgálás is színvonalas, különleges ízélményekkel gazdagodtunk. A fotelek lent kicsit süppedősek, "vendégmarasztalóak" nehéz felállni :)
Április végén 2 éjszakára szálltunk meg. A személyzet fiatalok nagyon lelkesek, kedvesek. A szoba az nagyon szép egybenyilókat kaptunk, tiszta, nem tul nagy. A fürdőszoba tiszta, világos zuhanykabinos. A reggelik nagyon bőséges svédasztal. A bowling pálya a szállodával egy épületben van, jót játszottunk és koktéloztunk. A közelben van a Győr Árkád bevásárlóközpont.
Családommal remek három napot töltöttünk el 2017. szilveszterkor a Hotel Famulusban, Győrben. Ajánlom másoknak is a szállodát. Remélem a későbbiekben lesz lehetőségünk ott tölteni még több napot.
Nem igazán érthető, hogy ez hotel mitől 4 csillagos, inkább egy jobb színvonalú 3 csillagosnak felel meg. A szilveszteri program retro diszkósa nem egy hangulatteremtő személyiség, javasoljuk, hogy legközelebb mással szerződjenek. A városnéző séta idegenvezetéssel nagyszerű program volt, az idegenveztő személyét külön dícséret illeti.
Egy apró javaslat: ha beszereznének 1-2 kiskocsit a reggeliző helyiségbe, a használt eszközök eltakarítása sokkal gyorsabban menne, a személyzetnek sem kellene pohár és tányérhegyekkel egyensúlyozni és a vendégek is gyorsabban, akár várakozás nélkül hozzáférnének az asztalokhoz.
Egyetlen kifogás a Pódium étterem pincérével volt, az ital kiszolgálásnál 1/2 l helyett 1 l. számolt fel, több is veszett Mohácsnál, A városnéző idegenvezetés szuper ötlet volt a forralt boros kóstolással