A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A Hotel Famulus elhelyezkedése nagyszerű! Közel van a belvároshoz, azt könnyű elérni akár gyalogosan, akár gépkocsival. Érdemesebb gyalogosan bejárni, mert nagyon sok látnivaló van közelebb és távolabb is. Ezek eléréséhez a város sok szóróanyagot tudott adni.
Gépkocsival érkeztünk és a parkolás nem okozott gondott, mivel a szálloda sok parkolóhellyel rendelkezik, melyet közterületi kamerákkal láttak el. A szoba ablakából a kilátás sajnos a szállóda belső területére nézett, így többnyire a szállítást, rakodást figyelhettük meg. A személyzet udvarias, készséges volt!
Nagyon tetszett. Nagyon kedvesek voltak az ott dolgozó személyek. A szoba nagyon kényelmes volt, és nagyon tiszta. Ott található Pannon Étterem éjszakai rendezvényén a Pincérek kedvesek voltak. Az éjszakai buli végén a toalett tisztasága kiváló volt, amely manapság igen ritka. A hotel gyalogosan nincs messze a belvárostól.
kellemes szoba várt, még az illat is imponált. fél panzióban nekünk a vacsora választék jó volt, a reggeli kiváló. A városnéző program különösen tetszett, színvonalas idegenvezetőnk volt, aki még kedves meglepetést is tartogatott a végére. Kedvet csinált a nyári Fröccs fesztiválhoz.
Április végén 2 éjszakára szálltunk meg. A személyzet fiatalok nagyon lelkesek, kedvesek. A szoba az nagyon szép egybenyilókat kaptunk, tiszta, nem tul nagy. A fürdőszoba tiszta, világos zuhanykabinos. A reggelik nagyon bőséges svédasztal. A bowling pálya a szállodával egy épületben van, jót játszottunk és koktéloztunk. A közelben van a Győr Árkád bevásárlóközpont.
Családommal remek három napot töltöttünk el 2017. szilveszterkor a Hotel Famulusban, Győrben. Ajánlom másoknak is a szállodát. Remélem a későbbiekben lesz lehetőségünk ott tölteni még több napot.
Mint a cím is jelzi, jó választás volt részünkről a szálloda és a retro discos helyszín is. Összességében elégedettek voltunk mindennel. A személyzet kedves, udvarias segítőkész, a szakács remek étkeket alkotott! ! a vacsora első este és szilveszterkor is változatos és nagyon finom volt. Köszönet érte. Ár értékarányban korrekt ellátást kaptunk !
Nagyon tetszett a hotel fekvese. Kozel volt a centrumhoz es a bevasarlokozponthoz. Tetszett a szoba tisztasaga es elrendezese. Tetszett hogy egybenyilo szobak voltak. Kedves volt az ajandek tea kave. A reggeli megfelelo volt. A vacsora viszont egyhangu. Hatfele menu volt de egyik sem izlett igazan es egy pohar udito jarhatott volna hozza.
Tisztelt Vendéglátó! Ízléses, jól felszerelt, a lakrész, teázási lehetőség, kényelem. A fürdőszobában hiányoltunk a kifröcskölt víz feltörlésére alkalmas eszközt. Tetszett, a szilveszteri program választékossága, az ételek, az élőzene, és hogy nem zsúfoltak egy terembe, sok vendéget. Nagyon kedvesek, figyelmesek voltak a vendéglátók.
Számunkra, az volt zavaró, hogy hajnal kettőkor mentünk fel a szobánkba, és mi már pihenni szerettünk volna, de olyan hangos volt a diszkó zene, hogy ez nem sikerült. Persze, ez a mi hibánk, hogy már nem bírtuk, hajnali 4 óráig. Tisztelettel: Salamonék
Nagyon jó év végét töltöttünk a Hotel Famulus-ban. A szálloda maximálisan igyekezett mindent megtenni a vendégek kényelméért és a jó hangulatú év végi programért ami maximálisan sikerült. Finom konyha, tisztaság, szolgálatkész személyzet. Mindenkinek ajánljuk a szállodát.
Nagyon jól éreztük magunkat. Ami leginkább tetszett (ezért is választottam), hogy az éjszaka folyamán átjárható volt a 2 terem, élőzene és diszkó között. A pláza közelsége sok lehetőséget biztosít a feleségek számára, csak valaki finanszírozni tudja. Jó volt. Jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.