A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A forralt borral végződő idegenvezetéses városnézés nagyon tetszett, sok információt tudtunk meg és sok szépet láttunk a városból. Tetszett, hogy a szilveszteri buli választható volt. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, közel a belvárosi látnivalókhoz. A személyzet segítőkészsége, tisztaság, szolgáltatások, kényelem és az ételek minőségét szintén jónak találtuk.
Összeségében elégedettek voltunk mindennel, jól éreztük magunkat, valószínű hogy még visszajövünk ide. Csak egyetlen észrevételem lenne, a wellness részleg hiánya. . .
Mint a cím is jelzi, jó választás volt részünkről a szálloda és a retro discos helyszín is. Összességében elégedettek voltunk mindennel. A személyzet kedves, udvarias segítőkész, a szakács remek étkeket alkotott! ! a vacsora első este és szilveszterkor is változatos és nagyon finom volt. Köszönet érte. Ár értékarányban korrekt ellátást kaptunk !
A hotelben nagyon tetszett a fiatal (gondolom gyakornokok) lelkesedése, jókedve, energikussága. Tetszett a reggeli bőséges választéka, és az is, hogy nem éreztem túl zsúfoltnak a helyet. a szobák felszereltek voltak, ez is kényelmünket szolgálta. . .
kissé messze voltunk a történelmi belvárostól, de előnye az volt, hogy nagyon közel volt a pláza, ahol a könnyen beszerezhetőek voltak a szükséges dolgok, amiket otthon felejtettünk.
Családommal érkeztünk. A recepción különlegesen kedves fogadtatásban volt részünk. A szobák szépen berendezettek, tiszták voltak ám a folyosón hiányoltam a finom, tisztaság illatot. Remek gesztus, hogy be van készítve nescafé, tea. A belváros 10 perc sétára található, jól megközelíthető a helyszín.
Egyedül a reggeli színvonala volt alacsony. A gyümölcslé a legolcsóbb változat és hiányoltam a friss péksüteményeket is. Összességében egy jó ár-érték aránnyal rendelkező hotel. Ha jól tudom oktató hotel, ahol tanulók is dolgoznak de ezt nem éreztük, egyedül csak az étteremben, reggeli idején.
Kellemes a zene, nagyon jó hangulatot tudott a fiatal ember teremteni. Tetszik, hogy figyelnek az asztalok elhelyezésére, nem zsúfolják, és családias, szép a tálalás. Csak egy kis kérés, részünkről, a színész szereplésénél a hangosítás, túlzott, sokkal kellemesebb és jobb lenne, halkabban.
Gyors ki és bejelentkezés, számla kiállítása percek alatt. Kedves személyzet és jó konyha (bár csak reggeliztünk itt). A wellness részleg hiányzott, meg kicsit zajosnak találtam a szobát reggel… de ki akar aludni, ha várost is nézhet!
Nagyon tetszett a hotel fekvese. Kozel volt a centrumhoz es a bevasarlokozponthoz. Tetszett a szoba tisztasaga es elrendezese. Tetszett hogy egybenyilo szobak voltak. Kedves volt az ajandek tea kave. A reggeli megfelelo volt. A vacsora viszont egyhangu. Hatfele menu volt de egyik sem izlett igazan es egy pohar udito jarhatott volna hozza.
Tisztelt Vendéglátó! Ízléses, jól felszerelt, a lakrész, teázási lehetőség, kényelem. A fürdőszobában hiányoltunk a kifröcskölt víz feltörlésére alkalmas eszközt. Tetszett, a szilveszteri program választékossága, az ételek, az élőzene, és hogy nem zsúfoltak egy terembe, sok vendéget. Nagyon kedvesek, figyelmesek voltak a vendéglátók.
Számunkra, az volt zavaró, hogy hajnal kettőkor mentünk fel a szobánkba, és mi már pihenni szerettünk volna, de olyan hangos volt a diszkó zene, hogy ez nem sikerült. Persze, ez a mi hibánk, hogy már nem bírtuk, hajnali 4 óráig. Tisztelettel: Salamonék
Jó ötletnek tartom a borkóstoló megszervezését, asztaltársaságomban mindenkinek tetszett. Örültem annak, hogy részletes leírást kaptam a napi eseményekről (mikor, hol történnek az étkezések, a szilveszteri buli,stb. )a szóbeli infókon felül. A helyi nevezetességekről való tájékoztatást, kis térképmásolat kíséretében ugyancsak örömmel fogadtam.
A szoba kényelmét ugyan kiválónak értékeltem, de javasolni szeretném még egy ülőalkalmatosság (pl. puff)és egy hosszú nyelű cipőhúzó kanál elhelyezését. (tapasztaltam már ilyet! )
Nagyon jó év végét töltöttünk a Hotel Famulus-ban. A szálloda maximálisan igyekezett mindent megtenni a vendégek kényelméért és a jó hangulatú év végi programért ami maximálisan sikerült. Finom konyha, tisztaság, szolgálatkész személyzet. Mindenkinek ajánljuk a szállodát.