A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Nagyon jól éreztük magunkat. Ami leginkább tetszett (ezért is választottam), hogy az éjszaka folyamán átjárható volt a 2 terem, élőzene és diszkó között. A pláza közelsége sok lehetőséget biztosít a feleségek számára, csak valaki finanszírozni tudja. Jó volt. Jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Üzleti úton voltam Győr városának és a Famulus hotel vendége. Nagyon szép szálloda. A személyzettel és a kiszolgálással maximálisan elégett voltam. Egy alkalommal kiélveztük a wellnes részt. egyedül voltunk, és így teljesen el tudtunk lazulni, és jól esett a fárasztó nap után. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki Győrben jár, én biztos visszatérek még ide! :)
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Győrben a férjemmel és 8 hónapos kislányunkkal. A szálloda könnyen megközelíthető, a győri Árkád szomszédságában található, a belvárostól kb. 5-10 perc sétára. A személyzet nagyon profi, kiemelném a takarítók hihetetlen kedvességét és precíz és lelkiismeretes munkáját.
A reggeli bőséges és finom. Lehet kérni helyben, frissen készített omlettet vagy rántottát a szokásos büféreggelik mellett. A biosarok kiváló, ahol volt rizstej is a reggeli kávé mellé. Mi kifejezetten mozgáskorlátozott szobát kértünk (nagyobb és tágasabb a standard szobákhoz képest), hogy az utazóágy is kényelmesen elférjen. A hétvégén volt esküvő is, de semmit nem vettünk észre belőle, igaz kifejezetten nem utcafrontra néző szobát kértünk. Aki ellátogat Győrbe, mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi 4 csillag helyett 5 csillagos élményben lesz része.
Szép, modern belső, jó szobák, tisztaság, kedves és segítőkész személyzet, hangulatos reggeli (bio élelmiszerek széles választékával! ) - a legjobbat pedig a végére hagytam: az étterem!
Az itt dologzók még a többieknél is kedvesebbek, rugalmasabbak (ottlétünkkor egy valódi hárpiával is megdöbbentően szívélyesek voltak), az étel pedig leírhatatlanul finom - az első vacsora után másnap az ebédre is visszajöttünk és nem kellett csalódni, pedig máshol ritkán szoktunk délidőben a szállodában étkezni, de itt tényleg ennyire magas volt a színvonal. Sajnálom, hogy nem lehet 6 csillagot adni.
Nagyon jó emlékeink vannak a szállodáról. Jól éreztük magunkat. Szép, modern, rendezett. A személyzetről hasonlóan nagyon jó a véleményünk, kedvesek, segítőkészek voltak. Bármilyen kérdésünk volt, mindenben tudtak segíteni. A családi csomaghoz járó termálfürdőzés is nagyon kellemes emlék, a gyerekek az Ugri-parkot azóta is emlegetik.
November végén voltunk Győrben, de elhatároztuk, hogy még szeretnék késő tavasszal, vagy nyáron is meglátogatni a vizek városát, de akkor biztosan a Famulust választjuk. Az étterem is kiváló volt, a reggeli bőséges, változatos. A vacsorák is nagyon kíválóak voltak. Összességében minden szuper volt.
Eddig két alkalommal jártam a szállodában és még sosem csalódtam. A szobák tágasak, tiszták,az ágy kényelmes a személyzet udvarias. A vasút az épület mellett halad el, de Én nem halottam a vonatot. Az étteremben nagyon finom ételeket ettünk vacsorára, a reggeli bőséges volt.
Mindenkinek ajánlom, aki egy színvonalas étteremben akar jóízűen enni, illetve egy tiszta, nyugodt szállást keres. Az külön élmény, hogy az épület mellett található az Árkád bevásárlóközpont.
A szállodáról különlegesen jó emlékeink vannak. Könnyen megtalálható, jó helyen van, tiszta, modern, kényelmes, jó az ár-érték arány. A személyzet pedig csillagos ötös, főleg a recepción dolgozó hölgyeket tekintve. Ott tartózkodásunk alatt ritka segítőkészséget, figyelmet és rugalmasságot tapasztaltunk.