Tökéletes választás egy gyors ebédre kirándulás közben. Előre telefonon foglaltunk, mert az online leadott foglalásra nem reagáltak semmit. Az elhelyezkedéséhez képest elég korrekt árai vannak, a kiszolgálás kedves és nagyon gyorsan megérkeztek az ételek. Pont azt kaptuk, amit vártunk tőle.
A vendéglő a város központjában található. Közel van hozzá a vár, a fürdő. Hangulatos vendéglő. A pincérek nagyon kedvesek , udvariasak voltak. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek. Igazi házias ízeket kaptunk. A kerthelyiség és az étterem is hangulatos, tiszta, családias. Nagyon tetszett az étlap.
Nagyon finomak az ételek a kiszolgálás kitűnő.a kiszolgálói kedvesek beszélgetnek a vendégekkel.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki Gyulán jár.Az árak is jók.
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a családias, minden szempontból remek étteremre. Udvarias, kedves, rendkívül figyelmes tulajdonosok, kellemes környezet, jópofa étlap, finom ételek, gyors kiszolgálás. Minden, mi szem-szájnak ingere! És persze fülnek is, mert profi zenész énekli a talp alá valót, alkalmazkodva a vendégek igényeihez.
Minden vendégnek lesik a kívánságát és mindenki úgy érzi, hogy kitüntetett figyelemben részesül. Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk és azt ajánljuk, aki Gyulán jár, feltétlenül térjen be ebbe a hangulatos kisvendéglőbe.
Egy hetes tartózkodás Gyulán. Ez idő alatt rendszeresen visszatértünk ebédelni. Remek konyha, ragyogó tisztaság, a kiszolgálás páratlan (nem találkoztunk még sehol ennyi kedvességgel, odafigyeléssel, szolgálatkészséggel mint itt, és nem csak egy alkalommal, hanem folyamatosan). A vendéglátásban dolgozóknak itt kellene tanulniuk a szakmát!
A második napon szinte régi ismerősként fogadtak minket, a kávét már úgy szolgálták fel, tudva, hogy pl. tejszínt nem kérek hozzá - és lehetne sorolni a figyelmesség ezernyi példáját. Megemlítem, hogy az étlapot mindenképpen érdemes áttanulmányozni, hiszen már az is élmény! Összehasonlításra nincs módunk más éttermekkel: vélemények ismeretében választottuk a helyet, és mivel csak pozitívumot tapasztaltunk - nem próbáltunk ki másikat. Bármikor szívesen visszatérnénk, tiszta szívvel ajánlom a Gyulára látogatóknak.
Véletlenül kerültünk ide , mint messziről jött vándor, de az első perctől kezdve kedvességet, segítőkészséget tapasztaltunk. Hangulatunkra igen hatottak a jó italok, elegendő finom ételek fűszerezve szép zenei szolgáltatással és a felszolgálók figyelmessége kedvessége. Kitűnő helyen van a kis vendéglő, az árak korrektek .
Egy "ad hoc" döntés alapján mentünk be ebbe a vendéglőbe, egy teljesen véletlen választás volt. Maga a hely tiszta, ahol egy hölgy jött hozzánk, aki nagyon kedvesen fogadott. Ez nem túl gyakori a mai világban. Elmondta, hogy a halászlé csípős, így rendeljünk. Csak a finomat szokták említeni, ha rákérdezek.
Nem kellett túl sokat várni, hogy megkapjuk az ebédet. Ízletes volt. És ami még nagyon kellemes meglepetés volt. Már előtte kihozott egy-egy pohár csapvizet. Ezt sehol nem tapasztaltam, mindig fizetős innivaló az első, amire rákérdeznek és mentes vagy bubis ásványvíz a kínálat. Ez roppant szimpatikus volt. Ha csapvizet kérek egy pohárral, szinte mindenhol nem tetszést vált ki. Van egy faragott óra, aminek a látványa megkapott és rákérdeztem, hogy valódi régiség-e? Elmondta, hogy maga az óramű 200 éves, a faragott rész sajnos nem az eredeti, az 2000-ben készült hozzá. Összességében elégedettek voltunk, biztosan visszatérünk, ha Gyulán járunk. Ajánlom másoknak is.