Nagyon pici a benti étterem rész. De ezt leszámítva, minden szuper. Gyors, kedves kiszolgálás. Finom, gusztusos ételek. Finom volt a banános, ananászos desszert karamellel és csoki fagyival. Bár picit hiányoltam róla valami ropogósságot. Pl tészta félét vagy legalább egy kis grillázst. Nagyon tetszett a kagylós tányér.
Az előre ígért menüs desszert helyett palacsintát hoztak, mivel időközben elfogyott a lúdláb torta. Ezt akkor tudtuk meg, amikor már le tették elénk az asztalra. Ez picit fura volt,de ízlett a palacsinta is.
A gyulai vendéglők többsége átlagosnak mondható, vannak rossz és jó fogasaik egyaránt (lásd Bols, Sörpince, Corvin, Halászcsárda stb). Jó hely a Patrióta, annál gyengébb, de még mindig jó a Géza konyhája, jobbacska továbbá a Véárkonyi bisztró és a Gusto vendéglő, mely a hajdani Kisködmön helyén működik.
Itt arra törekednek, hogy több etnikai konyha fogásait prezentálják a nagyérdeműnek, jómagam miután megtudtam, hogy a Tom Yum levesben nincs friss zöld koriander, nem kísérleteztem a kalandozással, hanem rántott harcsát kértem roston sült zöldségekkel és tartárral. A fogás rendben volt, habár a halat nem sózták meg és egy lehelletnyit túlsütötték. Ezzel együtt élvezetes, szaftos volt, amit elsősorban a frissességének köszönhetett. A beltér megnyerő, leszámítva a plazmatévét, bár annak, aki ismerte a helyet Kisködmön korából, frusztráló, hogy Magyarország egyik legszebb vendéglőjét hogy szét lehetett barmolni egy rakás pénzért.
Véletlenül választottuk ezt az éttermet, de nem csalódtunk. A fedett rész családias ( 40 fő körüli ), az asztalok kicsit közel vannak egymáshoz. A kiszolgálás eléggé gyorsan ment, az ételek finomak voltak és kiadósak, nagyon jól néztek ki. A tisztaság rendben volt, a sörválasztékot bővíteném. A modern berendezés tetszett. Kicsit eldugott helyen van a bejárat,de nem akadály magtalálni.
Gyulán jártunk a családdal és az egyik vacsoránkat itt költöttük el. A hely a belvárosban található, talán egy kicsit eldugott helyen, de mindenképpen érdemes ellátogatni ide. A berendezés modern, az ételek kitűnőek voltak. A felszolgálók udvariasak és nem utolsó sorban nagyon gyorsak is voltak.
Bármit kérdeztünk az ételekkel kapcsolatban meg tudták pontosan válaszolni azt, sőt a végén egy recepttel is gazdagabbak lettünk, mert az isteni mogyorószószuknak a receptjét gondolkodás nélkül pappírra vetették nekünk! :)