Ajánlásra látogattuk fel az éttermet, sokat hezitáltunk hova is menjünk végül ezt választottuk, és vegyes érzelmekkel távoztunk. Először is a mulatós zene annyira nekünk sem jött be így a hangulatos belső étterem rész mellett döntöttünk, ami jó választásnak bizonyult.
S mivel kint egy hangos társaság is kedvünk szegte, így vártuk a pincért hogy a nagy sergés forgás közepette minket is kiszolgáljanak, mert láthatóan ezzel a pár vendéggel volt az összes pincér elfoglalva. Kissé kedvem szegte a pincér mikor éreztette, hogy ne hezitáljak annyit az ételrendeléssel, haladjunk vele melyet egy nagy sóhajjal jelezte. Az ételek gyorsan megjöttek, és azon kívül , hogy a leves kissé íztelen volt, egészen kíváló elő- és főételek vártak, nagy adagokban. Sajnos ruha szalvéta nem volt, illetve nem kérdezték ízlettek e az ételek egyébiránt. Már már kellemes "jókat ettünk" érzés fogott el bennünket amikor jött a hidegzuhany; kb 6-8 perc várakozás (sokat agyalt rajta a pincér) hozták a számlát egy papírfecnire tollal írva a tételeket, végösszeggel, dátummal, aláírással! ! ! ! Tessék? 2014-ben ez sajnos elszomorító, így távozás után kissé csalódottan gondoltunk arra ide maximum csak az ételek miatt térnénk vissza.
Voltunk itt néhány éve, és akkor azt mondtuk: soha többet. De most ajánlásra újra kipróbáltuk, és kellemesen csalódtunk. Hatfős családi vacsorára tértünk be este 7-kor. Jelezték, hogy csak 8-ig vannak nyitva, picit mintha sürgettek volna. Halászlevet és cigánypecsenyét kértünk, meglehetősen gyorsan az asztalunkra is került.
Hétvégén voltunk ebédelni a családdal. A hely kívül, belül hangulatos. Gyors a kiszolgálás, kedves a személyzet. Az ételek nagyon látványosak, viszont sajnos semmi ízük, ráadásul kicsi adagot adnak mindenből. Kár, mert tényleg jó hely is lehetne.
Csoporttal érkeztünk egy 2 napos utunk esti állomásáról. Mivel a szálláshelyünk közelében nem volt már hely a népes csoport számára,így egy hosszú gyalopglás után érkeztünk ide. Tele volt az étterem, egy másik csoport is akkor étkezett. Emiatt hosszabb várakozás után tudtunk megvacsorázni.
Most először voltunk ott a párommal, mielőtt bementünk volna az étterembe, az ajtó mellett ki volt rakva az étlap, és az árak. Mivel jó áron voltak feltüntetve, így bementünk. Az étel nagyon finom volt, csak lehetett volna sokkal több választék, meg egy picivel több adag. Aki kiszolgált minket (Roland nevű pincér volt) udvarias, segítőkész, kedves.
Szállásunkhoz közeli éttermekből választottuk a Fodor Halászcsárdát. Nem mondhatom, hogy rosszul választottunk, hiszen szép környezetben, finom ételeket kaptunk. Ami még előnyére válik az étteremnek, hogy elfogadják az Erzsébet utalványt. Az ételeket elég gyorsan megkaptuk, az adag nagyságával és az ételek ízével sem volt semmi bajunk. Jót ettünk, jót ittunk, ajánlanám másoknak is!
3 éve itt szilvesztereztünk és akkor nagyon jól éreztük magunkat. Úgy döntöttünk, hogy megismételjük. Nem csalódtunk most sem. A vacsora csodálatos volt. Közben kedves kis műsorokkal szórakoztattak bennünket. Éjfélkor a lencse leves és korhely leves olyan jól esett, hogy másnap (illetve még az nap) visszamentünk ebédelni is.
Délután tértünk be ebédelni a gyulai Halászcsárdába. Kellemes meglepetés volt, hogy mennyire jó az ár-érték arány. Az ételek nagyon gusztusosak és finomak voltak, mind frissen elkészítve. A pincérünk kedves volt, és SZÉP kártyával is tudtunk fizetni. Szívesen ajánlom a helyet más ide látogató vendégnek is.
A kerthelység nagyon kellemes, a gyerekeknek hátul van hinta. Úgy látom, hogy a korábbi véleményekhez képest emelkedett a színvonal. Ha ezt így megtartják, akkor Gyula egyik legkedveltebb éttermévé válhatnak.
Családdal, két gyerekkel tértünk be, mert az ajtóra kifüggesztett étlap ígéretesnek tűnt. Több fogást is kipróbáltunk, gyerek és felnőtt adagban is, nekünk ízlett. A pincérek kedvesek voltak, másnap már ismerősként köszöntöttek, ajánlottak, segítettek választani.
Levestől a desszertig végigettük az étlapot, ettünk fatányérost, töltött káposztát, spagettit, palacsintát, túrós csuszát, kijevi csirkét, hawaii pulykát, sült kacsacombot sorolhatnám. Minden ízletes volt és méretesek az adagok. Elcsomagolták a maradékot. SZÉP kártyával és bankkártyával is tudtunk fizetni, az árak pedig magukért beszélnek.
2017. júniusban jártunk ott a kislányommal és a feleségemmel. Én korhely halászlevet ettem pontyból, illetve harcsa paprikást túrós csuszával. Mindkét étel nagyon finom volt. A feleségem és a kislányom gyermek menüben kértek spagettit amit nem bírtak megenni, akkora adag volt.