Párommal két ünnep közt töltöttük a "nyaralásunkat" Gyulán és séta közben találtuk meg véletlenül ezt a kis éttermet. Az utcai étlapot olvasva megakadt a szemünk a csülkös pacalon és ez miatt tértünk be. Párom ezt a fogást rendelte én pedig a "város legjobb rántott húsát". Mindketten nagyon meg voltunk elégedve mind az ízekkel mind a hely kialakításával is.
Ötletes a sötét színek harmónikus felhasználása, a gyertyafény a szintén ötletes gyertyatartóval, a helyhez illő zenével és legkiemelendőbb, a felszolgáló hölgy kedvessége nagyon kellemessé tette az ottlétünket. Az étlap rövid viszont annál finomabbak az ételek. Mindenképpen ajánlom az éttermet bátran.
2014. májusában jártunk ott a párommal. Véletlenül mentünk be, az étterem ablakában elhelyezett, csábító felirat miatt, amelyen azt hírdetik, hogy minden étel házi alapanyagokból, frissen készül. A választék nem nagy, de az amit ajánlanak, az mind kitűnően elkészített,ízlésesen tálalt.
Külön ki kell emelni a rendkívül szakszerű,udvarias,felkészült kiszolgálását, igazi vendéglátás az, amit ebben az étteremben kaptunk. Minden Gyulára látogatónak jó szívvel ajánlom az éttermet.
Rövid étlapjukon kitűnő ételek. Ami kóstoltunk minden nagyon finom volt. Savanyú burgonyakrém leves, csülkös pacal. A rántott szelet is kitűnő volt, bécsisen, majonézes burgonyasalátával kínálták. Pálinkák és borok széles választéka, kedves, segítőkész és felkészült kiszolgálás. Nagyon ajánom. Gyulán a legjobb hely.