tescoutazas. hu-n vettem 2db. 2 napos wellness/1 éjszakás Gyulán Amfora Panzióban (11. 980, -Ft) félpanzióval. Az Amfora recepción Gyulán (Tiborc utcában van) még ki akartak fizettetni 2x2500 Ft főszezoni félárat, +2x2000 ft szobaárat, központi klímát 1500Ft/nap, IFA …több mint 11. 000,-Ft-ot.
Mivel nem voltam hajlandó a szobáért pluszba fizetni, sem klímát elhelyeztek egy 10 m2 szobában, egy házszám nélküli udvarban, ahol minden komfort egy tusoló, és egy tv volt. 5. 900,-Ft-ot fizettünk még. Igy került 17. 880, -Ft-ba egy éjszaka, hétköznap 14 órától másnap reggel 10-ig. Kedvezményes kupont ajánlottak: fürdőbelépő 2. 900,-Ft/fő ,(2. 200,-Ft fürdőnél egész napos nyugdíjasnak),1. 000,-Ft masszázskupon(levonható a méregdrága masszázsuk árából)nem igényeltük! Vacsora és másnap a reggeli (szerencsére pár lépésre volt az étterem) jó volt. Csak ott is fizetni kellett mert savanyuság pld-ul nem tartozott a menühöz. Igy nem is láttuk az Amfora Panziót, ahova szerettünk volna menni.
Kuponos oldalról [moderálva - a szerk. ] vásároltuk a kupont. Az ajánlat Grand Termál Apartman **** 3 nap/2 éj /2 fő teljes ellátással akciós ár 29990 ft. . . . . . ez így nagyon jó ajánlatnak tűnik. A honlapon a képek nagyon szépek és címnek a Vár utca 12/3 számot adja.
Aztán a foglalásnál kiderült,hogy több apartmant üzemeltetnek és a mi szállásunk a Vár utca 6 szám alatt lesz. Megérkezésünkkor derült ki (csatoltam képeket) hogy ez az apartman a munkásszállók szintjét üti meg. A szoba hideg-rideg, nincs fűtés csak valami meleg levegő befúvós akármi a falon, a por hömpölyög a földön, a lámpa bura vastagon poros, wc papír nincs bekészítve, a fürdő szét van rohadva. Visszamentem az amfora apartmanba s közöltem,hogy ez nem az a minőség amit vártam és nem vagyok hajlandó itt megszállni. Ez nem **** ez -*. Egy hölgy bentről flegmán kiszólt,hogy küldtünk képeket, meg van fent kép az apartmanról. Nem volt, most én tettem fel. A férfi recepciós (nevét nem jegyeztem meg) közölte,hogy felár ellenében tudnak biztosítani másik szobát a grand termálban. A kuponom eredetileg is odaszólt, de mivel 250 km autóztam s a pénzem nem akarták vissza adni ráfizettem 7400 ft-ot a szállásra + 1800 ft a parkolásért mert nem akartam valahol a környező utcában tárolni az autót. Az étkezés a Marcos étteremben nevezett étkezdében volt. A mennyiség,minőség ár-érték arány sok kivetni valót hagy maga után, de ez más lapra tartozik. Amit viszont az Amfora apartman művel az a vendégek átverése és lehúzása. Senkinek nem ajánlom,hogy megszálljon náluk vagy kupont vásároljon hozzájuk.
Átverés a foglalásnál,extra felárat 8000 ft fizettetnek. A lepedö gyürött ( használt? ), a tussolóban tocsogott a viz,nincs száritási lehetöség a törölközöknek,sem hajszáritó. A személyzet egy része durván visszautasit minden kritikát, nyegle,primitiv; agresszivitása a tettlegességig ment és lökdösödni kezdett.
Kupon vásárlással kerültünk kapcsolatba a szálláshellyel először, és utoljára. Érkezéskor felmerülő plusz költségek szezon felár valamint hétvégi felár felszámolása nem korrekt. Főleg úgy, hogy foglaláskor rákérdeztem a szezon felárat elfogadom, mert azt foglaláskor megbeszéltük.
Természetesen kifizettem de a további kapcsolatunkat megbélyegezte a hozzáállás. Étkezés kijelölt étteremben kedves korrekt kiszolgálással történt. Megfelelő mennyiség, minőség a fő étkezéseknél. Reggelinél a pékárú csak fehér kenyérből áll ami nagy hiányosság. Valamint a reggeli ital alap az étkeztetésben arra nagyobb minőségi, és mennyiségi figyelem szükséges. Szerintem! ! ! ! ! ! ! A kuponban szereplő többi ajándéknak nevezett szolgáltatás nem a szálláshelyen vehető igénybe amit így mi is és sokan mások nem vettek igénybe de megfizették. Welcome Drink érkezéskor egy kedves gesztus lett volna az elmaradt a hölgy úgy döntött majd legközelebb. Szeretném ha a leírtak tanulságul szolgálna másoknak, mert 95 000,-Ft négy napra nem aprópénz!
Október elején voltunk az Amfora Panzióban. Jóval korábban foglaltuk a szállást. Azt mondták, hogy ha fizetünk 8000 Ft felárat, akkor kényelmi szobában helyeznek el, ahol van jakuzzi és szauna és a fürdőszobában kád. A kényelmi szoba tetőéri volt, a 158 cm-es magasságommal a fürdőszobában lépten- nyomon beütöttem a fejemet, a fürdőkád olyan keskeny volt, hogy az 54 kilómmal nem fértem el benne.
A szauna és jakuzzi az udvaron volt és nem volt hozzá öltöző tehát a szobákból fürdőruhában köpenyben kellett volna lemenni, de 10 fok volt nappal, éjjel meg 4 fok. Fűtés nem volt. Azt külön kellett volna fizetni, nem fért bele a 8000 Ft-os kényelmi szoba felárba! ! ? ? ! ! Még ilyet sehol nem tapasztaltam, hogy a fűtés nincs benne a szoba árban! ! ? ? Amikor a recepción panaszkodtam a fürdőszoba miatt a fiatalember annyit mondott, hogy ő nem tudja milyen a fürdő, még nem próbálta ki. (? ? ! ! ) Ott tartózkodásunk alatt ötször próbáltam hívni a recepciót, de soha nem vették fel a telefont és nem hívtak vissza. Addig érdekes a vendég, amíg fizet, lefoglalja a szállást, utána már nem. Egyedül a kaja volt jó, a minősége is és a mennyiség is és a választék is.
Csak csatlakozni tudok a"Zsuzsi mama","Anikó S. ","Ednüt", "Salavin","versegi, tóth család","moloko","Tóth Szabolcs","Feva 70","Editmami" hozzászólásokhoz. Nem elég a véleményeket leírni. Én a Békéltető Testülethez fordultam, ahol nekem adtak igazat, bár 5 hónapomba tellett mire visszakaptam a jogtalanul befizettetett összeget.
Ajándék gyanánt vásároltuk édesanyámák számára a kedvezményes kupont. Mivel ők nem tudtak elmenni, mi érkeztünk helyettük. Elmondása szerint már a foglalás is problémás volt, hiszen mindenféle plusz költségek merültek fel (ahogyan mindenkinél az olvasottak alapján) Csak "exkluzív" apartman (a vár utcában) volt elérhető ráfizetéssel.
Azért maradtunk ezen a helyen és nem kértük vissza a pénzt azonnal, mert nem tudtam pontosan milyen paraméterekkel történt a foglalás, illetve messziről érkeztünk. A szobában: -kosz, por -pókok és pókháló -akkora sötétítő függöny, amitől reggel 6-tól világos van a szobában és nem lehet aludni -hangosan zúgó klíma 1500ft/nap áron A fürdőben -vízkő és rozsda -fél napig meleg víz hiánya -szakadt zuhanyfüggöny -zúgó elszívó berendezés
Az étkezés silány minőségű alapanyagból, spórolósan, gyenge választékkal. Egyetlen pozitívum, hogy a pincérek legalább kedvesek voltak. Szomorú, hogy ilyen gusztustalan módon és pofátlanul képesek elrontani az emberek pihenését!
Én a gyerekeknek vettem ezt a wellness üdülést. Sajnos nem vagyok nagyon megelégedve vele, mert azzal kezdődött, hogy csak ráfizetéses szállás van, amire 7400 Ft. ot kellett még ráfizetnem. Mert az eredeti utalvány a standart szobába szólt és végén csak superior szobát adtak. Már itt átvágtak.
Mikor jelentkeztem telefonon azt mondták, hogy van 3 szoba a másik épületben standart szobás gyorsan faxoljan le. Le is faxoltam és 5 perc múlva jött email, hogy csak a másik épületben van és az ráfizetéses. Utána jött a másik meglepetés hívtak a gyerekek, hogy a dézsma nincs feltöltve vizzel nem lehet használni, hol ott az is benne van az árba. Utána a sószobát is igénybe akarták venni és azt sem tudták, mert mondták hogy nem lehet. Holott az is benne volt az árban. Akkor térítsenek vissza bizonyos összeget. A visit kártyáért is felszámoltak kauciot. Egyedül a strand volt az élmény, mivel nagyon jó idő volt és így kitudták használni. Mondták, hogy a welcome ital is nagyon rossz volt. Nem hiszem, hogy mégegyszer ide befogok fizetni, mert ennyi pénzért máshol több mindent adnak. Másoknak nem igen fogom ajánlani
Már többször jártunk Gyulán bonusszal, mint most is. Azzal kezdődőtt, hogy csak ráfizetéses szállás van, de nagyon kiváló. Sajnos nem az Akácos utcai ház volt, hanem 10 utcával arrébb, a Vár utcában. Az Akácos utcában volt minden, ami a bonuszban szerepelt:jakuzzi,medence, köntös, sószoba stb.
Ezeket csak ugy tudtuk volna igénybevenni, ha mindig átsétálunk, igy ezek kimaradtak. Az étkezés a Várkert étteremben volt, ahol ugyanaz a választék volt állandóan. A reggelihez kávé nem járt és az apartmanban sem volt kávéfőző, ami szerintem elmaradhatatlan. A reggelijük sem volt változatos, tojásrántotta 5 féle képpen. A welcome italt is elspórolták. Szerencsére az idő nagyon jó volt és kárpótolt a jó strand.
Ahogy ideértünk ( szept . 17-én ) közölték , hogy plussz 11800 ft-ot kérnek ,mert főszezon van ! ! ! . . . vagy nem kell átvenni a szállást ,mert vendég annyi , mint fűszál a réten . ( Mivel innen tovább utazási terveink voltak ,ezért mégis , de nem jó szívvel , maradtunk ) A szoba : itt-ott pókhálók , a mosdó csapja a kezembe maradt .
. . . készítettem egy teát a csapból folyó vízből ,abba a csészébe ami a szobába volt , hogy a víz nem volt jó , v a csésze volt koszos ki tudja ? ? ? A toalett papir kevés és rossz minőségű ! Tetőtéri szobához vezető lépcső keskeny fellépői eléggé bizonytalanná tettek . Étkezést jó 600-700 m. -re lévő helyen kaptunk . Az adagok mennyiségét nem csak én reklamáltam ! Rafinált kiszolgálás ! A vízet is külön kérni kellet - miért is tennék ki a menühöz , hisz akkor nem fogy a sör , az űdítő . A levest is hidegen kaptuk ( orjaleves ) , kérésre megmelegítették , akkor épp hogy elment . Mindenhol lehúzás ! ! Kedves Gyulaiak ! Ezt 1x megtehetik . Érdekelt volna a városuk, MÁR NEM ÉRDEKEL ! Egyetlen embert tudnék kiemelni nagyon pozítívan , neki dicséret jár , JÁNOST ,aki a fals kártyánk ellenére , amit a szálláson kaptunk ! elvitt minket a hétfő esti városnézésre .