Az Elizabeth Hotel a Dél-Alföld egyik legszebb történelmi városában, Gyulán, a méltán híres Várfürdőtől 200 méterre helyezkedik el, a középkori téglavár közvetlen szomszédságában, mely egyedülálló módon máig épen maradt gótikus épület.
A szállóvendégek az étteremből, a bárból és a szobák jelentős részéből egyaránt a gyulai vár látványában gyönyörködhetnek, a nagyszerű wellness létesítmények páratlan ellazulást biztosítanak egy hosszú nap után, egy vacsora az étteremben pedig minden igazi ínyencnek felüdülést nyújt.
Tetszett a Hotel elhelyezkedése, könnyen oda találtunk. Tetszett a recepciós kedvessége, segítőkészsége. Tetszett, hogy volt belső parkolóhely. Tetszett a szoba kialakítása, felszereltsége, tisztasága. Tetszett a kilátás, a Vár látképe. Tetszett a reggeli és vacsora választéka, a pincérek segítőkészsége.
Tetszett a wellness részleg kialakítása, pihentető volt. Nem tudok olyat írni ami ne tetszett volna. Még biztos visszatérünk. Köszönjük a kellemes hétvégét.
Nagyon jó a hotel fekvése, mivel a Vár és a strand közvetlen szomszédságában és a városközpont közelében helyezkedik el. A szálloda berendezése elegáns, az ételek kiválóak, bőséges a választék. Kedvezőek a wellness nyújtotta lehetőségek is, a napozóterasz fantasztikus. A személyzet kedves és segítőkész. A szállást szívesen ajánlom mindenkinek.
A szállás elhelyezkedése, a hangulata, valamint a személyzet hozzáállása kiváló ha valamit kértem midig törekedtek a megoldásra, nagyon színvonalas és finom volt az ételválasztás is. A hotel bizonyos szempontból lásd tapéták állapota már kicsit kopottabb, de aki nem ezt nézi valóban nagyon elégedett lehet!
A szálloda megközelitése nagyon jó, a távolsági buszjárat 50 m-re áll meg és az indulás is innen lehetséges. A tájékoztatás kérdéseimre udvarias , segítőkész. A szoba kényelmes, tiszta, napi takarítás. A tv csatornaválaszték lehetett volna bővebb. Az étkezés folyamatos volt, nem kellet várni, az ételek kiválók voltak, elégséges választékkel és jó izzel.
A szálloda környezete sétára és futásra is alkalmas, rendkívül kellemes és szép. Városnéző kisvonat indult a szálloda elől és ezzel lehetett még Gyulaváriba is kirándulni. A szállodában kézműves termékeket lehetett vásárolni . A fürdő rész is nagyon szép kellemes a környezet , lehet válogatni igényszerint a medencék között
Kutyussal érkeztünk egy hétvégére. 1-2 dolgot leszámítva csodálatos volt minden. A szobában a tv nagyon rossz helyen van. Sem fotelből, sem az ágyból nem lehetett látni. (Jó, nem tv-t nézni megy az ember ilyen helyre, de este jó lett volna kicsit nézni) A másik, a desszerteknél nem gondoltak a glutenerzekenyekre.
Tudták, hogy megyek, azt is tudták, hogy gluténérzékeny vagyok. Jól esett volna. A többi minden szuper volt. Kedves, figyelmes személyzet. Közel a vár, a város központ. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Alapjában véve nagyon tetszett minden. Két dolog van amit megemlitenék. Az egyik, hogy a szobában a tv nagyon nem jó helyen volt. Sem fotelből, sem az ágyból nem lehetett rendesen nézni. A másik, hogy a desszerteknél (vacsora), örültem volna gluténérzékenyeknek való desszertnek. Tudták, hogy megyek, megírtam, hogy ez a problémám.
Nagyon szép a város és közel a Belváros!!Szép és meleg volt az időjárás.A Szálloda nagyon szép és a Repeciósak nagyon kedvesek!Az Étteremben nagyon finomak a Kaják!
Áprilisban egy kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában. A szoba kényelmes, a felújjított fürdőszoba tiszta és világos volt. A személyzet rendkívül figyelmes és kedves volt! Az étterem választéka számunkra megfelelő volt. A wellnes részleg Nekünk rendkívül tetszett! ! ! !
A hotel rögtön a vár mellett helyezkedik el, a belváros egy kellemes sétával elérhető! ! ! Egyetlen hátránya volt az itt tartózkodásunknak: nagyon gyorsan eltelt ez a hétvége! ! ! Kevés volt a 2 éjszaka! ! ! Visszatérünk! ! ! !
Régóta terveztük,hogy ismét felkeressük Gyulát, ezt a szép és permanensen fejlődő várost, nem utolsó sorban a kiváló gyógyvize miatt is. Az Elizabeth Hotelt választottuk részben kedvező fekvése, részben a pozitív vendégvélemények miatt. Nem csalódtunk! Az elegáns szálló a vár szomszédságában, központi helyen található.
Udvarias személyzet,szépen kivitelezett szobák, gondosan összeállított berendezés várt minket. Mindenütt nagy tisztaság és hangulatos, elegáns berendezés. Az ételek kitűnőek,ízletesek,a személyzet rendkívül segítőkész és udvarias. A szálló saját wellness részleggel rendelkezik,ami igényesen,szépen került kialakításra. Egyetlen dolgot kell hiányosságként megemlítenem,a fürdőszobai sarokkád vizesen rendkívül csúszós,kapaszkodni nem nagyon lehet a be-és kiszállásnál,így a fürdés nagy figyelmet és óvatosságot kíván. A kád aljára csúszásgátló behelyezését javaslom. Ettől eltekintve mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a nagyszerű szállodát.
A hotel azt nyújtotta, amit "megígért" remek elhelyezkedés, gyönyörű környezetben, egy hosszú hétvégi kikapcsolódáshoz e legjobb. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ellátás bőséges, választékos. Nagyon finom volt minden. A szoba tiszta, rendezett, a welness részleg is megfelelő. Kellemes, pihentető hétvégénk volt itt. Ajánlani tudom mindenkinek.