Egyedül az elhelyezkedése jó , közel van a fürdő , és a városközpont is . De minden más szörnyű . Már a bejelentkezés elég érdekes . Van egy telefonszám a kapun , azt kell felhívni , és egy hölgy visszahívott . Telefonon adta az utasítást , hogy melyik a szobánk , mit hol találunk . Senki nem fogadja a vendéget .
Másnap reggel jött . Egy földszinti két személyes apartmant kaptunk , a véleményem erre , és a földszinti közös helységre vonatkozik . Egy kis előszoba , egy kis fürdő , és egy szoba fogadott . A szobában szedett-vedett bútor , mintha az ócskapiacon lett volna összeválogatva . Az ágyon a matrac nagyobb mint az ágykeret , így túllógott . Egy kis nádasztal , ami homorú , semmire sem jó . A szekrény inogott , mintha szétakarna esni . Lámpa gyanánt a mennyezeten kettő izzó betekerve . A tv egy összetoldott madzaggal felerősítve a tartójára . A fürdőben a wc tetőt a fiúknak fogni kell , mert lecsapódik . Hiányzik a zuhanyhoz való rúd . Nincs wc papír tartó . A fugák érdekes szürke színüek . Rozsdás a törölközőtartó . A közös konyhában egy ósdi hűtő , az tiszta kopott , rozsdás . Az egészet az igénytelenség jellemzi .
Nekünk maximálisan megfelelt mind a szállás és mind az ellátás.Az ott levő hölgy aranyos volt s bizalommal lehetett fordulni hozzá bármilyen kérdéssel.Reggeli maximálisan elég volt s megfelelt minőségben is.Mi biztosan ha Gyulán járunk ezt a helyett fogjuk szállásként választani.Köszönjük hogy ott lehetünk!!!
A kuponokon akadtam rá, bár ne tettem volna. Utólag kiderült, hogy a kuponos ár semmivel sem alacsonyabb, mint a normál. Kicsi padlásszoba, fürdőszoba szemben, a folyosón át kellett libbenni. Hiányzott: olvasólámpa, fogas, fürdőszoba polc, felmosó eszköz. Volt: Konyhában több éves koszos mosogató szivacs. Mikró nem működött.
Wifi nem működött, kiadó szerint gyakran rossz és nem javítják, szerintem nincs is előfizetése, csak kamuzik. Ágy rozoga, ágynemű avitt. erkélyen több hónapos csikkhalmok. Reggeli: kenyér, 3 szelet olasz felvágott, 1 szelet valamilyen más hús és egy nagy halom margarin hmm.
Érkezéskor már rossz érzésekkel foglaltuk el a szobát,mert szembetűnő volt a tisztaság hiánya,ami az egész "panziót" jellemezte. Az ágy alatt régi újságlap, üres flakon,a fürdőben hagyott koszos felmosó fej vödör nélkül,odakészített törölközőt nem mertük használni.
Pontban fél 8-ra keltett menni reggelizni,ami miatt ébresztőt kellett beállítani, ami rossz érzéssel töltött el,mert azért nyaraláskor az ember szeretne pihenni, időkorlát nélkül. A reggelit meglátva,elment az ember étvágya. Tényleg igaz,amit korábbi véleményezők írtak. Ócska felvágott, fonnyadt,fél db apró paradicsom, rossz ízű tea,és mindez koszos étkezőben. Menekültünk a panziónak nem nevezhető helyről. Mindezt minden túlzás nélkül írta egy olyan család, aki szereti az egyszerű, de tiszta, barátságos szálláshelyeket.
Amikor megérkeztünk egy tábla fogadott, miszerint hívjuk fel az ott lévő telefonszámot. Felhívtam és telefonon kaptam az instrukciókat hová kell mennem. Az udvar végében lévő ajtóhoz kellett mennem, a kulcs a zárban volt. A szoba leginkább egy garázsra hasonlított, amibe bedobáltak pár ócska bútort, szörnyen lepusztult volt az egész.
Nem tudtunk megmaradni a szobában egy napot sem, még aznap átköltöztünk egy másik panzióba. Ami ettől is durvább, hogy a "panzió" tulajdonosa még csak nem is keresett minket, hogy hová tűntünk. Valószínűleg gyakran eltűnnek a vendégei miután meglátják hová érkeztek :(
Tetszett, hogy nyugodtan lehetett pihenni, tetszett, hogy nagyon szép a környezet, tetszett, hogy nagyon közel a gyógyfürdő, a segítőkészség probléma esetén kiváló volt. Ami nem tetszett, és kifogásolom, hogy a nyári takarók már nem a szezonnak megfelelő ellátások, állítólag pléd egy darabjuk nem volt, a takarókat jó lenne teljesen lecserélni, azaz kiselejtezni, mert az állapotuk alapján egyáltalán nem egy szálláshelyre valók.
Maximum, egy hétvégi telekre. Csodálom, hogy a panzió tulajdonosa ennyire igénytelen! Ami egyúttal azt is jelenti, hogy a vendégeknek az igényét is csak ennyire becsüli. Nem ártana a fekvőhelyek elé egy futószőnyeg sem, hogy barátságosabb legyen a szoba. A székeken lévő szivacs párna is egy nagyon silány minőség, s ez nem az alkalmazott hölgy hibája. A kontinentális reggeli bőséges volt, viszont a teakonyha felszereltsége majdnem semmivel egyenlő: még egy merőkanál sincs. Egy idős házaspár pl. evőkanállal volt kénytelen a tányérjába szedni az ételt, amit rossz volt nézni. Szóval ha a pihenést nézzük,a környezet remek, ha az ágynemű minőségét nézzük, akkor nagyon gyenge. Sajnálom, hogy nem írhatok jobbat.
A Jázmin Panzió Gyulán, a fürdőtől nem messze található. Kifejezetten olcsón lehet itt megszállni. Az ágy kényelmetlen és pecsétes volt, a reggeli minden nap ugyanaz. Penészes fürdőszoba. A tisztaság sem éppen elfogadható. Sokat kellene változtatni, hogy elfogadható szálláshely legyen.
Elég nagy csalódás ért az érkezésünkkor: piszkos hűtő,piszkos konyha ,a fürdőben a tusolót ki kellett domestosszal takarítani,érdekes fehérek lettek a fugák,a víz nem folyt le a tusolóban, a WC tető belül nagyon koszos volt. Nem volt szúnyogháló,a párnák katasztrofálisan vacakok, még jó,hogy vittünk kispárnát.
Jó helyen lévő barátságos házikó. A fürdő és a belváros 1-2 percre van a háztól, a környék mégis csendes, az utcának semmi átmenő forgalma nincs. A ház dizájnja régi, de láthatóan rendszeresen javítgatott, karbantartott. Parkolni közvetlenül a panzió előtt vagy a pár méterre lévő parkolóban lehet, díjmentesen.
Ingyenes WiFi már alap. Összetolt ágyas szobát kaptunk, zuhanyzós fürdőszobával. Minden tiszta, fertőtlenítő illatú. A földszinten és az emeleten is van egy-egy felszerelt közös kis konyha. Az árának tökéletesen megfelelt.
A Jázmin Panzió Gyulán, a fürdőtől nem messze található. Kifejezetten olcsón lehet itt megszállni, és ha az igényeinket ehhez igazítjuk, még el is tudjuk fogadni a helyet. Csendes, nyugodt a környezet, a személyzettel sem volt problémánk. A reggeli több mint minimalista volt, olcsó kenyér, TV paprika és valamiféle felvágott.
A szobára igen csak ráférne némi felújítás (pl. kapcsolók). A tisztasággal nem volt probléma, de a szoba bútorzata már nagyon elavult. Nem beszélve az ágy matracáról, amiben szerintem még "atkatelepek" is lehetnek. Összességében szükséges a hely elfogadásához "némi" kompromisszum-készség. Ha olcsón szeretnénk megszállni, s az igényeinket ennek megfelelően kellően alacsonyra tudjuk tenni, akár még kifejezetten jól is érezhetjük magunkat Gyulán, de azért túl sok időt ne töltsünk a szálláshelyen. :)