Minden nagyon szép és jó lehetett volna, ha érkezésünk előtt egy nappal a lefoglalt szobánkat nem adják oda másnak! Miután két órás autóút után megérkeztünk tudtuk csak meg, hogy a másfél hónappal korábban lefoglalt, szobaszám szerint leegyeztette (tavaly is itt voltunk) és írásban visszaigazolt szobánkat már előző nap kiadták másnak.
Erről azonban sem telefonon sem pedig email-ben nem értesítettek bennünket! Mert ha ezt előre tudjuk, akkor megkíméltük volna magunkat a felesleges autókázástól. Tekintettel az utazók "összetételére" szándékosan olyan szobát foglaltam, mely két hálószobából áll. Ehhez képest a szoba, amit kaptunk volna (ami az egy nappal korábban érkező vendégeknek sem felet meg, vélhetően hasonló okokból) csak egy hálószobából állt. Ezt természetesen mi sem fogadtuk el. Amikor rákérdeztem a recepcióstól, hogy mi történt a szobaszám szerint lefoglalt és visszaigazolt szállásunkkal, azt találta mondani, hogy technikai okok miatt azt a szobát nem áll módukban kiadni és mindez az érkezésünket megelőző napon derült csak ki. Kezdtem volna firtatni, hogy akkor erről miért nem tudtak tájékoztatni, amikor is kinyílt az ominózus szoba ajtaja és kisétáltak belőle a vendégek! Ezt azért már elég nehéz megmagyarázni! Mivel a szállodában telt ház lévén nem volt másik szabad szoba, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy hazajövünk. (Mivel ez a Végvári Napok idején volt, mondhatni egész Gyula teltházas volt. ) Mikor közöltük a recepcióssal döntésünket, illetve hogy szeretnénk kérni az utiköltségünk megtérítését, akkor jelezte hogy ezt a felettesével meg kell beszélnie. Aki ugyan kérésünket jóváhagyta, de meg kellett várnunk míg visszér, mivel éppen el kellett mennie valahová. Miután megérkezett, elismerte ugyan hogy több szempontból is nekünk van igazunk (pl. megnézte a mi és a szobában lakó vendégek foglalásának időpontját és bár a foglalás egy napra esett, de a mi foglalásunk volt korábbi), de teltház lévén sajnos nem tudott mit tenni. Ezek után nem maradt más hátra, mint megtenni a bejegyzést a vendégkönyve, melyre még azóta is várjuk a szálloda válaszát! Végezetül pedig szeretnék köszönetet mondani a recepciós(ok)nak a "lelkiismeretes" munkáért, melynek hála meghiúsult a pihenésünk és teljesen feleslegesen vettünk ki szabadságot! Kár ezért a szép hotelért!
Már többször megfordultunk Gyulán több szállodában is-ezért most a Komló Hotelre voltunk kíváncsiak. A belvárosban elhelyezkedő ,frissen felújított szálloda,beleillik a város képébe,maga a régi,de mégis új patinájával. Szép tágas terek,harmonizáló és kényelmes bútorok,kellemes tágas étterem,hátul nagy parkoló várja a vendégeket.
A szobánk-/lakosztály/,nagy háló és nappalitérrel,két tv-val,nagyon kényelmes ággyal a hálóban,és óriási térrel a nappaliban. A fürdőszoba is szép,de hiányoznak az fogasok a fürdőköpenynek és a törölközőknek. Az előtéri részben pezsgőbekészítés,és tisztaság fogadott bennünket. A wellnessrészleg főleg privátban használható,mert elég kicsi . . a szauna szép és tágas,a jakuzzit is 2 ember használhatja,jó ötlet volt a hideg merülő dézsa is . . Az étterem pörög,mivel elég sokan látogatják a városból is-akár szülinapi,vagy egyéb rendezvényeknek ad helyet. A félpanzió ételei jók voltak,a választék megfelelő,az ízek is finomak . A személyzet kedves,nem tolakodó,mosolygós,érdeklődő. Nagyon rendben van a szálloda!
Nagyon tetszett az elegáns, barna színvilágú szálloda, ahova szeretnénk még visszatérni. 2 szobás, sarokkádas fürdőszobás, kiserkélyes szobánk a főútra nézett, de egyáltalán nem volt zavaró, mert az elektromos róló minden zajt kizárt.
A párommal töltöttünk el itt 2 éjszakát, egyben a születésnapomat is. Első pillanattól fogva elbűvölt minket a szálloda stílusa, tisztasága és a személyzet kedvessége is. Első vacsoránál meglepetés is ért, melyet párom előre intézett el, de a hozzáállásuk első osztályú volt.
Nagyon köszönjük Önöknek ezt a remek és csodálatosan szép 3 napot! Nagyon kedves volt a személyzet, mindenben segítségünkre voltak. A svédasztalos reggeli és vacsora is kiváló volt. Rengeteg étel és ital választékkal, mind reggelinél mind pedig vacsoránál.
Rugalmasak voltak az étkezéseket illetően ami viszont nem utolsó sorban nagyon jól esett nekem és páromnak is, hogy odafigyeltek ránk a pincérek, tudták mit ittunk 2 órával előtte és, hogy most mást óhajtunk. . A wellness részleg is gyönyörűen lett kialakítva, mindezt tetézte az, hogy kettesben el tudtunk tölteni 1,5 órát úgy, hogy senki sem zavart. . A város központja nagyon közel van, elérhető volt minden, amit akkor és abban a pillanatban akartunk! A szálloda séta autójával el lehetett menni az ajándék belépővel a Várfürdőbe! Ha legközelebb is lesz rá alkalmunk csak és kizárólag a Hotel Komlóban szeretnénk megszállni! Köszönjük! A város gyönyörűsége és kellemes hangulata magával ragadó volt! Köszönjük! Adrienn & Lackó
A párommal töltöttünk el itt 2 éjszakát még tavasszal. A szálloda a városközpontban található, nagyon jó helyen, a sétálóutca és a Várfürdő is pár perc sétával megközelíthető. A személyzet kedves és segítőkész volt. A szobában makulátlan tisztaság és rend fogadott minket.
A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt, talán csak annyi észrevételem lenne, hogy lehetne kicsit nagyobb a választék. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.
Januárban töltöttünk három napot párommal a Komló Hotelben. Csodálatos volt, a szoba tágas, az ágy nagyon kényelmes, hatalmas televízió sok csatornával. A személyzet nagyon kedves volt, az étteremben az árak kedvezőek és a felszolgáló személyzet nagyon barátságos, az ételek isteni finomak. A privát wellness nagyon szuper. Biztosan visszatérünk még ide! :)
Januárban töltöttünk három éjszakát a Komló Hotelben, mely egy jó elhelyezkedésű, remek ízléssel, egymással harmonizáló bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett szálloda. A szoba kicsit szűkösnek bizonyult, azonban a célnak éppen megfelelt, kényelmes ágyak biztosították a jó alvást.
A személyzet nagyon kedves, minden kérdésünkre készséggel válaszoltak. A félpanzió keretében igénybe vehető ételek finomak, a választék megfelelő volt. Bár a wellness részleg kicsi, azonban volt lehetőség egyéni igénybevételre is, amikor előzetes foglalás mellett másfél órán keresztül csak mi használtuk a wellnesst. Sajnáltuk, hogy a téli hónap miatt az ingyenes fürdő járatot (a szálloda saját oldtimer autóján) nem tudtuk igénybe venni, legközelebb majd a tavaszi időszakra irányozzuk elő a pihenésünket.
2 Felejthetetlen napot toltottunk a szallodaban a parommal. Ahol a mult es a jelen csodalatos otvozete fogadott. Gyonyoru kornyezetbe erkeztunk,es a szobank nagyon kenyelmes , kellemes volt. A szemelyzet minden tagja nagyon baratsagos, segitokesz udvarias es nem utolso sorban mosolygos. . A negycsillagos minosites mindenszempontbol megallja a helyet.
Kulon koszonet a soron kivuli wellnessreszleg hasznalataert. Amit erkezesunk utan rendelkezesunkre bocsajtottak. A kellemes terasz pluszbonusz ami meg hangulatossabba tette az etkezeseket. Boseges,izletes etelek,profi udvarias kiszolglas. Remelem ide meg vissza terunk. Mindenkinek szivbol ajanlom.
A 2016 nyarán itt töltött öt nap után biztosak voltunk abban, hogy visszatérünk a Komló Hotel vendégeiként Gyulára. Rendkívüli színvonal, hozzáértés, vendégszeretet, mindemellett a 20. század eleji hangulat a csodálatosan felújított és folyamatosan megújuló szálloda belső építészeti megoldásaiban. Nagyon hangulatos, remek hely a tökéletes kikapcsolódásra, feltöltődésre!