Mivel a nevében benne van a wellnes, ezért több medencére és szaunára számítottam. Egy élmény és egy gyerekmedence egymás mellett, ugyanitt egy finn egy gőz és egy infraszauna, egy légtérben az emelettel, ahol egy pezsgőmedence van. Az egész szörnyen visszhangzik és hangos a zsivalytól. Ez a szálloda inkább gyerekeseknek való.
Van gyerekmedence, gyerekfelügyelet, játszószogyba, gyerek játékterem. Az étteremnél külön gyerekmenü. A nyugdíjasoknak marad a szemben lévő termálfürdő. Egyébként a szálloda kényelmes, a szoba csendes ha becsukjuk az ablakot, Az erkély nélküli szobában nem lehet a fürdőköpenyt stb szárítani, nem fér el csak egy törölköző a fürdőszobai türülközőszárítón. A "széf" a padló magasságában van, le kell ülni a padlóra, és még úgy is lehajolni, hogy használni tudjuk. Az étkezés "hétköznapi" semmi extra dolgot nem ettem, sőt volt, hogy összerakni sem tudtam egy főfogást. De nézzük a jó oldalát! Elfogadhatóak az italárak mind az étteremben, mind a szobában is. Közel a fürdő bejárata (bent a medence már nem). Van programkínálat, masszázs, "vizibalett". Sajnos, mint mindenhol máshol, már reggel le vannak foglalva az ágyak a wellnesben, holott alig vannak a medencében. Ez rossz szokás, de erről a szálloda nem tehet.
Csoportosan 5 fő voltunk a superior szállodában. Figyelmes, kedves személyzet, nagyszerű környezet, tisztaság, és finom ételek. Nagyon megvoltunk elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csodás napokat töltöttünk itt! de! ! Amire ajánlatos figyelni, hogy a hotel egyik fele éppen a fürdő felé néz. Itt jartunkkor éppen uszoverseny volt, ami délután zajlott. A szobank ablaka alatt éppen a versenymedence volt. Az uszoverseny miatt hangositas, zene, Himnusz, eredményhirdetés. . . . Minden volt délutáni alvás időben.
5 éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. A szoba nagyon szép volt, az ágy pedig szuper. Viccesen azt mondanám,hogy rabul ejtett az ágy. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyula gyönyörű város. Aki teheti látogasson el a Wellnes Hotel Gyulába. Nem fog csalódni.
Wellness Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését! Örülünk, hogy jó élményekkel gazdagodva emlékezik vissza a nálunk eltöltött napokra. Reméljük ismételten Vendégeink között köszönthetjük Önöket.
2022. június 13., Kun Bernadett, Wellness Hotel Gyula
Már másodszor voltam ebben a szállodában, mert már első alkalommal is nagyon tetszett! Kiváló szállás, személyzet! Egy dolgon lehetne változtatni az pedig egy későbbi kiköltözés lehetősége, mivel a 11-óra nagyon korai és utána már a wellness részt sem lehet használni, ami nagy előny lenne.
Szerettem volna hosszabbítani az időponton, de nem volt lehetséges, sajnos. Esetleg egy ajándék kávé, sütemény kupon is kedvezőbb lenne a masszázs kupon helyett ajándéknak! Mindenképpen vissza fogok még ide menni, többször is! !
Wellness Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését! Örülünk, hogy jó élményekkel gazdagodva emlékezik vissza a nálunk eltöltött napokra. Szoba hosszabbítást csak szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani, erre sajnos szállodánk magas foglaltsága miatt az utazás napján nem volt lehetőség.
Nagyon kedves volt a fogadtatás, azonnal foglalkoztak velünk, gördülékeny volt a szoba foglalásunk. A szoba ,fürdőszoba tisztasága kiváló volt, a berendezés nagyon ízléses volt. A kis teraszon kellemes volt pihenni, egyedül az volt csak zavaró, hogy nem láttunk ki. Máskor is biztos ellátogatunk ebbe a hotelbe!
2022. május 23., Kun Bernadett, Wellness Hotel Gyula
Éveken át álmodoztam arról, hogy egyszer vendég leszek ebben a szállodában. Ugyanis a szálloda a szemben lévő fürdő bejáratánál van, ahol én évekig a gyermekeimet vártam esténként az úszóedzések után. Végig kisértem a szálloda felújítását, a kertészeti munkákat, amikor a pici cserjéket ültették a szálloda előtt.
Most végre az álom megvalósult és vendégként léphettem be a szállodába. Kedves recepciós hölgy fogadott a szoba elkészültéig egy levesebédre invitált. Közben a szobánk ózongenerátoros takarítása is elkészült és nagyon kellemes illat fogadott a szobába belépve. A szállodában sok kisgyermekes család tartózkodott, de a szobába egyáltalán nem hallatszódott be az ő ott létük. Számukra mindenféle felszerelést biztosít a szálloda nem csak a szobákban, étteremben de még a wellnessben is. Remek hely, kedves személyzettel. Kár, hogy a mi gyermekeink már felnőttek, talán majd az unokáinkkal ellátogathatunk a szívem csücske Gyulára és ebbe a szállodába.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, a legtöbb nevezetesség könnyen elérhető. Gyula változatlanul az egyik legvirágosabb város. A személyzet udvarias, kedves volt. A svédasztalos étkezések során helyi jellegzetességekkel is megismerkedhettünk. Az ételválaszték nagy volt és finom. A szoba kényelmes.
Étel lehetett volna sokszor egyszerűbb, de ízletesebb, változatosabb. A folyósón a szálló vendégek kint beszélgettek (gondolom, akik együtt érkeztek, nagyszülők és gyerekek egymástól nagyon eltérő helyen kaptak szobát), ez a gyerek altatás akkor zavaró volt (20 óra után). Nagyon gyermekbarát, jól felszerelt hely.
Tetszett, hogy külön wellness törölköző, köntösök is voltak biztosítva. Összeségében elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat.
Wellness Hotel Gyula válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük visszajelzését! Igyekszünk figyelembe venni vendégeink tapasztalatait szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében. Reméljük hamarosan ismét Vendégeink között köszönthetjük Önöket.
2022. március 22., Kun Bernadett, Wellness Hotel Gyula
Párommal érkeztünk Ide, 2 éjszakát töltöttünk el a szállodában (még legalább ennyi időre maradtunk volna). Egy rendkívül hangulatos, odafigyelő, családias hangulatú, s minden igényt kielégítő hotel. Az ételek mennyeien finomak, a wellness kifogástalan (a pezsgőfürdő óriási élmény), a szobák tágasak, világosak, tiszták, a személyzet pedig hozzáértő, segítőkész és kedves! Szívből ajánljuk Mindenkinek, aki Gyulán keres szállást!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 2050 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2050 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 2300 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár