Hotel Négy Évszak***- Halászbárka Étterem Hajdúszoboszló bemutatkozása
A szállodához közvetlenül kapcsolódó egyedi stílusú Halászbárka Étterem magyaros ízekkel, különleges halspecialitásainkkal várja vendégeit. Az étterem mellett található Bástya Cukrászda finom süteményei a nagyszülők receptjei alapján készültek. Jó idő esetén mediterrán teraszunkon élvezhetik finomságainkat!
Sajnálatos módon a fagylalt hiányzott a választékból. A felszolgálótól nem kaptunk segítséget, egyéb édesség kiválasztására. A fogyasztást követően külön kérni kellett, hogy az asztalról vigyék el a szennyes tányérokat. Ez csak részben teljesült,mert a desszertes pohár ottlétünk teljes ideje alatt a társaságunkban maradt.
Az alkalmazottak az udvarias, figyelmes kiszolgálástól keményen elzárkóztak. A kiválasztott 3 ételféleségből kettő inkább átlag alatti, 1 pedig átlagos minőségű volt.
Első napunk Hajdúszoboszlón, az ittjártam értékelés alapján választottuk a helyet. Hiba volt. A kiszolgálás enyhén szólva is bőven hagy maga után kívánni valót. A pincér úgy indított: mit hozhatok? Mire mi: Mondjuk egy étlapot? Arra is hosszabb időt vártunk, hogy egyáltalán rendelhessünk. 2 sört és 2 főételt fogyasztottunk.
Az egyik főételhez 2 teljes értékű köretet kértünk, ami valamiért csak 2 fél adag lett. . . Megpróbáltam megsózni a rizst, a sótartó teteje persze leesik. . . . Gondolom nem kell kifejtenem mi lett az eredmény. . . . Jeleztük ugyan a hiányosságokat, de felesleges volt. Zárásképp, amikor a számlát kértük, és persze meg is kaptuk, a tétel: 1x5500 forint volt. Valahogy nekem hiányzott a tételes lebontás. . . Viszont a szakácsnak minden elismerésem, mert az ételek rendkívül finomak voltak.