Földhözragadt árak és bőséges adagok egy igazán hangulatos helyen. Ez a Hodosi Cukrászda. Kínálatukban a tradicionális, jól ismert süteményeket találjuk, ráadásul rendkívül széles választékban. Mindezek mellé kiváló minőségű sütemények, fagylaltok, kávék és kitűnő kiszolgálás párosul.
Egy csodálatos, hangulatos hely. A sütik óriási adagok, nagyon jó áron. A kávé nagyon finom, mellékelve hozzá keksz és viz is. Ez elég ritkaság, főleg ilyen jó áron. A felszolgáló nagyon kedves, barátságos. Bemutatta a sütiket, hogy mit tartalmaznak, könnyebb legyen a nehéz választás. Egyik finomabb, mint a másik.
Ismét egy nagyszerű kezdeményezés cukrászati termékből. Rétes akció karácsony- szilveszteri időszakban. Hármat fizet, négyet vihet. Házias ízvilág, bőségesen. Almás, meggyes, túrós, túrós-áfonyás töltelékkel. Az ár nagyon kedvező, fogyasztó- barát. Mindenkinek elnyerte tetszését, szívesen fogyasztottuk.
Nyaraláson tértünk be a családdal megünnepelni a házassági évfordulónkat. Friss, gyönyörű, méretes sütemények. A kínálat bőséges, és nagyon finomak a termékek. A lányaim szerint igazán szuper a kávé! Sokféle fagylalt van, de azokat nem kóstoltuk. Kedves a kiszolgáló személyzet. Az árak nincsenek elszállva.
Nagyon kedves, ötletes süteményt készítettek a cukrászok, mikulásra. Hóember és piros csizma mignon meglepetés várta a vendégeket. A kis figurák elnyerték kicsik-nagyok tetszését. Kellemes ízesítésen túlmenően a megformázás aratott sikert. Az ár határozottan vendégbarát, egyébként ez jellemző a többi süteményre is. Köszönjük.
Kiváló 2018. október 30., üzleti partnerrel járt itt
Kellemes, hangulatos cukràszda. Kedves kiszolgàlàs, igènyes, stílusos, a sütik nagyon finomak, kàvè is igazàn finom. Tortàt is innen rendelünk, sosem csalòdtunk mèg. Bàtran ajànlom mindenkinek!
Fagyizó: Szilfákalján lévő vendéglátó egység. Most nem a kínálatról és a minőségről akarok írni, - ezt már korábbi bejegyzésemben megtettem -, egyébként változatlan színvonal van. Ilyen kiszolgálással talán még sosem találkoztam. A hölgy nagyon kedves, a gyerek kívánságát szinte előre tudó, mindent teljesítő, végtelenül türelmes és mosolygós volt. Köszönjük!