MI palacsintákat probáltunk ki a múlt héten. Nagyon finomak voltak! Kreatívan, ötletes töltelékekkel készítik. A választék zavarba ejtő volt, annyi féle inyenc finomság volt az étlapon. Ízlésessen szervírozták. Egy kis palacsintát is háromba vágva, gyümölcsökkel dúsítva tálalták.
A fősodor egyik legjobb képviselőjeként említhető ez a hely. Semmi sem rendkívüli, de minden rendben van. Legfőképpen az árak. Vannak saláták, beleértve a rákos cézárt potom 1050 ftért, rengeteg palacsinta, melyek a fősodor paradigmáján belül maradnak, a sósak és az édesek egyaránt. Jómagam egy jázminos zöld teát kértem meg egy mákos palacsintát.
A kiszolgálás udvarias és szolgálatkész volt, kár, hogy teljesen mosolytalan. A palacsinta nagyon finom volt, 480 forintot abszolút megért. A tea 420 forintba került Inkább négy és fél pont felfele kerekítve.
Csoportos kirándulásunk szabadprogramján pár kollégával olyan helyet kerestünk, ahol hűsítő italok társaságában beszélgetve eltudjuk tölteni az időt, és kipihenhessük a délelőtti Debreceni városnéző sétánkat. A felszolgálólány szinte azon nyomban megjelent asztalunknál és türelmesen várva felvette a rendelésünket, amit nagyon hamar meg kaptunk. Kellemes, hangulatos hely. SZÉP kártyát elfogadnak.
Sajnos ott tartózkodásunk utolsó napján, indulás előtt sikerült csak beülnünk ebbe a családias, barátságos kávézóba. Így egy kellemes kávézás, teázás fért csak bele a programba. Kellemes környezet, barátságos fogadtatás, családias hangulat fogadott bennünket. Minőségi alapanyagokból készült minden amit felszolgáltak.
Kávézó és palacsintázó a vendéglátó hely megnevezése. Kellemes környezet, gyors kiszolgálás. Ma van a palacsinta világnapja, a tulajdonos 50 %-os kedvezménnyel hívogatta a vendégeket. Ilyen választékkal sehol sem találkoztunk. Vonatkozik ez a sós és az édes palacsintákra is. Dekoratív megjelenítés és bőséges, ízletes kivitelezés. Köszönjük, visszatérünk!
Barátságos hely, udvarias személyzettel. A választék igazán nagyon nagy, itt mindenki találhat kedvére valót, ki édeset, ki sósat. Én kis adag zserbós palacsintát ettem, nagyon finom volt. Szépen volt tálalva és egyáltalán nem volt nem kicsi adag!! Más minden is nagyon gusztusos volt. Máskor is megyünk!
Amikor Hajdúszoboszlón járunk, mindig visszatérő vendégek vagyunk. A központban van, így könnyen megközelíthető. Nagy a választék, akármelyik palacsintájukat kóstoltuk eddig, mindegyik nagyon finom és laktató volt. A limonádéjuk mindegyik ízben nagyon jó. A kiszolgálással sem volt problémánk, igaz mikor sokan vannak, kevés az a két pincér, aki akkor volt.
Hajdúszoboszlóra megérkezve február elején még nem volt túl nagy kínálat a nyitva tartott éttermek tekintetében, azonban a kis palacsintázó nyitva volt. Mi nagyon éhesek voltunk így betértünk és egyáltalán nem bántuk meg :) Nem túl nagy a helység, de rendkívül hangulatos és tiszta hely.
Mindenféle sós és édes palacsinta kínálattal rendelkeznek több méretben (19 cm, 42 cm). Sokféle kávé, tea, limonádé, forró csoki kapható a palacsinták mellé. A személyzet nagyon kedves volt, az ételeket a rendelést követően gyorsan megkaptuk. Frissek voltak, melegek és rendkívül ízletesek. Ha legközelebb erre járunk biztos betérünk :)
A közeli szállodából jöttünk ki egy sétára. Sokkal hidegebb volt kint, mint azt gondoltuk. Szerencsére nyitva volt ez a szimpatikus palacsintázó. Ide nem lehet "csak egy kávéra" beugrani - szerencsére. Bevállaltunk egy-egy Gundel palacsintát és nagyon nem bántuk meg. Az ízét még ma is fel tudom idézni.
A kávéjuk szuper volt és ráadásként még egy sör is lecsúszott. De ilyen hidegben? Azóta sem értem! :) Nagyon jó hely! Nem csak hogy ajánlom, ide még tuti visszajövünk.
ÉN télen azaz két ünnep között voltam itt .Nagyon jó teák vannak,szuper palacsinták.Amelyek lehetnek édesek, sósak, nagy választékban .A kiszolgálás jó. KÖSZI.Nagyon kedves volt a kiszolgáló hölgy,pedig elég sokan voltak.A kávézó nagyon tiszta rendezett és áttekinthető. Esztétikailag is.