Hotel Atlantis Wellness & Conference Hajdúszoboszló bemutatkozása
A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás.
Nagyon tiszta, nagyon szép szálloda. Az ételek minősége és mennyisége kiváló volt. Nagyon bőséges volt a választék. A wellnes részleg igazán sokoldalú volt. Annyira elrepült ez a hétvége, hogy észre sem vettük. Egyetlen negatív élményem volt, ami tulajdonképpen semmiségnek számít, de a szobába 2XL és 4XL-es köntösöket készítettek be nekünk, amelyekben 5-ször belefértünk. Ezt leszámítva minden tökéletes volt! ! ! Vissza fogunk menni! !
Kényelmes szálloda,a mi szobánk egy kicsit kicsi volt,de az utolsó szobát foglaltam le. Az ételek finomak,minden,eddig nem ismert egzotikus gyümölcsöt megkóstolhattunk. A levesek nem mindig sikerültek a szájízünk szerint. Valamint kicsit zsúfoltnak éreztem az étkezőt. A sokféle szauna és a zivataresős tusoló élmény volt.
Éjfélkor a himnusz követhetetlen volt számomra ,eléggé egyedi ütemben ment a zene. A szállodán belüli parkolásnak pedig ingyenesnek kéne lennie,ha már itt foglaltunk nem kevés pénzért szállást.
Régi vágyam teljesült azzal, hogy először tölthettük szállodában a karácsonyi ünnepeket. Sok helyen megfordultunk már párommal úgy belföldön, mint külföldön, de ez az igényes gasztronómiai felhozatal mindegyiket felül múlta. Volt itt minden mi szem-szájnak ingere a gyöngytyúk levestől a lazacig, a reggeli bőséges felhozatalban is mindennap volt valami újdonság.
Kedves kis meglepetés ajándék bekészítés a szobában, mézeskalács, vörösbor, csokiszappan, arcmaszk. A wellness részleg is minden igényt kielégít, különösen tetszett az építészeti megoldás, hogy a -1 szinten elhelyezkedő medencéket a földszinti nagy ablakok világították be, az már csak ráadás volt, hogy a decemberi napocska beragyogott így még egy kellemes napfürdőzősben is részünk lehetett. Karácsonyi zongorahangverseny, délutáni süti sarok forralt borral tette hangulatosabbá az ünnepi napokat. Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek, összességében csak felsőfokban lehet beszélni a szállodáról. Biztosan visszajövünk még máskor is!
Csodálatos hétvégét töltöttünk el itt a párommal. Gyönyörű szálloda, rend és tisztaság mindenhol, kedves kiszolgálás, segítőkész személyzet, finom ételek, pazar kilátás. A wellness részleg is hibátlan, bár a kültéri medencét nem tudtuk használni, de az az időjárás hibája. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Tágas, stílusos szobák,gyönyörű wellness (és nem kacsaúsztató) az egész hotel minden porcikája elegáns, mind a berendezést, mind a színek harmonízáját tekintve. Az étel nagyszerű (nagyon jó a szakács-team) A személyzet rendkivül kedves, szolgálatkész és segítő! Amit hiányoltam: az erkélyajtónál nem volt szúnyogajtó.
Nagyon szép, kényelmes superior szobában laktunk. A tisztaság kiemelendő. Külön öröm volt, hogy hangszigeteltek a szobák, tényleg nem hallatszott be sehonnan semmi. A légkondi kissé gyenge volt, sokáig tartott, míg lehűtötte a szobát. Összességében ugyanez elmondható a szálloda egészére. Kellemes, modern és nagyon tiszta.
A személyzet kedves, odafigyelő, rugalmas, sosem éreztem, hogy teher lennék, bármilyen kérdéssel is fordultam hozzájuk. Az ételek nagyon finomak, és bár a választék nem túl nagy, ettől függetlenül mindig találtunk fogunkra valót. A reggelinél hiányoltam a tükörtojást, jó lenne, ha felvennék a választékba. :) Sajnos a játszóteremben található Xbox-hoz egyetlen lemez van, az is használhatatlan, így nincs túl sok értelme. Én, ha vennék hozzá, szobaszámra kölcsönözném ki, így meg lehetne óvni és nagyon sokáig használni. Egy építő jellegű kritikát szeretnék csak megfogalmazni a medencetérrel kapcsolatban. Ritkán láttam ott személyzetet, a víz hatalmas tócsákban állt egész nap és sajnos többször láttam ott embereket utcai cipőben beszélgetni, jönni-menni. Furcsa volt, hogy senki nem szólt rájuk. (? ) Ilyet még nem tapasztaltam sehol. Erre - véleményem szerint - több gondot kellene fordítani. A víz viszont kellemes és tiszta volt. Igaz, estére már nem volt bizsergető meleg a termálmedence, csak max. testhőmérsékletű, de lehet, ez csak engem zavart. :) Összegezve: kipróbálásra ajánlott. :)
Nagyon tetszett a szalloda. Tiszta, szep, tagas szobai vannak. Szemelyzet kedves es segitokesz. Kulon koszonet a bárban dolgozo holgynek, aki kislanyomnak kulon keszitetett csokiba martott tolcsert. Etelek nagyon izletesek voltak. Nincs rossz tapasztalatom a szallodaval kapcsolatban.
A szálloda felülmúlta várakozásaim. A fürdő részlege fantasztikus! Bár az első nap a vacsora hagyott kivetnivalót maga után, másnap másik szakács überelt mindent! A szoba nagyon szép! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A masszőr bácsi kicsit furcsa volt, mikor neki állt bizonyos termékekkel seftelni. Ez nem való egy négy csillagos szállodába!
Hosszú hétvégét töltöttünk itt a 4 és 2 éves gyerkőceinkkel. A szálloda tiszta, szép. A személyzet nagyon barátságos és udvarias. Az étel kitűnő, választékos és finom. A wellness is szuper, nagyon odafigyelnek a medencék tisztaságára, hőfokára. Az út másik oldalán levő Palace ugyan közel van, de ha nem járt volna a csomagunkhoz a jegy anélkül is szuperül éreztük volna magunkat. A gyerekmedence csúszdája is szupi.
Én és a párom, egy romantikus hetet töltöttünk a jacuzzis lakosztályban, 5 éjszaka-6 nappal-lal. Felejthetetlen élményekkel tértünk haza, remekül pihentünk. Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki kettesben szeretne lenni a párjával. Már 1 évvel ezelőtt is voltunk itt, de szerintem még fogunk is vendégük lenni.
Mindenki nagyon kedves volt, szó szerint lesték a pillanatainkat, az ellátás is kitűnő volt. Mégegyszer nagyon köszönünk mindent, hamarosan találkozunk. Üdv:Baby
• Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (felár) • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) • Vezetékes Internet a szobában (ingyenes)
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 1800 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár