Ahhoz a csomaghoz járt volna még fürdőbelépő is, így nemhogy drágábban üdültem, de a fürdőbelépőt pluszban meg kellett vennünk. Összességében 25 ezerrel volt több az üdülés, mint az interneten. Más szállodákban a szobákban van tea, kávé, vízforraló bekészítés, itt nincs, más szállodában reggel van szakács, aki frissen elkészíti a rántottát, itt nincs, más szállodában a reggelihez van gépi kávé, itt nincs. Más szállodában, főleg amelyik közel van a fürdőhöz, van 50 %-os belépődíj kedvezmény, itt nincs, más szállodában, ahol legalább 2 szauna van, ott az egyik fürdőruha nélküli, itt kizárólag fürdőruhában lehet szaunázni. Persze volt olyan szálloda, ahol üdvözlőitalnak vizet kaptam, itt legalább koktélt, de nem lehetett választani, hanem csak azt kaphattam, amit adtak. A konyhai választék 2 leves, és legalább 2 másodikat mindig össze tudtam rakni, bár a vacsoránál nem találtam hidegtálat, azaz csak meleg vacsorát adtak. Viszont sok gyümölcs is volt. A szálloda szolgáltatásai részletesen a TV Hotel Információs menüpontján keresztül érhető el, de hogy oda hogyan jutok azt nem írják le. Másnap sikerült rájönnöm, és tényleg részletes tájékoztató van, igaz videofilm is lett volna a szállodáról a 100. program alatt, ahová viszont nem léptettem fel a csatornaváltót, mentségemre legyen mondva nem is tudtam róla, hogy ilyen van. Összességében a szálloda tiszta, a dolgozók serények, udvariasak, készségesek, de az ingyen kávé reggel hiányzik, a strandkedvezmény hiányzik, a szervezett programok hiányoznak (pld szálloda bemutatása, reggeli torna, szervezett kisvonat kirándulás stb), a szauna használat túl maradi. A déli könnyű leves feledhető (pld gyümölcspép, levesnek kínálva), ezért senki ne jöjjön ki a strandról. Dícséret viszont a fotósnak, aki a kicsi wellnestérből halszemoptikával óriási teret tud varázsolni.