Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló bemutatkozása
Hajdúszoboszló immáron 70 éve, a hévíz felszínre törése óta fogad gyógyulni és fürdőzni vágyó vendégeket, éppen ezért nevezik a reumások "Mekkájának". A fürdő sós, jódos, brómos páratartalma, valamint a környezet mirkoklímája nagy mértékben hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz.
A város üdülőövezetének központjában, a dinamikusan fejlődő gyógy- és starndfürdő közvetlen közelében épült a Hunguest Hotel Aqua-Sol.
A legszuperebb szálloda,ahol jártunk! Az első perctől,az utolsóig,csak pozitív élményt kaptunk. Kedves,segítőkész személyzet,csupa derűs arc. A szobánk,kényelmes,világos,tiszta. Az ágyak kényelmesek,még a pótágy is! ! A büféreggeli,illetve a vacsora is valami fenomenális volt. Nagy választék,mennyiség,és utánpótlás/ha valami kifogyóban volt/jellemezte.
Mindenki megtalálja az ízlésének valót,legyen az felnőtt,vagy gyermek. A fürdőbe fűtött folyóson lehet átmenni,nagyon kényelmesen egy fürdőköntösben. Maga a fürdő,minden igényt kielégítő,még télen is! ! ! Nagyon sajnáltuk,hogy haza kellett jönni,de biztosan vissza fogunk térni még! ! ! ! Köszönjük ezt a szép élményt karácsony előtt! ! ! ! !
Csodálatos 4 napot töltöttünk el itt. A szálloda nagyon jó helyen van,minden közel van,éttermek,fürdők,aquapark stb. A szálloda wellness-részlege kiváló. A szobánk nyugodt csendes sarokban volt. Bár volt egy-két negatívum is,de összességében mindenképp érdemes visszatérni.
Kiváló szálloda! Az ételek kitűnőek a személyzet kedves ,segítőkész a szobák tiszták a fürdő csodás rosszat csak a csendes wellnessre tudunk a gyerek miatt mert nem mehetett be de tudomásul vettük és kész(ez sem kritika). Szinte az összes hunguest-es szállodában voltunk már de ez a favorit!
Már többször voltunk az évek alatt még a régi állapotában is és kellemesen tapasztaltuk, hogy csak a szálloda változott . Ez az egyik kedvenc szállodám! !
Novemberben töltöttünk el a szállodában 8 napot.Nem először és nem utoljára.Minden szolgáltatás kiváló,remek,bőséges és az egészséges táplálkozást preferáló vendégeknek is tökéletes ellátás van.Személyzet udvarias és készséges.Itt minden a vendégekért van.Amint tehetjük,ismét el fogunk menni ide.
Visszatérő vendégként nem gondoltam, hogy már bármilyen meglepetés érhet a szállodával kapcsolatban, de rácáfoltak a az általam vártra. Kedves, előzékeny kiszolgálás, a szolgáltatások bővülő köre (a szálloda wellness részlege tényleg a kikapcsolódásra fókuszál,és a vonat tematika is tökéletesen kivitelezett), a tisztaság és igényesség teljes harmóniája. Jó szívvel ajánlom Mindenkinek!
Közel 3 éve jártam itt utoljára, és a színvonal azóta sem változott. Remek konyha, ellátás, és elhelyezkedés jellemzi a szállodát. Az egyetlen, ami közvetlen összeköttetésben áll a gyógyfürdővel, ahol ráadásul a hotel vendégei részére külön, saját gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetők.
Tágas a fürdőszoba, és a szobában bőséges pakolási lehetőség található. Saját őrzött parkolója van, ami közvetlenül a hotel hátsó bejárata felől is megközelíthető. A személyzet kézséges és figyelmes, az éttermi kiszolgálás és leszedés gyors, pontos. A takarítás minden nap, már reggelizésünk közben megtörtént. Az árban benne foglaltatik a félpanzión kívül (külön bio-sarokkal)a gyógyfürdő, az élménypark,(ahol az itt tartózkodásunk mindhárom éjszakáján éjfélig lehetett fürdőzni) és 16-17 óra közötti tea-kávé, és sütemény büfé is. Megújult a saját wellness részleg is, egy pezsgőfürdő és 5 különféle szauna várja azokat a vendégeket, akik inkább a hotel nyugalmában szeretnék ezt élvezni. Kellemes , jó hely, amint a fürdő, és a város is, jó szívvel ajánlom.
Nagyon jól éreztük magunkat, 5 éjszakát töltöttünk az Aqua-Solban. A szálloda a városban központi helyen található, nagyon kényelmes az, hogy közvetlenül átjárható a Termál Fürdőbe, nem kell alkalmanként belépőjegyet venni. A félpanziós ellátás választékos és minőségi volt.
Az ott tartózkodásunk alatt egyszer cseréltek ágynemüt, és törölközőket , ami általában nem jellemző 3*-os szállodáknál. A szobák már felújításra szorulnak, de tiszták , rendezettek voltak. A személyzet lehetne mosolygósabb, kedvesebb főleg az étteremben.
Vendéglátós vélemény! Szálloda tényleg "retro" ágyrugók nyikorognak, nem igaz, nem lehet kicserélni! Étkezéssel problémák! Szuper konyha, jó ételek, megfelelően elkészítve, de az igénybevétel erősen korlátozott! "Holtszezonban jártunk ott", 10 perccel vacsoraidő megkezdése után, nincs szabad hely! ! !
Délutáni "éhezők viadaláról", nevezetesen kávé-süti, ne is beszéljünk! ! ! Nem kéne! ! ! Ha nem megy, ne csináljuk! ! ! Kombinálni kéne, Nyíregyházi szálloda, s annak vezetősége, s az itteni víz! ! ! Mert a víz, s az élmény rész, Európa legjobbjai között! S ami abszolúte! ! ! Vendégek az étkezésnél keresik az ülőhelyet, felszolgálók meg jól elvannak egymással beszélgetve. Fradi eredménye, miegymás. . . :P Reggelinél több helyen tea-kávé. . . Cukormentes édesítő? ? ? Reklamálta egy vendég, a kishölgy lekezelően megmutatta, hol van. . . Illetve csak mutatta, nem volt ott. . . :P Elslattyogott, majd 1 db édesítőszert kihelyezett oda, ahova legalább ötöt kéne. . . Szállodában tudomásom szerint általában telt ház, s ameddig az lesz, nincs hiba, nem fogják a problémákat javítani! :'(
Nagyon kedveljük a szállodát. Jövőre lesz 20 éve az ottani első pihenésünknek. A városban már sok sétát tettünk és remek kiállításokat láttunk. Nyáron is kedveljük a várost, de a tél számunkra mindig hangulatosabb. Jó érzés látni, hogy a személyzet is kitartó, hiszen már sok dolgozó ismerős nekünk.
Köszönjük a kedves vendéglátást és nagyon jól esett a kültéri esti úszás és Önöknél a szauna. Kellemes karácsonyt és eredményes boldog új évet kívánunk Önöknek.
A szálloda közvetlen összeköttetésének hála, igen kényelmesen gyógyfürdőzhettünk. Saját wellness részlege sem dobnivaló, ahol kellemesen lehet felfrissülni. Az étkek minősége és választéka kifogástalan. A szobánk kényelmes volt, a fűtést jól be tudtuk állítani. A szálloda szép és tiszta, a személyzet kedves és figyelmes.
4200Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • pezsgőfürdő • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges) • Garázs, nem őrzött: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár