Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
A klíma elég gyenge.Az étkeztetés nagyon jó, bár a reggeli kissé egyhangú volt. Hiányoltam pl.: tükörtojást. A rántotta viszont finom volt.A teához az asztalokra kellene kihelyezni a citromlevet,és a víz sem volt elég forró.
A menü egy hangu és sok az ismétlödö étel,fölleg a reggelinél.A gyümölcsök sokszor gyenge minösigü. A cukrász készitmények töbsége magas zsirtalmuak. A szoba kondiciáló berendezés gyenge, nagy melegbe nem efektiv.
Amennyire kívülről kicsit ,,retro” jellege van az épületnek, belülről annál szebb! A szobák modern felszereltségűek. Inkább idősebb korosztály jellemző a megszálló vendégekre, bàr ez számomra kedvezőbb volt, hiszen nem a gyerek zajt kellett hallgatni.
Minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk a személyzet mert kettő perccel 8 után léptünk ki az ajtón és még pluszban közölték hogy pótdíjat kellene fizetni ilyen esetben! Még jó hogy nem kidobó legényekkel rakták ki a szűrünket! Mivel szolgáltató iparban dolgozok én is, úgy gondolom már rég nem lenne munkám ha hasonlóan viselkednék a vendégekkel!
Több éve ebbe a szállodában szervezik a továbbképzést. Maximálisan elégedettek vagyunk. 300-400 főt látnak el 2-3 napon át. Az ételek kiválóan vannak elkészítve és bőséges választék van. A pincérek gyorsak, készségesek. A recepción eddigi minden kérésünket teljesítették. A wellness rész nagyon jó.
Cocilista csökevény.Drága de rossz.Tévedésből voltam itt.30 ezerért.8 kor szóltak hogy jobb volna kihúzni a medansziéből mer zárnak.Rosszabb mint otthon a krimóban.Nyolckor.Roló kéne rájuk.De eltartja a sok kriptaszökevény dajcslandból aki idejár kardiológiai meg egyéb vizsgálatokra csilliárdokért.
szép öt napot töltöttünk önöknél.a welnes minden igényt kielégít.a vacsora kiválló a reeggeli is tökéletesen megfelel.amit hibának róhatok fel a tv mérete és a csatornák száma,bár nyaraláson ne tv-zünk. köszönjük béke.
Foglalás előtt tájékozódtunk a hotelről, ezért is foglaltunk az apartmanban szállást. Ennek ellenére a valóságban még így is meglepett, hogy mennyire szocreál a szálloda. Remek helyen van közel a strandhoz-aqua palace-hoz. A személyzet kedves és ez nagyon pozitív meglepetést okozott.
Sajnos elmondható, hogy sokkal modernebb szállodákban flegmák-unottak az alkalmazottak, de ez itt egyáltalán nem így volt. Mindenki előzékeny, udvarias, barátságos. A wellness részleg nagynak mondható, de sajnos a kinti két úszómedence nem üzemelt,így a benti részen zsúfoltság alakult ki. Csak reggelit kértünk, ami hétvégén 11 óráig vehető igénybe. Újabb piros pontot érdemel :), viszont a választék lehetne nagyobb. A tisztasággal is volt egy kis probléma, például az étterem padlója ragadt, tehát nem sűrűn takaríthatják. Az apartman tágas, ugyanazokat a szolgáltatásokat adja, mint a hotel szoba,plusz van még benne konyhasarok is. A falakra ráférne egy festés és néhány kép, hogy barátságosabb legyen. Összességében az 50 feletti korosztálynak ajánlom és szerintem 3 csillagnál nem több.
6-évvel ezelőtt voltunk párommal először hajduszoboszlón, apósom ajánlotta a béke szállodát. azóta minden évben legalább 2-3szor visszajárunk. sajnos a konyhájában 2-évvel ezelőtt csalódtunk,azóta ha lehet appartmanos részben lakunk,s ; had főzzek ma magamnak ;cimü slágert játszunk.
idén januárban is leruccantunk a legnagyobb hidegben 3-napra de nem az apartmamt kértem ,megpróbálkoztunk a hotel részben félpanziós ellátással. a reggelivel semmi gond,de a vacsorai összeállitás hát inkább egy üzemi menza szinvonala. nem egy 4-****csillagos hotelé. most a hosszu hétvégére ruccantunk le. nagyon jó minőségü apartmant kaptunk. Köszönet a recepciónk! a gyógyviz most is csodálatos hatással volt ránk. legközelebb is idejövünk KÖSZÖNJÜK! ! Külön köszönet Hajduszoboszló Kormányzatának az április 29-i szombatesti Keresztes Ildikó-Takács Nikolasz-Balázs Fecó KONCERT-ért és az azt követő csodálatos TÜZIJÁTÉK-ért.
Ha valaki eltekint a szoc-reál stílustól, akkor egy jó ár-érték arányú szállodában élvezheti a szolgáltatásokat, amik sokrétűek. Ami elsősorban vonzó az a saját gyógyvizes wellness részleg, télen is nagy fedett medencékkel. A szobák egyszerűek, de a célnak megfelelőek és a padlószőnyegek foltjait nem tekintve tiszták is.
Vannak leesett burkolatok a fürdőben, pótlásra szorulók, illetve fejlesztés is szükséges lenne. Nagy előny, hogy a félpanzió ebédre is igénybe vehető vacsorázás helyett, és akkor is svédasztalos! A konyha jól teljesít, az ételek jóízűek és változatosak. A szálloda elhelyezkedése kiváló, jó sétalehetőségekkel rendelkezik. Udvarán őrzött parkolóhely is van, külön díj nélkül. Összességében nagyon elégedettek voltunk, máskor is meglátogatjuk!