Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
A wellness rész felújításra szorul, főleg a kültéri termál medence. Csúcsidőben nagyon zsúfolt, nincs hová pakolni, kevés a fogas. A parkolási lehetőség kiváló!
Nekem az egyetlen igazán problémám az volt, hogy az ágyamban egy kifeküdt, kényelmetlen matrac volt, ami meglepett egy 4 csillagos szállodában! Gerinc sérvemmel így az első éjszakám szörnyű volt! A férjem szívesen cserélt volna velem, de az övé sem volt kényelmes, bár nem volt úgy kifeküdve mint az enyém.
Reggel megkérdeztem a recepción, kaphatnék-e egy másik matracot, -így az enyémet 1 órán belül kicserélték. Hála és köszönet nekik érte! / A férjemét nem. / Ezt leszámítva minden rendben volt! Külön kiemelném a személyzet kedvességét! Az ételek finomak voltak. Mindent köszönünk!
Kellemes 4 - napot töltöttünk a szállodában , a szobánk tiszta volt és a légkondi nagyon jól működött a fürdőszoba nagyon tiszta és mindennel felszerelt amire szükség lehet. Az étteremben nagy ételsorok várják a vendégeket amiket lehetetlen végigkóstolni , finomak és ízletesek az ételek a felszolgáló személyzet munkája kiemelkedő a maga nemében és gratulálunk nekik.
A wellness részleg kellemes víz hőmérsékletével várt bennünket ahol nagyon jól éreztük magunkat a család minden tagja megtalálta a kedvére valót. Összességében jól éreztük magunkat a Békében talán távozáskor a Széchenyi pihenő kártya elfogadásánál mint mindenhol volt egy kis borongós felhő amit elhárítottunk. Úgy mentünk el hogy vissza térünk és újra átéljük ezt a kiváló vendéglátást.
Szüleim már sokszor jártak itt, és mindig nagyon dícsérték. Idén úgy döntöttük, mi is elmegyünk velük és most már értjük, miért szeretik. Egy ár-érték arányban nagyon megfelelő, színvonalas, tiszta szálláshely szuper wellness lehetőségekkel, ahova a szállóvendégek köntösben átmehetnek.
Hajdúszoboszló nem tartozik a kedvenc városaink közé, de a Béke Hotel Minden 1-es akciója vonzóvá tette, igy az új év első napjait ott töltöttük. A szálloda telt házas lehetett, mert a recepciónál, a wellnessben és az étteremben is elég nagy tolongás volt. Ez a vacsoránál vált irritálóvá, hisz a felszolgálók sem bírták az iramot.
A fogások pótlása is vontatottan ment, valaminek , pl. a szőlőnek mér csak hült helyét leltük. Csupán egy idősebb pincér kért sűrűn elnézéseket, a személyzet többi tagja agyonhajszoltan és mogorván rohangált fel-alá. A szoba tisztasága a falak és padlószőnyeg foltos, koszos állapota miatt erösen kifogásolható. A gyógyvíz és a kinti medence kisebb zsúfoltsága kárpótolt minket, összességében jót pihentünk.
A klíma elég gyenge.Az étkeztetés nagyon jó, bár a reggeli kissé egyhangú volt. Hiányoltam pl.: tükörtojást. A rántotta viszont finom volt.A teához az asztalokra kellene kihelyezni a citromlevet,és a víz sem volt elég forró.
A menü egy hangu és sok az ismétlödö étel,fölleg a reggelinél.A gyümölcsök sokszor gyenge minösigü. A cukrász készitmények töbsége magas zsirtalmuak. A szoba kondiciáló berendezés gyenge, nagy melegbe nem efektiv.
Amennyire kívülről kicsit ,,retro” jellege van az épületnek, belülről annál szebb! A szobák modern felszereltségűek. Inkább idősebb korosztály jellemző a megszálló vendégekre, bàr ez számomra kedvezőbb volt, hiszen nem a gyerek zajt kellett hallgatni.
Minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk a személyzet mert kettő perccel 8 után léptünk ki az ajtón és még pluszban közölték hogy pótdíjat kellene fizetni ilyen esetben! Még jó hogy nem kidobó legényekkel rakták ki a szűrünket! Mivel szolgáltató iparban dolgozok én is, úgy gondolom már rég nem lenne munkám ha hasonlóan viselkednék a vendégekkel!
szép öt napot töltöttünk önöknél.a welnes minden igényt kielégít.a vacsora kiválló a reeggeli is tökéletesen megfelel.amit hibának róhatok fel a tv mérete és a csatornák száma,bár nyaraláson ne tv-zünk. köszönjük béke.