GYÓGYÍTÓ PIHENÉS - PIHENTETŐ GYÓGYULÁS A 2012-ben teljesen felújított szállodánkban arra törekszünk, hogy a szállodai pihenés egyfajta újjászületés is legyen. PONT JÓ HELYEN Szállodánk Hajdúszoboszló szívében található, ugyanakkor nem a legforgalmasabb utcában, így aki szereti a nyári pezsgést egy kellemes sétával elérheti a központot.
A város legnagyobb attrakciója, egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA közvetlenül a szálloda mellett helyezkedik el és térítés ellenében saját, udvari kapunkon juthatnak el Vendégeink a közel 35 hektáron nyújtott vizes kalandokhoz. WELLNESS - JÓ(L) LESZ! Délibáb Wellness Oázis és Thermal Spa részlegünk 1 000 m2-en kínál vizes élményeket és gyógyulást, feltöltődést mindazoknak, akik nem szeretnének kibújni a szobapapucsból és a fürdőköpenyből egy kis felfrissülés kedvéért. A hagyományos élményelemek mellet wellness részleg különleges fényjátéka a mentális felfrissülést is segíti, míg osztott gyógyvizes medencénk két eltérő vízhőfokkal biztosít lehetőséget mindenkinek arra, hogy részesüljön a hajdúszoboszlói termálvíz gyógyító erejéből. 2 ÉTTEREM, 2 STÍLUS Étkezéseinket szállodánk panziós éttermében biztosítjuk büféreggeli és vacsora formájában. Ha napközben is megéhezik és igazán különlegesre vágyik, akkor Mirage ala carte éttermünket válassza.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel.A szálloda csendes helyen van de pár perc alatt a központban voltunk. Az egész egy tengerparti nyaralás èlmènyèt adta!:))A személyzet minden, de tényleg minden tagja kedves ès arra törekszik, hogy felejthetetlen élményt kapjunk.És az volt, köszönjük!
Többször élvezhettük a szálloda vendégszeretettét. A személyzet mosolygós, barátságosak a pincérek.Tiszták a szobák.Jó lenni ebben a szállodában! Szívből ajánljuk másoknak is, biztosan nagyon jól fogják magukat érezni ebben a csodálatos szállodában.Vissza fogunk térni máskor is ebbe a szállodába.
Nagyon szuper volt a Délibáb Hotelben eltöltött hétvégénk! Egy nagyon szépen felújított,modern szállodában lakhattunk! Gratulálunk a tulajdonos ízléséhez! A személyzet minden tagja nagyon kedves volt és segítőkész! Minden elismerésünk a konyhán dolgozóknak és a felszolgáló személyzetnek! Hatalmas választék és ízletes ételeket ehettünk!
A szobák is nagyon szépek,tiszták voltak! A fürdő,vellnes részleg is szuper volt a dolgozók kedvesek! Az egész szálloda stábjának további jó munkát,sikereket sok egészséget és minden jót kívánunk!
Tiszta, kellemes környezet, a szobák is elegánsak,kényelmes fekhelyekkel! Hangulatos wellness részleg gyógyvízzel, többféle szaunával! Étkezési lehetőség bőséges és ízletes! Személyzet, udvarias, kedves! Kívánjuk őrizzék meg a jelenlegi állapotukat! Szívből ajánljuk másoknak is, szívesen visszatérünk!
A karácsonyra kapott szállásutalványunkat használtuk fel a Délibáb Hotel-ben. Nagyon szép lett a pár éve a felújitott szálloda. Belépve máris a személyzet kedves fogadtatásában volt részünk. Teljes körű tájékoztatást kaptunk minden lehetőségről. A szobába felérve kellemes látvány fogadott bennünket. Tiszta, szép szoba, várt ránk.
Kellemes 2 napot töltöttünk el. A wellness rész nem volt zsúfolt, hangulatos, kényelmes volt. A félpanziót végig se tudtuk kóstolni, olyan sokfajta gusztusos étel volt a kinálatba. Nagyon jól éreztük magunkat, remélem még lesz alkalmunk visszatérni.
Szép helyen,kellemes környezetben,udvarias a személyzet összes tagja... Tiszta,kulturált szobában,kényelmes elhelyezés. Az svédasztalos étkezéseknél finom,bőséges ételek... A wellnessrész,több is,mint elég. Tökéletes az ejtőzésre,pihenésre vágyók részére...is. :-)
Igaz, hogy csak egy éjszakára és két napra érkeztünk, de nagyon jól éreztük magunkat, remek időt töltöttünk el. A személyzet kimondottan udvarias és kedves volt, a wellness részleg meg tökéletes, pont ami kell egy ilyen szállodához, és illik is.
A Classic francia ágyas szoba is nagyon jó volt, az ágy kényelmes, és én a 2 méteremmel is remekül elfértem rajta, a takaró is bőven elég volt :) A fürdőszoba meg valami csodálatos dizájn. Az étkezés sokszínű, bőséges, elegendő, és nagyon finom. Összességében bátran ajánlom mindenkinek, és tuti, hogy visszamegyünk még hosszabb időre is.
Nagyon kellemes volt a Hotelben eltöltött idő. Maximálisan meg voltam elégedve a személyzettel. Az erkélyes szoba minden igényt kielégítő volt. A bőséges, svédasztalos reggeli és vacsora nagyon finom volt. Mindenkinek tiszta szívemből tudom ajánlani. Tervezzük a párommal, hogy visszatérünk és kipróbáljuk az egyik lakosztályukat is. Nagyon szépeket hallottunk róla.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában, mindennel meg voltunk elégedve. Az étkezés, a feltálalt ételek, italok minősége, választéka, a tisztaság, a wellness szolgáltatások mind dicséretet érdemelnek. A személyzet előzékeny, udvarias volt.
Az egyénileg szabályozható fűtés nagyon jól működött, így senki sem panaszkodott arra, amit már máshol tapasztaltam, hogy hideg időben egyes emeletek hűvösebbek mint a többi. l Amit negatívumként tudok megjegyezni, a világítás a szobákban, ami zavaróan kevés volt, félhomálynál többet nem tudtunk elérni, illetve a dupla takaró, ami szintén szokatlan megoldás annak, aki nem ezt szokta meg. A svédasztalos étkezésnél az ételek megnevezése csak magyarul volt kitáblázva, bár a házban sok külföldi (ukrán, román, német) tartózkodott ebben az időben. Ez egy kis odafigyeléssel javítható lenne. Összességében kiválónak értékelem a szállodát.