GYÓGYÍTÓ PIHENÉS - PIHENTETŐ GYÓGYULÁS A 2012-ben teljesen felújított szállodánkban arra törekszünk, hogy a szállodai pihenés egyfajta újjászületés is legyen. PONT JÓ HELYEN Szállodánk Hajdúszoboszló szívében található, ugyanakkor nem a legforgalmasabb utcában, így aki szereti a nyári pezsgést egy kellemes sétával elérheti a központot.
A város legnagyobb attrakciója, egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA közvetlenül a szálloda mellett helyezkedik el és térítés ellenében saját, udvari kapunkon juthatnak el Vendégeink a közel 35 hektáron nyújtott vizes kalandokhoz. WELLNESS - JÓ(L) LESZ! Délibáb Wellness Oázis és Thermal Spa részlegünk 1 000 m2-en kínál vizes élményeket és gyógyulást, feltöltődést mindazoknak, akik nem szeretnének kibújni a szobapapucsból és a fürdőköpenyből egy kis felfrissülés kedvéért. A hagyományos élményelemek mellet wellness részleg különleges fényjátéka a mentális felfrissülést is segíti, míg osztott gyógyvizes medencénk két eltérő vízhőfokkal biztosít lehetőséget mindenkinek arra, hogy részesüljön a hajdúszoboszlói termálvíz gyógyító erejéből. 2 ÉTTEREM, 2 STÍLUS Étkezéseinket szállodánk panziós éttermében biztosítjuk büféreggeli és vacsora formájában. Ha napközben is megéhezik és igazán különlegesre vágyik, akkor Mirage ala carte éttermünket válassza.
A szálloda lepusztult.A klíma gyenge.Az ételek borzalmasak.A személyzet kevés, túlhajszolt.A wellness sötét, nyomasztó, kicsi.Éjfélig dübörög a zene a szomszédban.A parkolás katasztrofális.A napozóteraszra kb. 10 óráig süt a nap.
Több éve járunk párommal a Hotel Délibábba, mert bármikor másik szálláshelyett kerestünk (a gyermekeink unszolására "Nehogy megint Szoboszlóra menjetek, nézzetek már szét máshol is! ") a végén mindig a Délibáb a nyerő számunkra. Szeretem a szobákat, télen nem érkélyest, mert az drágább, de nyáron a tóra néző erkélyes szobát szoktuk kérni.
Nagyon izlésesen vannak berendezve, mikor megérkezünk én rögtön kérek a személyzettől két különálló paplant, mert nem szeretjük a dupla paplant és olyan párnát, mely nem olyan kemény, mint ami a szobában található. Készséggel állnak a rendelkezésünkre, bármit kérünk. A fűrdőszobának a tusoló kabinja nagyon praktikusan van megoldva egy üvegfallal, amit hiányolok azok a polcok. A falban van kivágva egy kis rés, meg a tükör fölött van egy polc. A pipere holmijaim nagyrésze a szobában van elhelyezve. A hajszárítójuk olyan sebességgel és olyan hőfokkal működik, a legkisebb fokozaton is, hogy a kezem a fejemtől probálom minnél távolabb tartani, de ez sem lehetséges, mert oly rövid és merev a zsínorja, hogy mindig visszaránt. Az éttermük nagyon hangulatos, a választék változó. Valamikor, és ez inkább többször van, megvagyunk elégedve, de volt mikor rossz szájizzel jöttünk el, mert nem nagyon volt változatos a svédasztal a 3 napos tartózkodásunk alatt. Ez értendő a reggelinél és a vacsoránál is. Amiért mégis ez a nyerő a számunkra, mert a strandbelépőt megvesszük a recepciónál és pár percen belül, a strand területén vagyunk. Ezt nagyon szeretem. Most is úgy döntöttünk, hogy ezen a nyáron is a Hotel Délibáb a mi szállodánk.
Érkezéskor sikerült közvetlenül a szálloda előtt parkolóhelyet találnunk. A recepción kedvesen fogadtak, körbevezettek a szállodában és minden tudnivalót részletesen elmagyaráztak. A szobák igényesen, szépen berendezettek, és bár nem nagyok, igazán kényelmesek. A fürdőszoba kialakítása is megfelelő még testesebb vendégek számára.
A wellness és gyógyvizes részleg gyönyörű, minden igényt kielégít. Aki nem gyerekkel érkezik, annak igazából ki se kell mozdulnia a hotelből. Az étkezésekkor a kínálat bőséges és finom. A konyha inkább magyaros jellegű, de ekkora választék mellett mindenki megtalálja a számítását. Annak ellenére, hogy húsvét lévén teltház volt, a személyzet profizmusának köszönhetően ez semmilyen kellemetlenséget se okozott. Az étteremben soha nem kellett asztalra várni és amint valami elfogyott, azonnal utántöltötték. Az élményfürdő 5-10 perc gyalogosan. A belépőből sajnos semmilyen kedvezményt se tud biztosítani a szálloda. Összességében egy kitűnően vezetett, kellemes szálloda.
Már a megérkezésünk percében elénk jött egy úr, a szálloda személyzete közül a parkolóban. Készségesen segített a csomagjainkat felvinni a szobánkba. A recepciós kedvesen fogadott minket. Mindenben segítségünkre volt. Elmondott minden szükséges információt. Az előbbi úr végigvezetett a szállodán bennünket, bemutatott mindent, mi merre található.
Ott tartózkodásunk alatt a személyzetről, csupa jót tudunk elmondani. Kedvesek, készségesek, mindenütt mosolyogva fogadják a vendéget, az előre köszönésről nem is beszélve. Mi ezt tapasztaltuk, bárhova mentünk a szépen felújított szállodában. Csodálatos berendezés, színharmonizáció, kényelem és az ellátásról nem is beszélve. Az étteremben minden „földi jó” el volt készítve. Itt is a személyzet előzékeny, kedves, készséges volt. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálta a neki megfelelő ételt. Bárhol jártunk, nagy rend és tisztaság volt. Törölközőinket kérés nélkül cserélték. Csak gratulálni tudunk a szálloda személyzetének, mert náluk a vendég az első. Ajánlani tudjuk nagyon a szállodát mindenkinek. Hangsúlyozom, hogy ez a mi tapasztalatunk, ahogy ott töltöttünk négy napot.
2015 augusztus első hetében töltöttünk el 4 napot a kisfiúnkkal, ez volt az első családi nyaralásunk. A szálloda autóval könnyen megközelíthető, viszont parkolóhely nem volt, elég sokat vártunk. A szobánkhoz egy kis lift vezetett fel, amibe épp hohy befért a babakocsi. Pedig jeleztük, hogy 8 hónapos gyermekkel utazunk.
A szoba kicsi volt, a kiságy miatt alig fértünk el, főleg, hogy a babakocsit is ott tároltuk. De szépen, igényesen volt berendezve és tiszta volt. Az ágy nagyon kényelmes, a fürdőszoba is megfelelő volt és tiszta. Miután jeleztük, hogy a babakádat, amit kértünk nem készítették be, azonnal hozták is. A személyzet londínere, a takarítók és a vendéglátás személyzete nagyon kedves és segítőkész volt az ott tartózkodásunk alatt. Az étterem rész hangulatos volt, kitűnő és választékos ételekkel. A szállodának közvetlen bejárata van a strandra, ami nagyon tetszett, mert nem kellett a hosszú sort kivárni a főtéren lévő főbejáratoknál. A szállodánál lehetőség volt belépőjegyet venni a strandra, de ajándékba is kaptunk egy-egy jegyet, aminek nagyon örültünk. A legnagyobb problémánk az elutazásunk napján volt a recepciósokkal. Egyetlen egy hölgy tudta csak a szép kártyával fizető vendégeket "kiszolgálni". A többiek nem értettek a SZÉP kártyás fizetési mód müködéséhez. Az az egyetlen egy hölgy se volt hajlandó arra, mikor mi kerültünk sorra a fizetésnél, hogy intézkedjen. Az utánunk érkező készpénzzel fizető vendégeket elénk vette. Persze mi nem hagytuk szó nélkül egy órás sorban állás és várákozás után, egy nyűgös gyermekkel. Miután szóvá tettük, nem igazán tetszett nekik. Ezt a kis incidenst leszámítva jól éreztük magunkat.
A szálloda ízlésesen, harmónikusan berendezve. Tisztaság, pedáns rend mindenhol. A konyha kiválló, félpanzió bőséges, minden igényt kielégítő, wellness részleg hangulatos. A személyzet segítőkész. A szoba meleg,tiszta, ágy kényelmes.
Nagyok jól éreztük magunkat a Délibábban. Remek hétvége volt. Szíves vendéglátással és íz gazdag, változatos ellátással. Szívesen ajánlom másoknak is és még vissza térünk. Botár Endre.
Amikor megérkeztünk,a recepcióst megkérdeztük hol parkolhatnánk le,erre a válasz kint az épület előtt. Kerestünk volna helyet,de nem volt. Úgyhogy vártunk,hogy hátha lesz üresedés. A recepciós nagyon kedves,segítőkész volt. Felvitte a csomagjainkat,kértem egy pótágyat vagy baba ágyat a kisfiamnak. Felmentünk! Mit is mondhatnék.
A szoba annyira kicsi volt,hogy már nem tudtam hova pakolni. Behozták a gyerek ágyat,annyira pici volt,hogy a fiam hosszában pont elfért volna,de már elfordulni nem tudott. A fürdőszoba is nagyon pici volt. Lementünk meginni az üdvözlőitalt. 2×1 dl pezsgő,csak néztünk. a fiamnak kértem limonádét. A kedves hölgy csinált gránát alma szirupból egy ihatatlan valamit,és még ezért el is kért egy nagyon szép összeget. A férjem szeretett volna egy búzasört inni,nem volt,ill. írhatnám azt is hogy sörbárban nagyon sör sem volt. Az ételekre nem volt kifogás,mert változatos volt,picit ízetlen,de van só,bors az asztalon nem probléma. Ami még érdekes volt,hogy mivel a strand egyik bejárata náluk van,ezért szerintem egy ilyen borsos ár mellett,adhatnának,személyenként egy db ingyen belépő jegyet. jaj és zárásként,kértünk wifi kódot, hiába adtak nem volt jel,erre az volt a válasz,SAJNOS A HATODIKON MÁR NEM ANNYIRA ERŐS A JEL.
Másodjára töltöttük a szilvesztert ebben a szállodában, és nem csalódtunk, ismét remekül éreztük magunkat! ! ! A személyzet kedves, segítő kész, külön köszönet érte! ! Az ételek finomak, rengeteg választékkal. A szobák ízlésesek, kiválóan alkalmas a pihenésre. A szilveszteri hangulat remek volt. Csak ajánlani tudom mindenki számára! !