GYÓGYÍTÓ PIHENÉS - PIHENTETŐ GYÓGYULÁS A 2012-ben teljesen felújított szállodánkban arra törekszünk, hogy a szállodai pihenés egyfajta újjászületés is legyen. PONT JÓ HELYEN Szállodánk Hajdúszoboszló szívében található, ugyanakkor nem a legforgalmasabb utcában, így aki szereti a nyári pezsgést egy kellemes sétával elérheti a központot.
A város legnagyobb attrakciója, egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA közvetlenül a szálloda mellett helyezkedik el és térítés ellenében saját, udvari kapunkon juthatnak el Vendégeink a közel 35 hektáron nyújtott vizes kalandokhoz. WELLNESS - JÓ(L) LESZ! Délibáb Wellness Oázis és Thermal Spa részlegünk 1 000 m2-en kínál vizes élményeket és gyógyulást, feltöltődést mindazoknak, akik nem szeretnének kibújni a szobapapucsból és a fürdőköpenyből egy kis felfrissülés kedvéért. A hagyományos élményelemek mellet wellness részleg különleges fényjátéka a mentális felfrissülést is segíti, míg osztott gyógyvizes medencénk két eltérő vízhőfokkal biztosít lehetőséget mindenkinek arra, hogy részesüljön a hajdúszoboszlói termálvíz gyógyító erejéből. 2 ÉTTEREM, 2 STÍLUS Étkezéseinket szállodánk panziós éttermében biztosítjuk büféreggeli és vacsora formájában. Ha napközben is megéhezik és igazán különlegesre vágyik, akkor Mirage ala carte éttermünket válassza.
1 napra sikerült kiszakadnunk a feleségemmel a mindennapok mókuskerekéből és erre jó volt a Délibáb. Wellness szolgáltatás kiváló és párját ritkitja. A szálloda rendezett, ízléses. Ami miatt nem tökéletes az a vacsora hagyott némi kívánnivalót maga után rágós hús, nagyon zsíros tészta. Egy-egy felszolgalo túlzottan közvetlen volt.
Férjemmel pihentünk augusztusban. Érkezéskor olyan szobát kaptunk, mely tetőre néző volt és nekünk nagyon nem felelt meg. A recepción reklamálás és egy kis varakozás után megkaptunk más szobát, ahonnan nagyon szép tóra néző kilátás volt. A személyzet kedves és segítőkész.
A kezelésekkel meg voltunk elégedve, kivéve az utolsó nap, amikor a kezelők csökkent létszámmal dolgoztak és férjem panaszkodott utána, hogy nagyon gyenge és nem profis masszázst kapott.
Egy hétvégét töltüttünk itt a férjemmel, és a fiammal, menyemmel négyesben, 2 szobában. Mivel vittünk egy kiskutyát magunkkal, mi parkettás szobát kaptunk. A meglepetés az volt, hogy érkezésünkkor be volt készítve egy kutyaágy, kutyatál és kutyatörölköző.
Ilyet még sehol sem tapasztaltunk, pedig minden szállodába visszük magunkkal a kutyánkat, és jó pár szállodában voltunk már. A szobák tetszetősek voltak, a személyzet segítőkész volt, a tisztaság is rendben volt. Az ételek lehettek volna egy kicsit ízesebbek, de különösebb gond azzal sem volt, mindig talált az ember olyat, amit szeretett. A wellness részleg egy kicsit kicsi, ha teltház van. Összességében kellemesen éreztük magunkat.
Sajnáljuk, hogy nem sikerült erkélyes szobát foglalnunk. Pozitívumként értékeljük, hogy a folyosó végén egymással szembeni szobákat kaptunk, így nem zavartak a gyerekek más vendégeket. A szálloda tisztaságával nagyon elégedettek voltunk. A személyzet kedves, segítőkész.
Kicsit csalódottak voltunk a sörbárban található koktélkínálatot illetően (Mochito-t szerettünk volna inni). Nagyon elégedettek voltunk a büfé reggeli és vacsora választékával. A hotel elhelyezkedése kiváló.
A hotel nagyon szép. A szobánkkal maximálisan meg voltunk elégedve. A személyzet is segítőkész/barátságos volt. A negatívumok, a mi részünkről a parkolásnál, illetve az étkezésnél voltak. A hotel nagyon kicsi saját parkolóval rendelkezik. Az üdülésünk megkezdésének napján a hoteltől 200 méterre tudtunk csak leparkolni, mivel a a környező parkolók a strand miatt tömve voltak.
Háromszor kellett fordulnunk a táskáinkkal, ami nem volt egy egyszerű küldetés. Másnap reggel a hotel közelében felszabadult egy parkoló hely, ahová át is tudtunk állni. A parkolóhelyek zsúfoltsága végett a nyaralásunk alatt személy gépkocsinkat nem használtuk, nem szerettük volna, hogyha elfoglalják a helyünket, pedig szívesen felfedeztük volna a környéket. A másik negatívum az étkeztetés lebonyolításánál volt, ahol azt tapasztaltuk, hogy az étkezőben elhelyezett asztalok száma nem volt elégséges, az egyszer-egyszer felgyülemlő vendég sereg kiszolgálásához. Ilyenkor várakoznunk kellett. Összességében, ezen két negatívumtól eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük Hotel Délibáb****
A szálloda összességében jó volt, de ****-os árakhoz jó lett volna mindent igazítani. Én kétfős szobában kaptam helyet egyedül, ami szerencse mert így elfértem. Az apró fürdőszobában zavaró hogy a mosdó mellett nem jutott hely kis kipakolásnak, a hajszárítót rövid zsinórja miatt kényelmetlen volt használni.
Az étterem és kávézó személyzete kifogástalan, a panziós étterem nem túl nagy, de volt hely, az ételeket folyamatosan töltötték fel. Jó elgondolás a középre rakott pult mert körbe lehet járni és nem okoz nagy tumultust. A fürdő-wellness részleg kicsi a szálloda nagyságához képest. Kisgyerekkel egyáltalán nem javasolt a hotel, sem medencéje sem játszószobája nincs. Ami kifejezetten negatívum volt, hogy a csomagom részeként feltüntetett üdvözlő italt és masszázs kupont nem adták át, és nem tájékoztattak hogy közvetlen átjáró is lenne a nagyfürdőbe.
A személyzet kedves, segítőkész. Tisztaság kifogástalan. A szoba pici volt, kevés pakolási lehetőséggel (pl. fürdőszoba). Az étkezés változatos, általánosságban finom, csak a szakácsok nem kóstolnak (pl. egy isteni túrós csuszához, mártáshoz ehetetlenül sós harcsát kaptunk. A Wellnes részleg szép, tiszta, de a pihenőagyak száma kevés.
A szállodában a párommal voltam. Először voltunk ebben a hotelben, de Hajdúszoboszlón már többször. Nagyon tettszett a hotel szépen fel van újítva. Az erkélyes classic szoba szép nagy és elég világos. A fürdőszobában a csap nehezen volt nyitható. Egyébként rendben volt minden. A gyógymedencék vize megfelelő hőmérsékletű.
A wellness szolgáltatás a különleges világítás miatt nagyon hangulatos. A csomag tartalmazott egy Tuba tanyai programot, ami igen jól sikerült. Finom étellel-itallal vártak és a műsor is nagyon jó volt. A hotel konyhája is kitűnő. A személyzet igyekezett minden kérésünket teljesíteni. Összességében remekül éreztük magunkat és ide egyszer még biztosan visszatérünk.
Nagyon kellemes masfel napot toltottunk a szallodaban. Tiszta, kenyelmes, hangulatos hely. nagyon kedvesek a szemelyzet tagjai es az ellatas is kivalo. Finom volt a reggeli es a vacsora, az ebed kicsit valtozatosabb lehetett volna. Nagyon jol ereztuk magunkat szivesen vissza mennenk de akkor mar gyerekestol mert amint lattuk nagyon gyerekbarat szalloda es ez igen vonzo szamunkra:) jo volt ott lenni:)
Pozitívum: gyönyörű trendi szobák, luxus érzet nem csak a szobákban, hanem a recepción, étteremben, wellnessben - szobában nagy zuhanyfülke, két személyes paplan, saját tok a Tv-kapcsolónak, köntös/papucs :) Wellness hangulatos, ellazulást segítő visszafogott fények, körágyak, jégkút, merülő medence, szaunák, gőzfürdő és sószoba.
Még egyszer se jártam úgy, hogy a bőröm pihepuha lett volna a wellnessezés után, kivéve itt :) Egy éjszakás ajánlat: teljesne megéri, hiszen a pénzünkért másfél napnyi relaxációt kaptunk, pont egy hétvégés lelazulást :) Kedves és segítőkész személyzet Negatívum: a 2 külön ágyas szoba 14 nm, az erkély nélküli 18 nm, míg az erkélyes 20 nm - mi a középső opcióban voltunk és elég szűkösnek bizonyult a hely a fürdőszobában és a hozzá vezető liftben is, így az erkélyes franciaágyas szobát tudnám javasolni a későbbi vendgeknek (ott a lift is nagyobb:)) AZ ételekkel nem voltunk teljesen megelégedve, bár a reggeli fincsi és bőséges volt, de az ebéd és a vacsora se nyerte el teljesen a tetszésünket Ajánlom a szállodát egy kevésbé zsúfolt időszakban, mert 100%-os kihasználtság mellett, főleg hideg időben nagyon zsúfolt lehet a wellness.