Hotel Korona Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló bemutatkozása
Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is.
Hét éjszakát töltöttünk a lányommal a Hotel Koronában. A személyzet kedves és segítő kész volt. Az éttermük választékos,izletes és bőséges. Ha újra Hajdúszoboszlóra utazom biztosan újra őket választom.
Először jártam Hajdúszoboszlón. A szálloda alkalmazottai barátságosak és segítőkészek. Megfelelő tájékoztatást kaptam a lehetőségekről. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhattam hozzájuk. Az étteremben szintén mindenki udvarias és segítőkész volt. Az ételek ízletesek, az adagok bőségesek voltak.
a személyzet hozzáállásával nagyon megvoltunk elégedve. a felszolgálók gyorsan és pontosan dolgoztak. az ételek nagyon finomak voltak . az elhelyezkedés prima volt erkélyes szobát szerettünk volna és azt is kaptunk. mi évek óta a koronába járunk. nagyon megvagyunk elégedve és az sem közömbös, hogy közel van a belépés a fürdőbe-a tisztaságra sem volt semmi panasz. értékelve kiváló
Udvarias, gyors, részletes információt kaptunk minden kérdésünkre, mely segítette a tájékozódásunkat. A szálloda személyzete udvarias és segítőkész. A szálloda konyhája kiválló, finom és bőséges ételeket kaptunk. A felszolgálók udvariasak, kedvesek és gyorsak voltak. Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Önöknél, másoknak is fogjuk ajánlani.
Rendszeresen visszatérő családként minden évben ellátogatunk Hajdúszoboszlóra kikapcsolódni. Ilyenkor mindig a Korona Hotel vendégei vagyunk. Nagyon szeretjük, mert jó a szállás, közel van a strandhoz, bőséges és finom az ellátás,gyors a kiszolgálás, árak szempontjából is elfogadható. Nagyon kedves a személyzet. Csak ajánlani tudom Mindenkinek!
Kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. A személyzet készséges volt, az étteremben az ételek NAGYON finomak voltak. Az általunk vásárolt csomagajánlathoz járó fürdőbelépő is jól jött, az Aqua Palace csodálatos, gyerekekkel vagy anélkül is szuper! A szálloda bútorzata és felszerelése nem túl modern, de ár-érték arányban tökéletes. Legközelebb is szívesen megyünk a hotelbe!
Kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. A személyzet szuper volt és mindennel meg voltunk elégedve. A lehetőségeket is ki használtuk wellness fürdő belépő az Aqua Palace bár. Szóval csak ajánlom mindenkinek. Legközelebb is szívesen megyünk a hotelbe.
Nagyon megvoltunk elegedve mindennel es nagyon jol ereztuk magunkat a szallodaban, segitokesz szemelyzet dolgozik egy csoportban es kivalo a szakacsok keze is mivel nagyon jo hazias izeket allitottak elo. Csak ajanlani tudjuk mindenkinek!!!
A szálloda központi helyen van, a fürdőhöz nagyon közel. Nagyon tetszett a szálloda vezetőjének,alkalmazottainak segítőkészsége,kedvessége. A szállodába visszatérő vendégek vagyunk. Általában 3 családdal megyünk. Augusztusban voltunk akkor töltöttük a 25. házassági évfordulonkat.
Nagyon szépen meg szeretnénk köszöni utolag is Évikének a szálloda vezetőének azt a csodás estét és a meglepetés tortát. Jövőre újra találkozunk. Jó szívvel ajánljuk másoknak is.
Az eltöltött egy hét alatt nagyon jól éreztük magunkat, a szállodában már visszatérő vendégek voltunk, az ellátással, a kiszolgálással a legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom!