Hotel Korona Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló bemutatkozása
Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is.
A Husvétot töltöttük ott ,voltak kisebb gondjaink, de az azért volt, mert nem gondoltam, hogy nem közvetlen a Fürdő mellett van, mivel a csipőm beteg, és nem tudok gyalogolni. DE a többibel--- mindennel meg voltunk elégedve. A lehetőségeket igyekeztünk azért ki használni. Szóval csak ajánlom mindenkinek.
Kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben. A személyzet szuper volt és mindennel meg voltunk elégedve. A lehetőségeket is ki használtuk wellness fürdő belépő az Aqua Palace bár. Szóval csak ajánlom mindenkinek. Legközelebb is szívesen megyünk a hotelbe.
Nagyon megvoltunk elegedve mindennel es nagyon jol ereztuk magunkat a szallodaban, segitokesz szemelyzet dolgozik egy csoportban es kivalo a szakacsok keze is mivel nagyon jo hazias izeket allitottak elo. Csak ajanlani tudjuk mindenkinek!!!
A szálloda nagyon jó helyen van. A fogadtatás kedves és figyelmes volt. Az ajándék csomag igazi meglepetés volt- ezt most is külön köszönjük. A disznóvágást, mint programot, ötletesnek tartjuk. A 24-i ebéd, finom volt. Az esti ünnepi menü egyik fogása - sajnos pont az, amit kiválasztottunk - erősen kifogásolható volt, mind állagában, mind szervírozásában.
(gesztenyével töltött pulyka). A délelőtt elkészített ételt este tálalni (hidegen és keményen) több, mint baki! Az esti csalódást feledtette a svédasztalos reggeli gazdag és friss kínálata, és a gusztusos tálalás. Kedves volt a délutáni kínálás. A félpanziós étlap kínálata és az elfogyasztásának megosztási lehetősége tetszett. A szoba kényelmes volt, a problémát az ágy kényelmetlensége okozta. (Aki nem hiszi, szundikáljon egy kicsit a szekrényhez közelebbi ágyon! )A lyukas lepedő sem emelte a színvonalat. A személyzet készséges és segítőkész magatartását dicséret illeti. A fürdő közelsége pozitívum.
A szálloda központi helyen van, a fürdőhöz nagyon közel. Nagyon tetszett a szálloda vezetőjének,alkalmazottainak segítőkészsége,kedvessége. A szállodába visszatérő vendégek vagyunk. Általában 3 családdal megyünk. Augusztusban voltunk akkor töltöttük a 25. házassági évfordulonkat.
Nagyon szépen meg szeretnénk köszöni utolag is Évikének a szálloda vezetőének azt a csodás estét és a meglepetés tortát. Jövőre újra találkozunk. Jó szívvel ajánljuk másoknak is.
Az eltöltött egy hét alatt nagyon jól éreztük magunkat, a szállodában már visszatérő vendégek voltunk, az ellátással, a kiszolgálással a legmesszebbmenőkig meg voltunk elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Harmadszor nyaraltunk Hajdúszoboszlón, ez volt a első sikeres internetes szobafoglalásom. Választás szempontjából, mivel idősek vagyunk a strand és a szálló közti távolság volt a döntő. Örültem, hogy azt a szolgáltatást kaptuk, ami le volt írva a tájékoztatóban, nem volt félrevezető.
Személyzetük kiváló, készségesek voltak, udvariasan tájékoztattak bármiről, ha kérdésünk volt. Minden tekintetben a rugalmasság jellemző ügyintézésükre. Amit kifogásolnék, hogy a fejpárnák és a kispárnák kiszolgálták az idejüket, lecserélésük szükséges. Ezt több vendég is kifogásolta! Mivel tetőtérben kaptunk szobát, kánikulában iszonyat volt a meleg, a kis ventilátor bekapcsolása nem sokat segített. Ami még bírálható az ebéd-vacsora alkalmával felszolgált sertéshúsok állaga. Nagyon kemény volt, úgy rántva, mint pl. bakonyi szeletként feltálalva. Összességében nagyon jól éreztük magunkban az Önök Hoteljében, és fenti észrevételeinket ne vegyék sértésnek! Köszönjük a Hotel összes dolgozójának szíves vendéglátását! Üdvözlettel
Jó hely, csodálatos vendégszerető emberekkel. Jó volt az ellátás, ötletes, hogy a főételt meg lehet osztani. Közel volt a fürdő, máskor is szívesen elmennénk.
A szálloda minden várakozásomat felülmúlta: a szobák kényelmesek, a személyzet párját ritkítja kedvesség és figyelmesség szempontjából, elhelyezkedés szempontjából pedig csak akkor lenne jobb helyen, ha a szobából kilépve közvetlenül az élményfürdőben találnánk magunkat.
A reggeli felejthető élmény, mindenki találhat egy-két falatnyi éhségűzőt, de nem éreztem késztetést arra, hogy több mindent megkóstoljak. A vacsora tekintetében azonban az ételek minőségét (és nem utolsó sorban mennyiségét) külön dicséret illeti, ízletes és laktató fogások közül lehet választani.
A szálloda szolgáltatásaival elégedett voltam, főleg a félpanziós étkezés rugalmas elfogyasztásával. Előnye, hogy 3 percre van a fürdő, ahova 2 db ingyen belépőt is kaptam. A szállodában mindenhol tisztaság volt, a személyzet segítőkész és udvarias. Igazán jól éreztem magam a négy nap alatt, bár a légkondicionálás hiánya egy kicsit rontott a komfortérzeten. Szívesen visszamegyek máskor is ebbe a szállodába.