Röviden tömören 5 firintot nem ér. Feltüntetett szolgáltatásokból semmi nem valós. Az étkezés mit döntjük el mit eszik a kedves vendég! Svédasztal fogalma nem ismert a tulajdonos számára. Mikor szóvá tettük nemtetszésünket arrogáns és támadó viselkedést tanusított. Hétköznap délután érkeztünk egy recepciósnak kinevezett úr üdvözölt aki egyátalán nem odavaló.
Megkaptuk a szobát igénytelen berendezés lehangoló környezet. Okt elején fűtes nincs mert neki október 15 a fűtésszezon. Idősek kabátba nyakig betarózva a szobába. Mikor mi szóltunk többen kinyílvánították a nemtetszésüket. Tisztaság sem éppen elfogadható. De ezek után az ember már nem vár csodát. 2 éjszakára érkeztünk amiből 1 éjszaka lett. Reggel lementünk reggelizni röviden a svédasztal, főtt tojás valami egyfajta felvágott, pohárba kitett kétfajta lekvár, kis vaj, pár összevágott paradicsom, talán vajkrém ha jól sikerült megfigyelnem. Pár péksütemény kifli zsömle. Ez a svédasztal napsugár módra! Engem felháborított, hogy mer egy hotel valótlanul vendégeket odacsábítani és ott szembesülni azzal semmi nem igaz ami le van irva a szolgáltatásokból. Nagyon sajnálom azt az összeget amit üzemanyagra pályamatricára és az üdülésre fordítottunk. Sok helyen voltunk már de ez a béka s* [moderálva - a szerk. ] alatt szálláshely. Soha nem csalódtunk ekkorát! Senkinek nem ajánlom hacsak nem túlélőtábort szeretne. Bocsánat ha hosszúra sikerült de még ez a negyede annak ami kikívánkozik belőlünk!
Visszajáró vendégek vagyunk már több éve, a vendégszeretetük páratlan és nagyon családi a hangulat is. A strandhoz és minden máshoz is közel helyezkedik el. Az ételekből bár nem túl nagy a választék, de minden nagyon finom, a személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. A szobák tiszták, szépek. Ár-érték arányban az egyik legjobb hely Hajdúszoboszlón.
Nagyon jó volt. Közel mindenhez főleg a fagyizóhoz:) ,de a strandokhoz is. A személyzet nagyon kedves ha valamit kértünk segítettek(szükségünk volt rá). Több alkalommal szálltunk már itt meg, minden alkalommal megelégedésünkre. A személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. Érezni,hogy visszavárnak.
Az étkezés színvonala választékos,bőséges,ha elfogy valami a svédasztalról azonnal pótolják. A tisztaság megfelelő naponta kivitték a szemetet, pótolták az esetleges fogyóeszközöket rendet tettek. Egyetlen javaslat azoknak akik itt pihennek,hogy Aqva palaceba való bejutásukhoz a jegyet előre vegyék meg előre és kinyomtatva vigyék magukkal. Az iskolai szünetekben sajnos nem biztos a bejutás,mi sajnos nem jutottunk be. Legközelebb szintén itt szállunk meg,a hotelt jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Több alkalommal szálltunk meg a Hotel Napsugárban, vendégszeretetükben most sem csalódtunk. A Hotel dolgozói maximálisan mindent megtettek azért hogy az ott töltött napok kellemesen teljenek. A svédasztalos étkezés maximálisan kielégítő volt mindenki találhatott kedvére való ennivalót.
A recepción minden kérdésünkre megfelelő precíz választ kaptunk szükség esetén segítséget nyújtottak /Nekünk szükségünk volt rá,ezért tapasztalatból beszélek. /A szobák, mellékhelységek tisztaságát naponta ellenőrizték, szemetet kivitték, pótolták ha valami elfogyott. Úgy tervezzük, nyáron újra meglátogatjuk ezt a szép várost akkor is itt szállunk meg. Egyetlen negativum de ez nem a Hotelre vonatkozik,hogy az aqva palaceba nem jutottunk be gyorsan megtelt még a délelőtt folyamán. Ezért aki biztosan beakar jutni előre vegye meg a jegyét interneten és kinyomtatva vigye magával. Köszönöm a hotel dolgozóinak az itt töltött szép napokat a viszontlátás reményében.
Augusztus hónap utolsó napjait töltöttem a Hotelban 8 napot. Hajdúszoboszló csodaszép a strand várakozáson felüli a Gyógyfürdő és a kapott kezelések is probléma mentesen zajlottak. A Napsugár Hotelban az ellátást megfelelőnek tartottam, csak gratulálni tudok a szakácsnak a változatos alföldi ízeket felsorakoztatott menükhöz.
Jó lett volna, ha legalább előző nap tudjuk mit fogunk enni, de sajna még sokszor a vacsoránál sem volt kiírva mi a menü. A 2 ágyas első emeleti nyugati fekvésű 107 számú szobánkban annál több problémával szembesültünk. Nagyon keveset tartózkodtunk ott de azt is nehezen viseltük. Nyugati fekvésű révén délután fél 5-ig odasütött a nap. Az ablakot (nagy szárnyú műa. nyíló, bukó) alig tudtuk a barátnőmmel ketten nyitni, mert attól féltünk ránk dől. Jeleztük, de sajnos csak az volt a válasz ne nyissuk ki csak résnyire bukóra. A szobát még éjszakára sem lehetett átszellőztetni. Napokig vártuk, hogy talán a takarítónő port töröl és felmos, de negyedik nap magam végeztem el a portörlést. A fürdőszoba járólap ki tudja mikor volt felmosva(ugyanez volt a szoba padlójával) a kilépő elszíneződéséből ítélve. Az üveg zuhanyajtó görgői ki voltak kopva saját otthoni tapasztalatból tudom, hogy cserélni kell időnként, mert kidőlhet az üvegajtó. Részemről nem is vettem igénybe a használatát. Odaérkezésünkkor egy kis törölközőt kaptunk, fejenként. Negyedik nap reklamáltam, akkor hoztak egy-egy fürdőlepedőt, de másik kéztörlőt nem. A kétágú törölköző tartó lógott a falból ezt is szóvátettük, de javítás nem történt. Törölköző akasztásra a fürdőszoba ajtón lévő 2 cm-es kis akasztó szolgált. A jelzett panaszainkra a Hotel vezetője nem reagált a recepciós hölgy nagyon kedves aranyos készséges volt, de ő sem tudta a problémáinkat orvosolni. Hangsúlyozom a Hotel többi szobájáról nem tudok véleményt alkotni. Sztem a szoba felújításáig nem szabadna kiadni, mert a 107 nem felel meg az UNIÓS szabvány három csillagos minősítésének. Üdvözlettel
A hotel ugyan központi helyen van, de a három *-ból kettőt nyugodtan törölni lehet. A személyzet készséges és végtelen segítőkész volt, kivéve a főnök urat, aki nem szereti a vendégeket. A fürdőszoba koszos, a szoba szőnyege ócska, szintén piszkos. Az ablak eldeformált, alig nyitható. Az étkezés színvonala még a *-t sem éri el, főleg a reggeli.
Olyan felvágottakat kínáltak, amit a legtöbb ember nem szeret. Legalább virsli, rántotta lenne a gyerekek miatt. A kért szoba helyett egy lukat kaptunk. Az erkélyes szobáért és a belső parkolóért is plusz 1. 000 Ft-t számolnak fel.
Ajánlani tudom Mindenkinek, hogy próbálja ki a Hotel Napsugár üdülőhelyet Hajdúszoboszlón. Remekül éreztem magam, az érkezésemkor való tájékoztatás, a személyzet kedvessége, a szállás, minden maximálisan kielégítő volt. A reggeli és a vacsora nagyon kielégítő, változatos és nagyon finom volt. Legközelebb is Önöket fogom választani.
Ajánlom mindenkinek ezt a szállást, aki barátságos környezetben, nyugodt pihenésre vágyik. A személyzet kedves, türelmes és segítőkész. A strand és a buszállomás néhány perces sétával elérhető. Hétvégén a finom vacsorát nagyon kellemessé tette az élőzene.
Nagyon szép volt a környék, az aqua palace, a strand, a gyógyfürdő remek. A város szép, tiszta, öröm sétálni. Kedvesek az emberek, a szálláshelyen a személyzet is nagyon kedves, kivéve a főnök urat, aki kissé morc és nem igazán szereti a hazai vendégeket.
A magyaroknak általában nem jut víz az asztalra, a svédasztalnál pedig ugyancsak ha nem a kezdési időpont előtt 10 perccel megy az ember, akkor legjobb ha keres egy éttermet és eszik valahol. Poharat is külön kérni kell, nincs az asztalon. Sajnos többeket hallottunk panaszkodni ott létünk alatt ugyanezekről a problémákról. Nem ajánlom senkinek a szálláshelyet, csak külföldieknek! ! ! ! ! ! ! A szobákban elhelyezett klíma egyébként nagyon koszos, nem ajánlatos használni.
Szilveszterkor egy csoportot vittem a szállodába. A szoba kényelmes és meleg volt. Ajándékba kaptuk a szálloda szolgáltatásait pl. masszázs. Ez kitűnő gesztus volt a vezetőség részéről. A felszolgált menü ízletes volt,de többször hidegen vagy langyosan került az asztalra. A svédasztal kínálata kicsit szegényes, egyszerűen tálalva.
A szilveszteri program és a zenész nagyon jó választás volt. Mindenki jól mulatott. A személyzet készséges, barátságos, segítőkész. Családias hangulatú a szálloda közel a gyógyfürdőhöz. Ajánlom kipróbálásra.