Nagyon jó volt. Közel mindenhez főleg a fagyizóhoz:) ,de a strandokhoz is. A személyzet nagyon kedves ha valamit kértünk segítettek(szükségünk volt rá). Több alkalommal szálltunk már itt meg, minden alkalommal megelégedésünkre. A személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. Érezni,hogy visszavárnak.
Az étkezés színvonala választékos,bőséges,ha elfogy valami a svédasztalról azonnal pótolják. A tisztaság megfelelő naponta kivitték a szemetet, pótolták az esetleges fogyóeszközöket rendet tettek. Egyetlen javaslat azoknak akik itt pihennek,hogy Aqva palaceba való bejutásukhoz a jegyet előre vegyék meg előre és kinyomtatva vigyék magukkal. Az iskolai szünetekben sajnos nem biztos a bejutás,mi sajnos nem jutottunk be. Legközelebb szintén itt szállunk meg,a hotelt jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Több alkalommal szálltunk meg a Hotel Napsugárban, vendégszeretetükben most sem csalódtunk. A Hotel dolgozói maximálisan mindent megtettek azért hogy az ott töltött napok kellemesen teljenek. A svédasztalos étkezés maximálisan kielégítő volt mindenki találhatott kedvére való ennivalót.
A recepción minden kérdésünkre megfelelő precíz választ kaptunk szükség esetén segítséget nyújtottak /Nekünk szükségünk volt rá,ezért tapasztalatból beszélek. /A szobák, mellékhelységek tisztaságát naponta ellenőrizték, szemetet kivitték, pótolták ha valami elfogyott. Úgy tervezzük, nyáron újra meglátogatjuk ezt a szép várost akkor is itt szállunk meg. Egyetlen negativum de ez nem a Hotelre vonatkozik,hogy az aqva palaceba nem jutottunk be gyorsan megtelt még a délelőtt folyamán. Ezért aki biztosan beakar jutni előre vegye meg a jegyét interneten és kinyomtatva vigye magával. Köszönöm a hotel dolgozóinak az itt töltött szép napokat a viszontlátás reményében.
Ajánlani tudom Mindenkinek, hogy próbálja ki a Hotel Napsugár üdülőhelyet Hajdúszoboszlón. Remekül éreztem magam, az érkezésemkor való tájékoztatás, a személyzet kedvessége, a szállás, minden maximálisan kielégítő volt. A reggeli és a vacsora nagyon kielégítő, változatos és nagyon finom volt. Legközelebb is Önöket fogom választani.
Ajánlom mindenkinek ezt a szállást, aki barátságos környezetben, nyugodt pihenésre vágyik. A személyzet kedves, türelmes és segítőkész. A strand és a buszállomás néhány perces sétával elérhető. Hétvégén a finom vacsorát nagyon kellemessé tette az élőzene.
Szilveszterkor egy csoportot vittem a szállodába. A szoba kényelmes és meleg volt. Ajándékba kaptuk a szálloda szolgáltatásait pl. masszázs. Ez kitűnő gesztus volt a vezetőség részéről. A felszolgált menü ízletes volt,de többször hidegen vagy langyosan került az asztalra. A svédasztal kínálata kicsit szegényes, egyszerűen tálalva.
A szilveszteri program és a zenész nagyon jó választás volt. Mindenki jól mulatott. A személyzet készséges, barátságos, segítőkész. Családias hangulatú a szálloda közel a gyógyfürdőhöz. Ajánlom kipróbálásra.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel! ! Olcsó, mégis szép, tiszta, családias hangulat fogadott minket. Nagyon finom bőséges étel volt! ! Tényleg nagyon pozitív minden benyomásunk! ! :d nagyon ajánlom mindenkinek! ! :d nem fogja megbánni, aki ezt a kellemes, családias, olcsó, de igen színvonalas hotelt választja! ! !
A Hotel Napsugár a hajdúszoboszlói gyógyfürdő közvetlen közelében van. A hotelben szinte családias légkör fogadott minket. Minden igényünket igyekeztek kielégíteni. A szoba szép tágas és kényelmes volt. Az étel bőséges és finom volt. Szobánkban televízió és minibár gondoskodott a kényelemről és pihenésről.
Nagyon szép a szálloda.A személyzet nagyon profi.Családias a hangulat.A konyha nagyon jó,bőséges.Minden a vendégért van. Szivből ajánlom mindenkinek,telje a kikapcsolódás.A tulajdonos nagyon barátságos.Már többször voltunk itt, máskor is megyünk. A wellnes részleg is nagyon jó.
Visszajáró vendégek vagyunk már több éve, a vendégszeretetük páratlan és nagyon családi a hangulat is. A strandhoz és minden máshoz is közel helyezkedik el. Az ételekből bár nem túl nagy a választék, de minden nagyon finom, a személyzet mindent megtesz, hogy jól érezzük magunkat. A szobák tiszták, szépek. Ár-érték arányban az egyik legjobb hely Hajdúszoboszlón.
Augusztus hónap utolsó napjait töltöttem a Hotelban 8 napot. Hajdúszoboszló csodaszép a strand várakozáson felüli a Gyógyfürdő és a kapott kezelések is probléma mentesen zajlottak. A Napsugár Hotelban az ellátást megfelelőnek tartottam, csak gratulálni tudok a szakácsnak a változatos alföldi ízeket felsorakoztatott menükhöz.
Jó lett volna, ha legalább előző nap tudjuk mit fogunk enni, de sajna még sokszor a vacsoránál sem volt kiírva mi a menü. A 2 ágyas első emeleti nyugati fekvésű 107 számú szobánkban annál több problémával szembesültünk. Nagyon keveset tartózkodtunk ott de azt is nehezen viseltük. Nyugati fekvésű révén délután fél 5-ig odasütött a nap. Az ablakot (nagy szárnyú műa. nyíló, bukó) alig tudtuk a barátnőmmel ketten nyitni, mert attól féltünk ránk dől. Jeleztük, de sajnos csak az volt a válasz ne nyissuk ki csak résnyire bukóra. A szobát még éjszakára sem lehetett átszellőztetni. Napokig vártuk, hogy talán a takarítónő port töröl és felmos, de negyedik nap magam végeztem el a portörlést. A fürdőszoba járólap ki tudja mikor volt felmosva(ugyanez volt a szoba padlójával) a kilépő elszíneződéséből ítélve. Az üveg zuhanyajtó görgői ki voltak kopva saját otthoni tapasztalatból tudom, hogy cserélni kell időnként, mert kidőlhet az üvegajtó. Részemről nem is vettem igénybe a használatát. Odaérkezésünkkor egy kis törölközőt kaptunk, fejenként. Negyedik nap reklamáltam, akkor hoztak egy-egy fürdőlepedőt, de másik kéztörlőt nem. A kétágú törölköző tartó lógott a falból ezt is szóvátettük, de javítás nem történt. Törölköző akasztásra a fürdőszoba ajtón lévő 2 cm-es kis akasztó szolgált. A jelzett panaszainkra a Hotel vezetője nem reagált a recepciós hölgy nagyon kedves aranyos készséges volt, de ő sem tudta a problémáinkat orvosolni. Hangsúlyozom a Hotel többi szobájáról nem tudok véleményt alkotni. Sztem a szoba felújításáig nem szabadna kiadni, mert a 107 nem felel meg az UNIÓS szabvány három csillagos minősítésének. Üdvözlettel