Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdőtől 250 méterre várja vendégeit a háromcsillagos superior Hotel Négy Évszak. Kényelmes és modern szobái pároknak és családoknak egyaránt ideális. A szobák televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel és légkondicionálóval felszereltek.
Erkélyes szobák felár ellenében elérhetőek, pótágyazási lehetőség minden szobában lehetséges. A hotel fitness terme térítésmentesen igénybe vehető, emellett plusz költség ellenében aromaterápiás, thai és- talpmasszázs, szauna, pezsgőfürdő, szolárium és kerékpárkölcsönzés áll a vendégek rendelkezésére.
Alapvetően minden rendben volt. A személyzet kedves,figyelmes, az ágy nagyon kényelmes volt. A vacsora és a reggeli finom volt. Ami nem tetszett, hogy a klíma használatáért külön fizetni kell! Azt gondolom, hogy most a XXI. szazadban a kinti 35C foknál ez alapvető dolog kellene hogy legyen. Vagy télen is be lesz állítva hogy 20 C fok lesz a szobában?
Fizetni kell, mindenért, erkély ,klíma 40fokba ez alanyi jogon járna. Ár érték aranyban ez már nem lenne opció 3nap 2 éjszaka. Drága igaz kozel a strand
Két megjegyzést szeretnék tenni: 1. Gluténérzékenyként előre jeleztem az étel allergiámat, amire azt a választ kaptam, hogy nem gond, megoldják. Ehhez képest, már az első este hárman nézték a menüket, hogy vajon melyik lehet a jó számomra. Teljesen a saját tapasztalataimra és gyakorlottságomra hagyatkozhattam, hogy mit vállalok be.
(Más helyeken ilyenkor a szakáccsal egyeztetve választhatok ételt! ) Egyik este volt, hogy egy kedves, fiatal felszolgáló hölgy felajánlotta, hogy készítenek natúr csirkemellet zöldségekkel. Reggelinél nem volt péksüteményem, pedig ma már nem nagy kihívás beszerezni pl. egy csomag abonettet 300 Ft-ért (3 napra elég lett volna), de akár csomagolt szeletelt kenyeret is. Én is kifizettem a félpanziós árat! ! ! 2. Úgy hagytuk el a szállást, hogy egy kedves szót nem hallottunk! Nem kérdezte meg a recepciós hölgy, amit úgy egyébként megszoktuk máshol és vártuk is, hogy: Hogy érezték magukat? Minden rendben volt? Elégedettek voltak mindennel? stb. Semmi! Kifizettük a kifizetnivalót és egy Viszontlátásra! volt a vége. Kicsit csalódottak voltunk. . .
A wellness felújításra szorul és kicsi.Kicsit nyomasztó volt a hely hangulata.A fitness terem elavult gépekkel van felszerelve. Összességében ezekkel volt problémám, minden más rendben volt. Személyzet segítőkész, és kedves. Az ételek is finomak voltak. A reggelihez fogyasztható italok gyenge minőségűek.
A tájékoztatás nagyon gyenge pld. szoba telefonján nemvolt szoba szerviz , recepció stb tel szám , 4 napra foglaltunk szobát abban a fürdőszoba kilincs levolt esve, az étkezés az meglehetősen jó volt de első napokban kellet kérni a kávét a kaját mert elfogyot nemhoztak időben ,svéd asztalos kaja, teltház is volt amúgy dec.
30 án . Ami még svédasztalos félpanzios ellátásban vacsoránál semi ittal vagy víz vagy űditő ez szomorú. Meg egy napot maradtunk elkellet foglaltunk egy egy másik szobát mert levolt foglava , a másik szoba nagyon kellemetlen szagú volt . Ami nagyon kényelmes voltak a francia ágyak.
A muzlihez tartozó kis valyuk szerintem több napon át maradekokkal volt ,senki nem nyúlt hozzá Az asztalok letakaritasa,csak formai volt.Csak az előttünk lévő lapokon egy egy fujas ugyanazzal a ronggyal végig,és egész nap kitéve mindenki elé a kanalak amit csak jó esetben este vacsoránál hasznaltunk.
Egy hétvégét töltöttünk el a Hotel Négy Évszak szálláshelyen Hajdúszoboszlón. A szálloda szép, tiszta , jól felszerelt szobák. Semmi gond nincs vele. A személyzet kedves , barátságos és segítőkész. A szoba TV-vel, hűtővel ellátott, a fürdőszoba törülközőket, folyékony szappant és tusfürdőt is tartalmaz!
Jól felszerelt szobák. Az ágyak tiszták, kényelmesek, a környezet csendes és pihenésre alkalmas. A szállást reggelivel foglaltuk a reggeli bőséges , finom és nagy a választék ! ! Ami nagy előny még, hogy közel van a Gyógyfürdőhöz kb. 10 perc séta. A szállodának remek étterme van és ott üzemel még egy fantasztikus cukrászda, kávézó is óriási sütemény választékkal. Az étterem is nagyon finom és bőséges ételválasztékot kínál a vendégeknek teljesen elfogadható áron. Többször ettünk ott és teljesen elégedettek voltunk. A szálloda rendelkezik egy meleg vizes pezsgős jacuzzival, szaunával es sókamrával- melyet kipróbáltunk és tökéletesen elégedettek voltink. Összességében elmondható hogy a rossz idő ellenére is kellemes és pihentető szép napokat töltöttünk el a szállodában , amely ár-érték arány szerint teljesen megfelelő . Mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom- nem okoz csalódást.
Màr megèrkezèskor elèg negatív volt hogy sokat vàrtunk a bejelentkezèsnèl,illetve az ígèrt üdvözlõitalt sem kaptuk meg,ha a szobai mini hūtõbe lèvõ szènsavmentes àsvànyvíz nem az volt. . viszont ha az alkoholt nem talàltunk benne. .
ètkezèsekkor csak akkor töltöttèk fel a melegentartókat ha teljesen kifogyott,a vàlasztèk sem volt túl bõsèges,2-3 fajta ètel volt a svèdasztal,ha volt olyan vendèg aki pl. nem szokott reggelizni különbözõ okok miatt,nem volt felvihetõ a szobàba 1 db zsömle sem,az italokèrt külön kellett fizetni ami nem volt feltüntetve . . a szemèlyzetbõl volt olyan aki "teherkènt"vette ha kèrèsünk volt. . a recepciós szàmunkra nem volt túl kedves. . a szobàba a klíma nagyon gyengèn müködött 1500/èjszakàèrt,a welness rèszlegbe annyira meleg volt sok idõt nem lehetett bent tölteni. . ami pozitív volt az elhelyezkedès nagyon közel volt a strand,de mègsem zajos környèken van.
Sajnos csalódás volt a szállás. Az ablak csak segítséggel volt nyitható, lévén hogy be volt ragadva, így szellőztetni sem lehetett. A fürdőszoba zuhanyzó kabinjában fürdéskor állt a víz,mivel a lefolyó el volt tömítődve. Többszöri szólásra sem történt takarítás. Az étteremben a svédasztalos ételek minősége átlagos menza menü volt.
A parkoló hiába volt őrzött, nagyon szűk volt a parkolóhely, így ha nem a szélén álltál, külön jelezni kellett hogy te a következő napon szeretnél majd kiállni onnan, és tegyék lehetővé azt.
Remek napokat töltöttünk a szállodában, melyhez a személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult. Az ételek nagyon finomak voltak, a választék bőséges, a személyzet folyamatosan pótolta az ételeket. A szálloda a főútvonalhoz közel, de mégis csendes helyen található, a strandfürdőtől csak a főút választja el.
Este a strand előtti sétányon nagy élet és nyüzsgés van, mely igazán hangulatos és jó program egy kis esti kikapcsolódáshoz. A szoba mérete 2 személy részére megfelelő, az ágy nagyon kényelmes. Klíma csak felár ellenében, ami a felső szinten lévő szobák esetében nem a legjobb megoldás és a napi 1500,-Ft, ezért kicsit drága. A TV adás minőségén is lehetne javítani. A fürdőszobában nem praktikus a csaptelep a mosdóhoz és a zuhanyra is ráfért volna egy kisebb felújítás. A szoba takarítása nem volt a legjobb, mert az ágy alatt találtunk otthagyott szemetet az előző lakótól. A szálloda többi részében azonban a takarítással nem volt gond. Összességében jól éreztük magunkat, visszamennénk, akár nagyobb társasággal is.