Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdőtől 250 méterre várja vendégeit a háromcsillagos superior Hotel Négy Évszak. Kényelmes és modern szobái pároknak és családoknak egyaránt ideális. A szobák televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel és légkondicionálóval felszereltek.
Erkélyes szobák felár ellenében elérhetőek, pótágyazási lehetőség minden szobában lehetséges. A hotel fitness terme térítésmentesen igénybe vehető, emellett plusz költség ellenében aromaterápiás, thai és- talpmasszázs, szauna, pezsgőfürdő, szolárium és kerékpárkölcsönzés áll a vendégek rendelkezésére.
Sajnos a kiszolgáló személyzetben éppen helyettesítés volt, és a helyettes inkompetens volt, nem ismerte a szállodai rendszert, rossz helyröl vonta le a pénzt a SZÈP kártyáról, és egyáltalán nem volt udvarias, kedves. A reggeli silány alapanyagokol készült: olcsó gyümölcslé, rossz minöségü kolbász, a sonkán rajta hagyták a müanyag szélét stb.
, a kávét nem tartalmazta a "svéd asztal". A föétkezések (vacsora) viszont nagyon finomak voltak (pl. vaddisznó ragu leves), és a termálfürdö belépö is igen szinpatikus Volt, gördülékenyen ment a kiadása.
Bocsánat, de a WC papír minősége kritikán aluli volt. Első nap borzasztó picinek éreztük a szobát, de később megszoktuk, hogy csak cipő kanállal lehet közlekedni. Végül is jól éreztük magunkat, köszönet a személyzetnek, és a Főnök úrnak.
Karácsony előtt kellemes pihenéssel készülhettünk a Hotel Négy Évszakban az ünnepre. Nagyon kedves személyzet segített minket az időnk kellemes eltöltésében. Reggelire és vacsorára a gyerekek és a felnőttek megtalálhatták a kedvükre valót. A szép és tiszta szobákban nagyokat alhattunk. Köszönjük!
A wellness részlegében a dzsakuziban a víz lehetett volna melegebb. A merülő hordóban nem volt víz. Összességében a többi szolgáltatás kiválónak mondható.Rövid pihenésre kikapcsolódásra kiválóan alkalmas és aránylag nem drága.
Szuper kikapcsolódás volt nekünk a hotelben töltött 4 nap! Az ételek finomak voltak, a személyzet kedves és segítőkész! A wellness-részleget lehetne még bővíteni ... Köszönjük!
A személyzet tökéletesen végezte a feladatát, az étkezések jól szervezettek voltak. A felszolgálók gyorsan, pontosan, körültekintően végezték a dolgukat. A szobák tiszták voltak. A plussz szolgáltatások jól szervezettek és tökéletesen kielégítők voltak. Köszönjük ezt a csodálatos hétvégét.
Másodszor voltunk ebben a szállodában,Először két éve szilveszterkor,már akkor megtetszett a kényelmes elhelyezés,az éttermi kiszolgálás,ízletes ételek,és a személyzet kedvessége. Ezért választottuk most is ezt a szállodát ,és nem csalódtunk. Ha tehetjük több alkalommal ellátogatunk Hajdúszoboszlóra,és biztos hogy itt szállunk meg. Köszönettel Tőkéné Szabó Erzsébet
Az ittjartam. hu-n nyertem az utalványt, amely a megérkezésünkkor derült ki, hogy az adott időszakra nem is használható! Úgy gondolták, kifizetem a kiemelt időszak plusz díját, amit a foglalásomkor nem közöltek velem. Egy kis megbeszélés után (és mivel nem fizettem +7000Ft. -ot) elnézést kért az általam oda hivatott vezető.
Az egy hónappal korábbi emailes foglalásom rendben visszaigazolták az új kolléganők (akkor derült ki számukra, hogy kiemelt időszak van. . . ). A személyzetnél semmi profizmus az étteremben is mire kaptunk két kávét addig végighallgathattuk az idősebb (bár szakmájához értő csak kifulladt) hölgy elégedetlenkedését. Az üdvözlő ital pálinka nagyon finom volt. Egyszerű, tetőtéri szobát kaptunk ahol sajnos az első benyomás a hajszálak a tusolóban. . . A masszírozás nagyon kellemes, üde színfoltja volt a pihenésnek. A szoba elviselhetetlenül meleg volt. A légkondi 1500. -/éjszakáért kapcsolták be, ami inkább hasonlított egy ventilátor teljesítményéhez. A mini hűtőt ki kellett húzni, hogy az se melegítse a szobát. Szúnyogháló nem volt az ablakon, amit alig lehetett kinyitni. A vacsoránál a pincér srác nagyon kedves segítőkész volt. A leves finom, a tészta hűtő ízűre sikeredett. Másnap a reggeli szegényes, az elfogyott debrecenit (vagy valami olyasmit) már nem pótolták negyed tízkor. Tányért, bögrét úgy kellett keresgélni. A teához kanalat már meg sem próbáltunk találni. A vacsorát nem kockáztattuk meg ott újra. Az utolsó reggeli sem volt jobb, virsli az ehetetlen leggagyibb minőségű. Az elfogyott ételek nagy nehezen lettek csak pótolva, a kenyeret zacskóból kellett kivenni. A szobában a padlószőnyeg foltos, koszos volt az elvízkövesedett tusolóban a beállított víz néha hidegebbre váltott, néha alig jött. A fürdőszoba mennyezetén beázás foltja díszeleg. Ami pozitívum, hogy volt hajszárító és nagyon jó helyen van a szálloda, de ennyi.
Egy hetet töltöttünk az unokàkkal a szállodában.Szobàk tisztàk.Svédasztalos reggeli jó volt.A menüvàlasztàsos vacsora nem tetszett.Személyzet baràtsàgos.Ü dvözlő italt elfelejtették odaadni.
Hétfőtől-péntekig 4 éjszaka, 5 napot töltöttünk el párommal Hajdúszoboszlón a 4 Évszak Hotelben, augusztus elején főszezonban. Igénybe tudtuk venni a fürdőbe a kezeléseket, így egyszerre nem csak kikapcsolódás, pihenés, hanem némi gyógyulás is volt. A Hotelbe minden remek volt, az étel, a személyzet és maga a Hotel elhelyezkedésének adottsága, mely a fürdőtől kb.
100 méterre van. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, hogy jövőre is vissza tudunk menni legalább 1 hétre. Köszönjük a 4 Évszak Hotelnek ezt a pár csodás napot!