A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
Először jártunk a hajdúszoboszlói Rudolf Hotelben. Az Internetről néztük ki a lehetőséget: félpanzió, Wellness-használat, kedvező ár. Nem csalódtunk, nagyszerűen éreztük magunkat. Kellemes kikapcsolódás volt ez a pár nap: finom ételek, udvarias kiszolgálás. Jacuzzi, gőzfürdő, szauna, két termál medence. Legközelebb is ide jövünk és másoknak is ajánlani fogjuk
4 éjszaka -5 napot töltöttünk el a Rudolfban augusztus közepén , gyerekek nélkül. Pihenni akartunk, sikerült! A Hotel személyzet nagyszerű, kedvesek és segítőkészek. A hotel wellness részlege elegendő ( bár biztos lehetne nagyobb a jakuzzi, a medence. . . , mindig el fértünk ) Egyedül az ágy nem volt 100%, nem egyforma magas volt a két ágyé, ill.
A vacsora választási lehetőség nem tetszett, mert aki nem eszik vörös húst -mint én -az néha hoppon marad. Összesen meg vagyunk elégedve, szivesen vissza mennénk!
Kellemes meglepetés volt számomra,hogy a Rudolf Hotel távol a város zajától kitűnően alkalmas kiszakadás a zsongó nagyvárosok mókuskerekéből. Megérkezve a szálloda esztétikus külseje fogadott! A recepcióhoz érve a szálloda munkatársai barátságosan fogadtak és készségesen álltak rendelkezésünkre!
Az étteremben kîtűnő volt a kiszolgálás az ételek finomak és bőségesek voltak! A Wellnes részlegbe lépve,az volt az észrevételem,hogy minden helységnek túlzottan kicsi volt a befogadó képessége,mert én és még sok relaxálásra váró társam sokszor fél órákat vártunk egy-egy szolgáltatásra! Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat!
Már több alkalommal jártam a Hotel Rudolfban, mindennel meg vagyok elégedve. Kedves személyzet, tökéletes kiszolgálás, bőséges és finom reggeli és vacsora. A szoba tágas volt. A szállodában lévő jakuzzi és a gyógymedence is szolgálta kényelmünket. Örömmel visszatérek máskor is, és szívesen ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek.
Minden nagyszerű volt. Az érkezéstől a hazautazásig. Kedves kiszolgálás.jó ételek, kényelmes szobák. Kiváló wellnes részleg.. Minden egyhelyen, így ki sem kell mozdulni,ha nem akarunk.
"2016 szilveszterét töltöttük a hotelban immár harmadik alkalommal. voltnk itt. Nagyon jól éreztük magunkat . A szálloda. a személyzet az ellátás mind nagyon jó volt. a fürdő részleg is nagyon jó,igaz,hogy a kinti medencét szabadtéren keresztül lehet megközelíteni,de annyi idő alatt nem lehet megfázni azért van a fürdő köpeny.
Minden elég jó volt. Az ellátás, a szoba, az ételek minősége. Egyedül a szilveszteri műsor,az nagyon gyenge volt! Az a szintetizátoros fiú nagyon gyenge volt! ha nem lett volna az a fiatal énekes pár akkor unalomba fulladt volna az egész Szilveszter! Azon kívül a többi szolgáltatás elfogadható volt.
Mint ahogyan az értékelésben pontoztam általánosságban jó a véleményem a szállodáról. Megfelelő volt az elhelyezés, étkezés és a személyzet hozzáállása. Mivel szilvesztert töltöttünk a szállodában ezért nem csak a szállóról hanem a szórakoztatásról is véleményt írok. Sajnos ezt utóbbi nem egészen sőt egyáltalán nem nyerte meg a tetszésemet.
A "zene és zenész" csapnivaló volt. Még egy sátoros lakodalom alkalmával is nagyobb élményt tudtak volna nyújtani amatőr zenészek. Ezt a negatívumot a fellépő művészek egy órás előadása ellensúlyozta valamennyire.
A szálloda könnyen megközelíthető, csendes helyen van. A személyzet kedves és segítőkész, a szoba jól felszerelt. Az étel kellő mennyiségű és nagyon finom. a wellnesről nincs mit véleményezzek, nem vettük igénybe. Ami negatívum, bár inkább csak észrevétel:a fürdőbe elkéne egy szönyeg, v kádkilépő illetve egy felmosó.
Szerintem a vacsorakor kevés volt a személyzet, nem tudtak egyszerre újra teríteni, illetve az elfogyó ételt újratölteni, egy kicsit valamire mindig várni kellett. de ettől függetlenül precízen tették a dolgukat. Mindent összevetve kellemes élmênyekkel jöttünk haza.
Kellemes 4-napot töltöttünk a Rudolf Hotelben. A szolgáltatások kiválóak, viszont az nem volt jó hogy a vacsora nem volt svédasztalos. A személyzet kedves szolgálatkész,máskor is visszatérünk ide.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1800 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár