Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában. A szoba tágas, a fürdőszoba óriási és szépen berendezett. Az ágy kényelmes, az antiallergén ágynemű minden igényt kielégít. Az ellátás pazar, bár kicsit furcsa volt, hogy a reggelihez kaptunk egy pohár ajándék pezsgőt. Talán a vacsorához jobban illett volna, de azért így is jól esett a kedvesség.
nagyon komoly, minden igényt kielégitő szálloda.sajnos a 218 szoba, ahol mi laktunk eléggé zajos, alatta van szerintem a konyhai előkészítő, reggel 6 órától este 10 óráig zörgés, csörömpölés hallatszott, nagyon erősen szinte zavaró volt.A tisztaság kényelem tökéletes.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, azonban lenne javaslatunk: Téli szezonban a vacsora kezdetének véleményem szerint 18.00 óra lenne az ideális. A kozmetikai akciós kupon "beválthatatlan", mivel nagyon leszabályozták, hogy mire vehető igénybe.
Profi csapat, profi kiszolgálás. A reggeli és a vacsora választékos, minden igényt kielégítő. Az élőzene a vacsoránál, nagyon szuper. Hiányosságnak találtuk, a jól felszerelt játékterem kihasználatlanságát a méregdrága árak miatt. Téli estéken telt ház lenne 50% árengedmény mellett. Jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek.
Kifogástalan tisztaság volt mindenhol. A személyzet udvarias, segítőkész. Az étkezések során mindig volt számunkra megfelelő étel. Tetszett, hogy pl. halat minden étkezéskor kínáltak. Nagyon szimpatikus volt, hogy vacsora alkalmával élő zene volt, amely kellemessé tette az étkezést.
A legelső benyomásunk az volt,hogy építészetileg nagyon átgondoltan tervezett, igényes anyagokból gondosan épített és berendezett épületekbe érkeztünk. Szépek a burkolatok,lépcsők,korlátok, kiváló világítás,fűtés. Kényelmes, az új épületben nagyméretű szobák jól felszerelt fürdőszobával,szép bútorokkal.
A személyzet minden normális kérést örömmel teljesít,segítőkész és udvarias. Az étteremben gazdag ételválaszték,különlegesnek számító nagyon jó ételekkel és igazi magyar finomságokkal. Minden alkalommal halat és vadat is kínálnak. Összefoglalva:a Hotel Silverről alkotott véleményünket talán az tükrözi legjobban,hogy első látogatásuk február elsejéig tartott, amit február 17-től megismételtünk és további két nappal meghosszabbítottunk.
Egyenként nem tudok semmit kiemelni mivel mindennel nagyon megvoltunk elégedve. A Silver Major nagyon felkeltette érdeklődésünket, lehetséges, hogy egy kedvezményes akciós csomag kapcsán még ebben az évben ellátogatunk oda. Ha mégis ki kell, hogy emeljek valamit az a Thai masszőrnő munkája volt.
Minden nagyon tetszett, de két dolog volt, ami problémát jelentett. Éjszaka zavaróan hangos volt valamilyen berendezés a tetőn! Nagyon drágának találtuk az ásványvizet, és az üdítőket! 0,2l=400FT
A szálloda összességében kiváló. Az étkezések időpontjai megfelelőek, a reggeli és a vacsora egyaránt nagyon finom volt. A választék minden igényt kielégített. Gratulálunk a SZAKÁCSNAK! Ami egy kicsit zavaró volt hogy a fürdőszobában a toaletthez nagyon közel van a papír tartó. Egy kissé kényelmetlen a használata. Más problémát nem tapasztaltam.
Az eltöltött hétvége folyamán mindennemű szolgáltatással elégedettek voltunk, a fürdő termál részlege kitűnő, a szaunákkal együtt. A szobák tisztasága kiváló. Szép a kilátás a nyári strand részlegre és nagyon csendes. A svédasztalos kiszolgálás és a finomabbnál finomabb fogások viszik a pálmát.