Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található.
Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
Már többször voltunk ott. Volt, hogy télen mentünk, volt, hogy nyáron, mindkét esetben jól éreztük magunkat. A víz kitűnő, a szálloda elfogadható. A félpanziós ellátás finom és bőséges. Hajdúszoboszló nagyon szép, rendezett , hangulatos város. Hozzánk szerencsére közel van, így egy hétvégére is érdemes elmenni, mert nem kell sokat utazni.
A szálloda olyan mint amikor elkészült cca. 40 éve. Tisztaság van. A személyzet barátságos és segítőkész. Az ételek megfelelnek az elvártnak, svédasztal miatt mindenki talál magának megfelelőt, ha elfogy egy fajta étel, cserélik (feltöltik). A szálloda területén található több medence.
A kültéri termálvizes medence egy kicsit koszosabb volt az elvártnál amikor augusztus végén voltunk. A kinti büfé ételei közül a lepcsánkát ajánlom. A szállodát csak olyan embereknek ajánlom akit nem riaszt meg, a retró szálláshely, viszont ajánlom mindazoknak akik ár-értékben gondolkodnak.
Kedves és figyelmes személyzet dolgozik itt. A vacsorák házias jellegűek voltak, személyzet figyelt arra, hogy mi fogyott el és feltöltse, bár az első napokban a vacsora számunkra már kellemetlenül túl sós volt, de pár nap után változott és kellemes volt. Ezt a pozitív változást nem csak mi vettük észre mások is elismerően beszéltek róla.
Mikor mi voltunk nagy forróság volt és a klíma nagyon hiányzott, ezen a területen lehetne fejleszteni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Szép helyen van a szálló, este felé nyüzsgő sétáló utca.
Többször voltunk már a Hőforrásban, csak ketten vagy a kis unokákkal, de a medencék vize miatt mindig visszatérünk,- jó a szellőzés , kellemes vízhőmérsékletek, tiszta gyógyvíz és folyamatosan működő hidromasszázs . Maga hely is csendes, nyugalmas, aki nem bulizásra vágyik, hanem pihenésre annak tökéletesen megfelel. Negatívum, hogy a WIFI-t az emeleteken nem lehet elérni.
Az egyàltalàn nem tetszett, hogy 1 db hajszàrító volt, ami hideg levegőt fújt! Hiàba kértem, nem tudtak adni kézi hajszàrítót! Meg voltam fàzva, és nem tudtam hajat szàrítani! ! ! Az ételek nagyon finomak voltak! A személyzet is kedves. Tiszta, rendes szobàban voltunk. Az àgy viszont lehetett volna keményebb.
Minden jó volt kivéve a felszolgàlok,ne kelljen màr hàromszor szólni hàrom felszolgàlónak hogy evőeszköz kérünk! És ott ülünk a kaja felett mert nem képesek evôeszközt hozni helyette pakolja a sajàt tànyérjàt és elvonul! mi meg vadàszhatunk màsik asztaltól evőeszköz azért ez felháborîtott
Kedves szemelyzet, félpanzió bőséges reggelivel és vacsorával. A vacsora utáni édesség nem izlett. A hotel kicsit retro, de ez semmit sem zavart!!!Patyolat tiszta, habos ágynemű! Kényelmes ágyak. A szálloda igyekszik modernebbé varázsolni a szobákat.
Párommal szeptemberben jártunk a szállodában. Nem volt nagy tumultus, így igazi kikapcsolódásban, pihenésben volt részünk. A recepción mindig készségesen álltak rendelkezésünkre, adtak felvilágosítást ill. útmutatást, ha valamit nem tudtunk. A tisztaság megfelelő volt a szálloda korához és a vírus okozta helyzethez képest.
Betartották az előírásokat (fertőtlenítés). Az ételek változatosak, mennyiségben, minőségben kíválóak voltak. Egyetlen negatívum, hogy a szállodában csak a recepcion használható a wifi. Manapság már az a gyakori, (elvárás) ha a vendég saját szobájában használhatja. De ez nem ront a szálloda értékeléséből, így szívesen visszamegyünk, ha tehetjük.
A hotel külső megjelenés kissé retro stílusú és egy alapos nyílászáró csere ráférne, de az ágyak nagyon kényelmesek voltak, a személyzet kedves és segítőkész és az ételek is nagyon finomak.
Én glutén és tej érzékeny vagyok. Ezt előzetesen bejelentettem. Érkezés után a szakáccsal egyeztetve külön gondoskodtak az ellátásomról. Ezt nagyon köszönöm a felszolgálóknak. Nagyon köszönjük a gyógykezelést ellátóknak is a munkájukat. Egy hetes ott tartózkodásunk nagyon jó volt.