2019. május 15-17-ig vendégeskedtünk a Fogadóban. Csatlakozunk a korábbi, szálláshelyet méltató véleményekhez. Mi is teljes mértékben elégedettek voltunk a szolgáltatással. A bőséges, finom ételek mellett készségesen kiszolgálták egyéni igényünket is. Ezúttal is köszönjük. :) Kellemes, tiszta, korrekt szálláshely, kedves, szolgálatkész személyzettel. 35 személy fogadására van férőhely.
A Laci Betyár Fogadó Hajdúszoboszlón nagyon jó választás volt! Szívélyes és kedves fogadtatás - tiszta, kényelmes, nagyon barátságos szálláshely – a személyzet/tulajdonos kedves és segítőkész bármilyen probléma esetén is. Reggelivel foglaltunk – de van lehetőség félpanzióval is foglalni.
A reggeli finom, házias és nagyon bőséges, a választék is teljesen megfelelő. Különféle programokkal kedveskednek a vendégeknek - ami a szállás értékelését jelentősen fokozza. Pl. Lovasbemutató! Az ágy kényelmes, és nagyon tiszta – a szoba berendezése megfelelő , minden igényt kielégítő. A fürdőszoba szintén tiszta – törülközőkkel és kézmosó folyadékkal ellátva, valamint bőségesen van WC papír is! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk . . . ár-érték arányban teljesen rendben van! Biztosan visszatérünk még ide! Csak ajánlani tudom- senkinek nem okoz csalódást!
Jól éreztük magunkat, példa mutató volt az egész miliő, a hozzá állás, kár, hogy az ilyen vendéglátó egység igen ritka. Nagyon boldog és sikeres újévet kívánunk mindenkinek!
Üdvözlettel: Mihalovics Lőrincné (Anna) Mihalovics Lőrinc Bercike (a kutyus)
A szállodást már régóta ismertük, csak más néven. A Hungarospa Hotelben, a másik oldalon laktunk, de mindig itt vacsoráztunk. Most először laktunk is a régi falak között. Nagyon kellemes csalódás volt. A személyzet és a tulajdonos házaspár rendkívül figyelmes és szolgálatkész. A szállodát átszövi a családias hangulat.
Az ellátás házias és finom. Nincs nagy választék, de ami volt az nagyon jó volt. A nagymamám ízvilágát hozta vissza. A 3 nap alatt volt közös est, ahol ragyogó népi táncosok szórakoztatása mellett búcsúztattuk a húsvétot. Ami pedig a legfigyelemreméltóbb az volt, hogy a nyújtott szolgáltatások arányban voltak az árakkal. Reméljük, hogy kitart ez a lendület. Mindenképpen visszajövünk. A Dunai Család
Egy hirtelen jött ötlet alapján foglaltam 2 éjszakára szállást. Örültem, hogy főszezonban találtam, s ráadásul közel a Prémium Zóna bejáratához. Mire megérkeztünk, lehült az idő, aminek csupán annyi előnye volt, hogy nem pusztultunk meg a klíma nélküli fülledt, meleg szobákban.
Az 1 emeletre nem igazán kényelmes lépcsősor vezet fel, második napra izomlázunk lett tőle. Egyébként mindegyik bejáratnál elég magas lépcsők vannak, kapaszkodó korlát nélkül. Mozgásukban korlátozottaknak ezért nem ajánljuk ezt a helyet. A tető nélküli erkély semmire nem volt használható. Dohányozni a nádtető miatt, ott sem lehetett. Az eső miatt sem kiülni, sem ruhát vagy újságot kinthagyni nem volt tanácsos. A szállás egyszerű, de tiszta, kényelmes volt. A svédasztalos reggeli átlagos, de elfogadható volt, nem maradtunk éhen. Furcsa, hogy nem terítették meg az asztalokat, az evőeszközöket, szalvétát egy kredencből kellett kiszedni. A szoba kulcshoz jó, hogy kapu kulcsot is adtak, egyetlen hátránya, hogy nem nyitotta a kaput. A recepción soha nem volt recepciós, őt mindig az irodában lehetett elérni, de ez sehová nem volt kiírva, amíg ezt nem tudtam, úgy kellett levadászni. A kerti tóban nem volt víz, a fura vadászlesszerű kiülőkbe nem lehetett felmenni. Nem volt éppen rossz hely, de azért nem vágyunk vissza. Egyetlen előnye a szállásnak, hogy közel van a Prémium Zónához, illetve az ingyenes parkolás.
Öt éjszakát töltöttünk itt, nagyon kedvező áron. A szemközti gyógyüdülőbe bónuszként kaptuk a belépőt, a kezeléseket. Szálláshelyünk patyolat tiszta, félpanziós étkezésünk nagyon finom, és bőséges volt. A házigazdák, Ildikó,és Laci barátságos emberek, akiknek a vendég kívánsága az első.
Többször voltunk Hajdúszoboszlón más üdülőkben, de a kényelem, a fürdő közelsége, és a fent említett pozitív élmények miatt ezentúl a LACI BETYÁR lesz a "parkolópályánk".
A megerkezeskor mar nagyon segitokesz,figyelmes szemelyzet fogadott.A panzio szep,nagyon tiszta, meleg mindenhol,szep,kenyelmes szobank volt.Az etelek finomak,valtozatosak es bosegesek voltak.Nagyon jol ereztuk magunkat,masoknak is szivesen ajanlom. Bldog Ujevet kivanunk a hazigazdaknak es dolgozoiknak es nem utolsosorban Onoknek is.
Kedves fogadtatás. A személyzet, figyelmes segítőkész, családias légkör. Házias ételek, ízletesek a mennyiség bőségesek. A svédasztalos reggeli sokféle választékkal. A karácsonyi ünnepi vacsora fogások szinte mindent tartalmaztak amit ilyenkor szokás készíteni.
A Panzió szép környezetben a város központjában található a szobák jól felszereltek, minden volt amire egy szállásnál szükségünk lenne. A tisztaság is kifogástalan. A fürdők 10-15 percre találhatók. Összeségében jól éreztük magunkat, ajánljuk a Panziót, máskor is szívesen igénybe vesszük.