Tiszta, csendes, rendezett apartman. Figyelmes személyzet. Első nap az Úr, aki fogadott minket, részletesen mindent elmondott. Nagyon kedves volt. Reggeli bőséges, többféle, hűtőbe bekészítve, a péksüteményeket mindennap frissen hozták. Vacsora étteremben, szintén rendben volt. A fürdő közel van, gyalog könnyen megközelíthető. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyszerű hetet töltöttünk a párommal és két unokánkkal 2021. július 5-10 között a Bánomkerti u-i Luxus vendégházban. A kényelmes apartman elhelyezkedése jó, csendes helyen van, rövid sétával minden elérhető. A zárt udvarban parkoltunk. A kert szépen rendezett, ahol grillezési lehetőség is van.
A nappali, a háló, a konyhasarok, a fürdő és a terasz mindennel felszereltek és ellátottak. Mindent megtaláltunk, amire szükségünk volt. Az egész apartman, a fürdő és az ágyneműk is patyolat tiszták voltak. Félpanziós ellátással voltunk. Az ellátás tökéletes volt úgy a bekészített reggelik, mint a konyhai és fürdőszobai anyagok tekintetében. A jól működő légkondi kiváló szolgálatot tett a kánikulában. A szállásadónknak köszönjük a kedves fogadtatást és a segítőkész, figyelmes kiszolgálást. A kuponos vacsorák a Szilfa étteremben szintén megkoronázták a napokat. Udvarias, rugalmas és figyelmes a kiszolgálás (semmi "kuponos" hangulat), nagyon finomak az ételek. Kitűnően éreztük magunkat, a kánikula is kedvezett a fürdőzésnek. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a vendégházat. Kiváló az ár/érték arány, amit tapasztaltunk. Hajdúszoboszlónak pedig köszönjük a híréhez méltó környezetet, a kiváló üdülési, pihenési lehetőséget, a nagyszerű hangulatot, a klassz fagyit. Minden bizonnyal visszatérünk.
Szuper hétvégét töltöttünk itt a párommal, minden kifogástalan volt. A környék nagyon csendes, közel van minden amit látni érdemes. Az udvarban parkolási és kiülesi lehetőség is van, ahol zavartalan a pihenés. A szobák szépek, tiszták és mindennel felszereltek. A tulaj nagyon kedves és segítőkész, mindenben számíthattunk a segítségére.
Minden szuper volt, csak jót tudok mondani. Nagyon kedvesek. Tiszta és kényelmes az apartman, parkolási lehetőség is van. Közel/sétatávra van a strand, és a sétálóutca. Emellett élelmiszerbolt 2 perc séta és étterem 15 perc sétára található, szóval elhelyezkedésileg is praktikus. A reggeli finom volt és bőséges. Mi biztosan megyünk még.
2020. szeptember 8-13-ig töltöttünk 3 éjszakát a Bánomkerti u-i Luxus vendégházban. Ragyogó tisztaság, kényelem. A vendéglátók udvariasak. Jó volt a reggeli. A vacsora kuponos volt a Szilfa Étteremben, amit ugyancsak dicsérni tudok. Udvarias személyzet, pazar kiszolgálás, még véletlen sem éreztették, hogy "kuponosok" vagyunk.
Ár/érték arányban az egyik legjobb üdülés volt! Az apartman elég nagy volt, jó beosztással, még terasz is van! Csendes az utca, autó alig jár benne, és kutyaugatás sincs! Nekünk kifejezetten jó volt a reggeli, mert így már korán ehettünk, nem kellett senkire várni! Változatos volt és bőséges!
Volt egy minimális ebéd, ami fürdés közben, meg lángos mellett elég. A vacsora is változatos volt egy kellemes kerthelyiségben. Az időnket magunk osztottuk be, nem kellett óra-percre megérkezni sehova! Összegezve: jól éreztük magunkat, visszamennénk!
Ott jártunk 2018. Októberben. Olyan jól éreztük magunkat, hogy újból el jöttünk 2019. Május 13- 23-ig. Az ellátás nagyon jó. A szálló tiszta és szép. Kellemes 10 napot töltöttünk el. Ősszel újból szeretnénk eltöteni tíz napot. A szállásadónkkal is nagyon jó a kapcsolatunk. Segítőkész,kedves. Az udvaron grillsütő és nyaraló is van.
Jól felszerelt, modern berendezéssel, tiszta apartman, nyugodt, csendes utcában. A kert szépen rendezett. Kerti grillezésre is van lehetőség. Az ellátás tökéletes volt, a szállásadó kedves, precíz, segítőkész. A gyógyfürdő a közelében van, 7 perces sétával megközelíthető. Mi őszre is lefoglaltunk már négy éjszakát. Mindenkinek tudom ajánlani!
Ajánlani tudom mindenkinek. Mi már ötödik éve ,hogy ide járunk, visszatérő vendégek vagyunk. A szállásadó nagyon aranyos, kedves és segítőkész hölgy. Az elhelyezkedés szuper, a szállás is nagyon megfelelő és jól felszerelt. Csak ajánlani tudom! Mi a nyáron ismét eltöltünk itt családdal egy nyugodt hetet!